Εκδρομές με πλοίο Bateaux Parisiens: Πρακτικές πληροφορίες

Αν ψάχνετε για μια καλή περιήγηση στο βυθό του ποταμού Σηκουάνα , το Bateaux Parisiens είναι μια δημοφιλής και καλά σεβαστή επιλογή, προσελκύοντας περίπου 2,6 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως και προσφέροντας εκδρομές με κρουαζιέρες, μεσημεριανό ή δείπνο με ηχητικό σχόλιο σε 13 γλώσσες . Μπορείτε να επιβιβαστείτε και να κατεβείτε σε δύο μέρη: κοντά στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ ή κοντά στον καθεδρικό ναό της Notre Dame . Είτε επιλέγετε μια απλή κρουαζιέρα είτε για ένα επίσημο γεύμα ή δείπνο, η ξενάγηση προσφέρει εξαιρετική θέα στα μεγάλα εισιτήρια του Παρισιού, όπως το Musee d'Orsay , τα Invalides και το Μουσείο του Λούβρου .

Συνολικά, η βασική εκδρομή σας δίνει μια ματιά στα 14 μνημεία, τις 25 γέφυρες και τα τέσσερα σημαντικά μουσεία, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της πόλης πριν αποφασίσετε ποια να επισκεφθείτε.

Ο στόλος των 12 σκαφών του Bateaux Parisiens είναι περίπου 100 άτομα για το κλασικό κρουαζιερόπλοιο και σχεδόν 600 για τα μεγαλύτερα trimarans και προσφέρουν πανοραμική θέα, είτε κάθονται μέσα και απολαμβάνουν τα αξιοθέατα πίσω από το τζάμι είτε αρπάξτε ένα κάθισμα στο πάνω κατάστρωμα και παίρνετε στον καθαρό αέρα.

Πρακτικές πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας

Τα πλοία Bateaux Parisiens (12 συνολικά στο στόλο) είναι αποβάθρα και εκτελούνται σε δύο σημεία: Port de la Bourdonnais, επιβίβαση στην προβλήτα # 3 (μετρό Birk-Hakeim ή Trocadero (γραμμή 9)) και από μια δεξαμενή κοντά στην Notre Dame Cathedral (Quai de Montebello, Metro / RER Saint-Michel) Δεν χρειάζονται κρατήσεις, αλλά σε ώρες αιχμής συνιστώνται ιδιαίτερα (μπορείτε να κάνετε κράτηση για πακέτο κρουαζιέρας online μέσω Isango).



Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες επιλογές κράτησης

Εισιτήρια και τύποι κρουαζιέρων:

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλές σχολιασμένες εκδρομές κρουαζιέρας (μία ώρα) ή να απολαύσετε μια κρουαζιέρα μεσημεριανού ή δείπνου (2 ώρες κατά μέσο όρο). Κρατήσεις για γεύμα και δείπνο.

Για μια πλήρη λίστα με τις τρέχουσες τιμές, δείτε αυτή τη σελίδα.

Για πλήρη μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και περιγραφές για πακέτα κρουαζιέρας, δείτε εδώ και εδώ. Έξυπνο φόρεμα είναι απαραίτητο για κρουαζιέρες δείπνου, αλλά δεν εφαρμόζεται κώδικας ενδυμασίας για γεύματα κρουαζιέρες.

Σχόλια Διαθέσιμες γλώσσες

Για την κρουαζιέρα του Πύργου του Άιφελ, το Bateaux Parisiens προσφέρει σχόλια σε δεκατρείς γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Ολλανδικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά και Κορεάτικα. Για την κρουαζιέρα της Notre Dame, διατίθενται μόνο τέσσερις γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Τα μεμονωμένα ηχητικά ακουστικά παρέχονται δωρεάν με εισιτήριο για τη βασική κρουαζιέρα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε την κρουαζιέρα χωρίς σχόλια αν προτιμάτε.

Ωρες λειτουργίας

Πύργος του Άιφελ Αναχωρήσεις: Τα πλοία αφήνουν κάθε 30 λεπτά μεταξύ 10:00 π.μ. και 10:30 μ.μ. (Απρίλιος-Σεπτέμβριος). μία φορά την ώρα από τις 10:30 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. (Οκτώβριος-Μάρτιος). Σαββατοκύριακα και καθημερινές κατά τη διάρκεια των γαλλικών σχολικών διακοπών «Ζώνης Γ»: 10:30 π.μ. έως 10:00 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας:

Αναχωρήσεις της Notre Dame: Επισκεφθείτε το χρονοδιάγραμμα αυτής της σελίδας.

Τι θα δείτε στην περιοδεία;

Η περιήγηση με βάρκα Bateaux-Parisiens περιλαμβάνει τα ακόλουθα αξιοθέατα και αξιοθέατα:

Για μια προεπισκόπηση των αξιοθέατα και τα αξιοθέατα που θα δείτε στην περιήγηση, επισκεφθείτε την γκαλερί φωτογραφιών κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.