Πώς να ταξιδέψετε από τη Βιέννη στο Παρίσι

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από τη Βιέννη στο Παρίσι, αλλά έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε αν θα ήταν πιο λογικό να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο; Η Βιέννη είναι περίπου 650 μίλια από το Παρίσι, το οποίο κάνει την πιο ελκυστική επιλογή ταξιδιού για τους περισσότερους. Είναι σίγουρα η πιο ρεαλιστική επιλογή εάν πρέπει να φτάσετε στο Παρίσι το συντομότερο δυνατό, αλλά εάν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε, να πάρετε το τρένο ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα και γραφική εναλλακτική λύση για να φτάσετε στο Παρίσι.

Εύρεση αεροπορικών προσφορών

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, όπως οι Austrian Airlines, η Air France και η Lufthansa, καθώς και οι περιφερειακές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Air Berlin και η NIKI, προσφέρουν καθημερινές πτήσεις από τη Βιέννη στο Παρίσι με προορισμό το αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Orly. Μπορείτε να κλείσετε πτήσεις και πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα στο TripAdvisor. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το Skyscanner.

Βιέννη στην πόλη του φωτός σε 12 ώρες με τρένο

Μπορείτε να φτάσετε στο Παρίσι με το τρένο σε περίπου 11-13 ώρες, με τα περισσότερα τρένα να μεταφέρονται στο Μόναχο, στη Ζυρίχη ή στη Φρανκφούρτη και να φτάνουν στο κεντρικό Παρίσι στο σταθμό Gare de L'Est . Το μειονέκτημα της ανάληψης του τρένου; Τα άμεσα νυχτερινά τρένα από τη Βιέννη στο Παρίσι είναι λιγοστά, οπότε θα πρέπει να είστε μεγάλος εραστής αυτού του τρόπου μεταφοράς. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τρένων μέσω της σιδηροδρομικής Ευρώπης.

Πώς να οδηγείτε στο Παρίσι

Σε ομαλές συνθήκες κυκλοφορίας, μπορεί να διαρκέσει 9-12 ώρες για να φτάσετε στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Βιέννη με αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε τμήματα της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και / ή της Ανατολικής Γαλλίας.

Αναμείνετε να πληρώσετε κάπως βαριά τέλη διοδίων σε πολλά σημεία σε όλο το ταξίδι, όμως.

Φτάνοντας στο Παρίσι με αεροπλάνο; Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια. Έχουμε ήδη καταγράψει τις επιλογές εδάφους του Παρισιού .

Ταξιδεύοντας από αλλού στην Ευρώπη