Κουτάλια κολοκύθας και φεστιβάλ συγκομιδής στο Μέτρο Φοίνιξ

Επιλέξτε τη δική σας κολοκύθα στην Αριζόνα

Επιλέγοντας τις δικές σας κολοκύθες για κοσμήματα αποκριών και μαγείρεμα είναι μια παράδοση πτώσης σχεδόν παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Αριζόνα δεν είναι διαφορετική και υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να πάρετε για να απολαύσετε τη συλλογή σας κολοκύθες από ένα μπάλωμα κολοκύθας, που αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αυτά τα φεστιβάλ συγκομιδής βρίσκονται στην περιοχή Phoenix και παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά, με το όνομα του αγροκτήματος ή της τοποθεσίας.

Εάν είστε πρόθυμοι να οδηγήσετε μερικές ώρες για ένα υπέροχο ταξίδι οικογενειακής ημέρας, ελέγξτε αυτά τα φεστιβάλ συγκομιδής μέσα σε περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο , δώστε ή πάρτε, ανάλογα με το σημείο εκκίνησης!

Δείτε τις φωτογραφίες των εορτασμών του Οκτωβρίου σε αυτά τα μπαλώματα κολοκύθας.

Παξιμάδια κολοκύθας, μεγαλύτερο Φοίνιξ

Μαξιλάρι κολοκύθας του MacDonald's Ranch
26540 Ν. Scottsdale Rd., Scottsdale (γωνιά SW της Jomax Rd. & Scottsdale Rd.)
Η τιμή εισόδου περιλαμβάνει ζωολογικό κήπο, χόρτο λαγωνικό, χτύπημα για χρυσό, δυτικά παιχνίδια, καραβίδα προς και από το μπάλωμα κολοκύθας, βόλτα με τρένο. Διαδρομές με πόνυ (επιπλέον χρέωση). Τιμές κολοκύθας ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος. Φέρτε μετρητά για τους πωλητές.

- - - - -

Κολοκύθα Patch στο αγρόκτημα της Μητέρας Φύσης
1663 Ε. Baseline Rd., Gilbert
Το Patchkin Patch είναι εφοδιασμένο με φρέσκες κολοκύθες καθημερινά, που κυμαίνονται από 1 ουγκιά έως 500 λίρες σε αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα. Έχετε μεγαλώσει μια τεράστια κολοκύθα; Εγγραφείτε για το ζυγό κολοκύθας για χρηματικά έπαθλα. Η είσοδος περιλαμβάνει κολοκύθα OZ, διακόσμηση κολοκύθας, αναπήδηση αέρα, αναρρίχηση, αναπήδηση άχυρου, τροφοδοσία των ζώων και λαβύρινθο περιπέτειας του Αλεξάνδρου.

Φέρτε ένα μεσημεριανό πικνίκ ή να αγοράσετε σνακ. Το αγρόκτημα της Μητέρας Φύσης είναι αγρόκτημα που ανήκει στην οικογένεια και λειτουργεί.

- - - - -

Rocker7 Farm Patch
Ένα φεστιβάλ πτώσης στο Buckeye της Αριζόνα, πλήρες με μπάλες κολοκύθας και λαβύρινθο καλαμποκιού. Η είσοδος περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες στην εκμετάλλευση (οι παραχωρήσεις και οι κολοκύθες πωλούνται ξεχωριστά), τα παιδιά σε πάνες γίνονται δεκτά δωρεάν.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν συνήθως το μπαστούνι κολοκύθας, το λαβύρινθο καλαμποκιού, τη διαδρομή με το χόρτο, την εμπορική διαδρομή εμποδίων, τον ηλιόσπορο, την παιδική χαρά του τρακτέρ, το μαξιλάρι για το άλμα, τον εκπαιδευτικό αχυρώνα, την αγορά του αγρότη το Σάββατο και την Κυριακή, εμπορικά φορτηγά, κάδοι σπόρων. Το Rocker 7 Farm είναι αγρόκτημα που ανήκει στην οικογένεια και λειτουργεί.

- - - - -

Schnepf αγροκτήματα κολοκύθας και τσίλι
24810 Rittenhouse Road, Queen Creek
Στο Schnepf Farms Pumpkin & Chili Party, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν hayrides, roller coaster, swinging lady bugz, περιπέτεια μελισσών, ιπτάμενοι αγρότες, βόλτες με καρουσέλ, μαξιλάρια πηδαλιούχησης, ζωολογικός κήπος, ράλι, ορειβατικός τοίχος, μίνι γκολφ, φωτιά, marshmallow φρυγανίσματος, τεσσάρων στρεμμάτων λαβράκι καλαμποκιού, λαβύρινθο καλαμποκιού διασημότητας δέκα στρεμμάτων, μουσείο αγροικίας, αγώνες χοίρων Hillbilly Bob, παράσταση BMX, Extreme Dog Show Dog. Πυροτεχνήματα δείχνουν την Παρασκευή και το Σάββατο nights.Train βόλτες, βόλτες με πόνυ, τα τρόφιμα, κολοκύθες και ορισμένες χειροτεχνίες έχουν μια επιπλέον χρέωση .

Το Schnepf Farms είναι επίσης ο τόπος για το στοιχειωμένο αξιοθέατο, The Outbreak .

- - - - -

Tolmachoff Farms Ημέρες κολοκύθας & Λαβύρινθος καλαμποκιού
5726 Ν. 75η Λεωφόρος, Glendale
Ένας λαβύρινθος οικογενειακού καλαμποκιού 6 στρεμμάτων (ψάχνετε κομμάτια του χάρτη σας καθώς περπατάτε μέσα), λαβύρινθο μίνι καλαμποκιού (τέλειο για μικρά παιδιά), ζωολογικό κήπο, τρένο, μαξιλάρι jumping, στοιχειωμένο λαβύρινθο καλαμποκιού, καροτσάκια πεντάλ.

Επιπλέον χρέωση για κολοκύθες και βόλτες τρένων. Ελέγξτε online για το κουπόνι έκπτωσης.

Το Tolmachoff Farms είναι επίσης ο τόπος για το στοιχειωμένο αξιοθέατο, το AZ Field of Screams , τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

- - - - -

Vertuccio Farms
4011 S. Power Rd. Οροπέδιο
Οι συνήθεις δραστηριότητες περιλαμβάνουν τεράστιο λαβύρινθο. Giant Jump Pad? Giant Slide Tube; Μίνι μαχαίρι σανού? Spider-Web Ανεβείτε? Duck Races; Βόλτα τρένου με βαρέλι. Tractor Train Ride; Ζωολογικό κήπο. Ελέγξτε σε απευθείας σύνδεση για λεπτομέρειες σχετικά με ειδικές εκδηλώσεις όπως Paint Pumpkin και πάρτε και υιοθετήσετε μια ημέρα Pet.

- - - - -

Βρείτε φεστιβάλ, κολοκύθες, στοιχειωμένα σπίτια, ειδικές εκδηλώσεις, κοστούμια - ό, τι χρειάζεστε για αποκριές στο Φοίνιξ.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.