Γιορτάζοντας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Παρίσι: 2018 Οδηγός

Πάρτε πράσινο αυτό το Μάρτιο

Το Παρίσι μπορεί να μείνει πολύ πίσω από το Δουβλίνο ή τη Νέα Υόρκη όταν πρόκειται για εορτασμούς της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, αλλά η 17η Μαρτίου εξακολουθεί να είναι μια διασκεδαστική και ζωντανή ημερομηνία στο παριζιάνικο ημερολόγιο. Οι αγγλόφωνοι κάτοικοι και οι γάλλοι ντόπιοι συρρέουν στις πολυάριθμες ιρλανδικές παμπ της πόλης για να δημιουργήσουν ένα φρυγανιά στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το πράσινο Guinness και μερικές από τις πιο ζωντανές παρελάσεις του κόσμου. Ενώ δεν γίνονται πραγματικές παρελάσεις στη γαλλική πρωτεύουσα για την περίσταση, η Αγία

Ημέρα του Πατρικίου στο Παρίσι αξίζει να γιορτάσουμε. Κυρίως απαλλαγμένο από τα κλισέ που μερικές φορές το χαρακτηρίζουν στο παρελθόν, το τραγουδάει η ολοένα και μεγαλύτερη ιρλανδική κοινότητα της πόλης, δίνοντάς της ένα βαθμό αυθεντικότητας.

Όποια και αν είναι τα γούστα σας (και αν επιλέγετε να απολαύσετε τη Γκίνες ή όχι), η 17η Μαρτίου δεν πρέπει να σας περάσει χωρίς κάποια μορφή εορτασμού. Το Παρίσι έχει πολλά να προσφέρει για να σας εξασφαλίσει ένα Lá Fhéile Phádraig (Happy Day του Αγίου Πατρικίου).

Ιρλανδικά παμπ στη γαλλική πρωτεύουσα

Για πολλούς, η 17η Μαρτίου είναι συνώνυμη με την ιρλανδική παμπ - έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της δράσης του Αγίου Πατρικίου πραγματοποιείται στην εντυπωσιακή συλλογή ιρλανδικών παμπ του Παρισιού . Αυτές οι τρύπες ποτίσματος γενικά συχνάζουν από expats, καθώς και όποιος προσελκύεται από την χαλαρή, σπιτική ατμόσφαιρα που συχνά στερούνται παραδοσιακών παριζιάνικων μπαρ και μπρασερί.

Οι τακτικές μπάρες θα πετάξουν και στην ημέρα του Paddy's Day, προσφέροντας προσφορές για να τραβήξουν τα πλήθη, αλλά καλύτερα να αποφευχθούν υπέρ ενός ιρλανδικού ισοδύναμου, όπου θα σας εγγυηθεί κανείς τον αθλητισμό, τον αθλητισμό και τα παιχνίδια.

Λίγα από τις αγαπημένες μας τρύπες

Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ιρλανδικά μπαρ και παμπ στο Παρίσι για να βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην πόλη των φώτων.

Περισσότερες ιρλανδικές μπάρες και παμπ στο Παρίσι (Μετακινηθείτε στο "Παρίσι" για να δείτε τη λίστα)

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 2018 - Πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Η 17η Μαρτίου πέφτει σε ένα Σάββατο του τρέχοντος έτους , έτσι οι παμπ που γιορτάζουν το St Paddy's γενικά θα βάζουν σε αρκετά ζωντανά πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις όπως ζωντανή μουσική, σε ορισμένες περιπτώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικά πλήθη, όμως: όταν οι διακοπές πέφτουν σε ένα Σαββατοκύριακο, είστε πολύ πιο πιθανό να πρέπει να μάθετε για ένα σημείο μέσα! Φτάστε νωρίς αν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα τραπέζι σε μια παμπ που παίζει ζωντανή μουσική ή διοργανώνει άλλες ειδικές εκδηλώσεις για τις διακοπές.

Το πόσιμο στα ιρλανδικά παμπ είναι ένα ακριβό χόμπι, ακόμη και από τα πρότυπα του Παρισιού . Έτσι, αν σας αρέσει η μαύρη ουσία, να είστε έτοιμοι να περάσετε έξω μέχρι 15 ευρώ για μια πίντα του δευτέρου επιτοκίου Guinness.

Δεν ενδιαφέρεστε για τον πολιτισμό του Pub; Περισσότεροι τρόποι να γιορτάσουμε

Δεν μπορεί να υπάρξει παρέλαση στους δρόμους του Παρισιού φέτος, αλλά οι μη πονοκέφαλοι, οι οικογένειες και όσοι αναζητούν ιρλανδικές τέχνες και πολιτισμό μπορούν ακόμα να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις αποφεύγοντας ταυτόχρονα την παμπ. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις:

Μουσική και Χορός

Αν ψάχνετε για μια πιο καίρια αλλά αυθεντική πολιτιστική εμπειρία , ανατρέξτε στο Ιρλανδικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Παρίσι. Φέτος, ο παραδοσιακός ιρλανδικός όμιλος Atlas δίνει αυτό που έχει οριστεί για μια συναρπαστική συναυλία το βράδυ της 16ης. Υπάρχει επίσης η Ημέρα Οικογένειας του Αγίου Πατρικίου που έχει προγραμματιστεί στις 17, προσφέροντας μουσική, διασκέδαση και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες!

Το βράδυ της 17ης, απολαύστε μια άλλη συναυλία από το Moxie, που παίζει παραδοσιακά τραγούδια που έχουν επηρεαστεί από τις επιρροές του rock, bluegrass, jazz και funk.

Φέτος, τα εισιτήρια συναυλιών είναι 18 ευρώ / 15 ευρώ με έγκυρη κάρτα σπουδαστών. Συνιστάται κράτηση.
Πότε: 16 Μαρτίου και 17 Μαρτίου 2018
Ώρα: 1 μ.μ. - 9 μ.μ. (οι συναυλίες ξεκινούν στις 7.30 μ.μ.).

Από το Ιρλανδικό Πολιτιστικό Κέντρο: "Ημέρα Οικογένειας του Αγίου Πατρικίου [συγκεντρώνει] τη μουσική, τη μαγεία και την κακομεταχείριση, την ζωγραφική προσώπου, τα τρόφιμα και την Pub Green Goose ... μια μεγάλη ευκαιρία να ντύσεις το πράσινο και να ενταχθείς στη διασκέδαση!

Το Πολιτιστικό Κέντρο έχει επίσης μια σειρά από πρόσθετες συναυλίες, ταινίες και άλλες ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το ετήσιο Φεστιβάλ του Αγίου Πατρικίου. Δείτε τις πλήρεις πληροφορίες εδώ.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Οικογενειακή διασκέδαση στη Disneyland του Παρισιού

Αν παρά ταύτα, εξακολουθείτε να χαϊδεύετε μετά από μια πραγματική παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, τότε δεν υπάρχει τίποτα γι 'αυτό, αλλά για να φτάσετε στη Disneyland Paris , λιγότερο από μία ώρα έξω από το Παρίσι και προσβάσιμο από το τρένο RER.

Το Kitschiest από όλες τις απολαύσεις της ημέρας του Paddy σας περιμένει εδώ, με πράσινες επενδύσεις Disney, ιρλανδούς χορευτές, ζωγράφους προσώπου και μια εκθαμβωτική πράσινη έκθεση πυροτεχνημάτων για να τελειώσει το βράδυ.