Φτηνές αποδράσεις διανυκτέρευσης και πρωινού στην Φλόριντα

Αυτά τα γραφικά B & B είναι ιδανικά για ρομαντικές αποδράσεις και ξεκούραστες εκδρομές.

Η Φλόριντα έχει μια ωραία επιλογή από εκατοντάδες bed and breakfasts σε όλη την επικράτεια. Είτε αναζητάτε ιστορικούς παραδείσους είτε παραθαλάσσια ιερά, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε καταλύματα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό θέσης και ατμόσφαιρας. Αυτές οι αποδράσεις bed and breakfast της Φλόριντα βρίσκονται σε ολόκληρο το κράτος και προσφέρουν καταλύματα εμπνευσμένα από ειδύλλιο και κοντινές δραστηριότητες, παρέχοντας μια μοναδική γενική εμπειρία.

Elizabeth Pointe Lodge Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B

Έχουμε ερωτευτεί το νησί Amelia στην πρώτη μας επίσκεψη. Μίλια παραλίες λευκής άμμου με κουκούλες και θέρετρα σκιαγραφούν το νησί που βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό στη βορειοανατολική Φλώριδα. Και, η μιά φορά ζωντανή, βικτοριανή παραθαλάσσια πόλη της Fernandina Beach είναι τέλεια κάρτα με τα καταστήματα και τα εστιατόριά της στο κέντρο της πόλης, καθώς και τα αρχαία αρχοντικά.

Ενώ υπάρχουν παραδοσιακά βικτοριανά bed and breakfasts που βρίσκονται στην ιστορική περιοχή Fernandina Beach, ένα bed and breakfast στην περιοχή ξεχωρίζει για να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Το Elizabeth Pointe Lodge Bed and Breakfast βρίσκεται στον ωκεανό, λίγα βήματα από την παραλία. Το κύριο σπίτι είναι τεράστιο, που θυμίζει περισσότερο τη Νέα Αγγλία από τη Φλώριδα, που κατασκευάστηκε σε στυλ του 1890 Nantucket Shingle, με φαρδιές βεράντες και rockers. Στο εσωτερικό των επισκεπτών θα βρείτε άρτια εξοπλισμένα, άνετα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις, όπως ιδιωτικά λουτρά με μπανιέρες υπερχείλισης και δωρεάν WiFi.

Ένα πλήρες δωρεάν πρωινό σερβίρεται στο ηλιόλουστο παράθυρο από το τοίχο σε τοίχο με μια καθαρή θέα στον ωκεανό. Δωρεάν πετσέτες θαλάσσης, καρέκλες και ομπρέλες συμπληρώνουν το πακέτο διακοπών σας.

Ποτέ δεν θα βαρεθείτε στο νησί Amelia. Όταν έχετε αρκετά από την παραλία (αν αυτό είναι δυνατόν), θα θελήσετε να εξερευνήσετε τι προσφέρει το νησί.

Εκτός από την υπέροχη ψώνια και το φαγητό στο Downtown Fernandina Beach, ανακαλύψτε την ιστορική ιστορία της περιοχής, παίρνοντας μια ρομαντική βόλτα με το αυτοκίνητο από την ιστορική παραλία Fernandina, κρουαζιέρες στον ποταμό Amelia ή εντοπίζοντας τα βήματα εκείνων που έχουν περάσει πριν από μια περιήγηση φαντασμάτων . Η ιστορία ζωντανεύει στο Μουσείο Ιστορίας του νησιού Amelia και στο κρατικό πάρκο του Fort Clinch, με εξαιρετικές διερμηνείς. Οι λάτρεις της υπαίθρου μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία δραστηριοτήτων - πεζοπορία, ποδηλασία, καγιάκ, ψάρεμα, ιστιοπλοΐα, γκολφ, ιππασία ή μοναδικές οικολογικές εκδρομές πάνω σε ένα Segway ® .

Elizabeth Pointe Lodge Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B
98 νότια λεωφόρος Fletcher
Παραλία Fernandina, FL 32034
www.elizabethpointelodge.com

Coombs House Inn

Το Apalachicola είναι μέρος της ονομάζεται συχνά Forgotten Coast της Φλόριντα και βρίσκεται κατά μήκος του κόλπου Apalachicola στο νότιο τμήμα του Panhandle της Φλόριντα, περίπου μία ώρα και μισή από την πόλη του Παναμά και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το νησί του Αγίου Γεωργίου και τον Κόλπο του Μεξικού . Η εμπορική συνοικία της πόλης της πόλης της πόλης είναι ένας εκλεκτικός συνδυασμός μπουτίκ και εστιατορίων με θαλασσινά, που είναι γνωστά για να έχουν μερικά από τα καλύτερα στρείδια στο έθνος. Στην πραγματικότητα, τα στρείδια της περιοχής αναγνωρίζονται από κορυφαίους σεφ σε όλη τη χώρα.

Όταν ο James N. Coombs, ένας πλούσιος ιδιοκτήτης πριονιστηρίου, είχε το σπίτι αυτό χτισμένο το 1905, ήταν το πιο ωραίο στην περιοχή. Δυστυχώς, η τραγωδία έπληξε μόλις έξι χρόνια αργότερα, όταν μια πυρκαγιά κατέστρεψε τη σοφίτα και την οροφή. Η οικογένεια μετακόμισε στο ξενοδοχείο Franklin, όπου η κυρία Coombs πέθανε δέκα μέρες αργότερα - μερικοί λένε για μια σπασμένη καρδιά. Ο κ. Coombs πέθανε τρεις εβδομάδες μετά. Τα μέλη της οικογένειας κατοικούσαν στο σπίτι για πέντε δεκαετίες και στη συνέχεια το σπίτι επιβιβάστηκε και άφησε να καταστρέψει. Ευτυχώς, η ιστορία της δεν τελείωσε εκεί και αυτό το όμορφα ανακαινισμένο σπίτι είναι τώρα ένα βραβευμένο πανδοχείο. Έχει καταταχθεί ως ένα από τα κορυφαία 30 πανδοχεία στη χώρα από το περιοδικό Travel & Leisure Magazine .

Οι επισκέπτες του Coombs House Inn απολαμβάνουν μια ατμόσφαιρα του ενός αιώνα και σύγχρονες πινελιές - ιδιωτικά μπάνια σε όλα τα δωμάτια, καλωδιακή τηλεόραση, δωρεάν πρόσβαση WiFi και τηλέφωνο.

Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν ρόμπες, καφέ Starbucks και νερό πηγής σε όλα τα δωμάτια, ενώ ορισμένα δωμάτια διαθέτουν υδρομασάζ, μίνι ψυγεία και ιδιωτικές βεράντες. Τα καταλύματα είναι διαθέσιμα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκτός από το δωρεάν πλήρες πρωινό, απογευματινό τσάι και μπισκότα σερβίρονται καθημερινά.

Ενώ θα ήταν εύκολο να περάσετε τις ημέρες σας στην ήσυχη μοναξιά αυτού του πανέμορφου πανδοχείου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην περιοχή. Απολαύστε τα καταστήματα και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης ή ίσως ένα ηλιοβασίλεμα πλέουν στο πλοίο της κληρονομιάς Apalachicola των 58 ποδιών. Το Inn προσφέρει ποδήλατα και πικνίκ για να εξερευνήσετε αυτή τη μοναδική παραθαλάσσια πόλη. Παρέχουν επίσης ομπρέλες και ξαπλώστρες, αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε τις υπέροχες παραλίες λευκής άμμου του κοντινού νησιού St. George.

Coombs House Inn
80 έκτη οδός
Apalachicola, FL 32320
www.coombshouseinn.com (μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Coombs House Inn)

Blue Moon Bed & Breakfast

Το Homosassa βρίσκεται στην καρδιά της φυσικής ακτής της Φλόριντα, όπου μπορείτε να συναντήσετε την άγρια ​​φύση της Φλόριντα κοντά. Το Blue Moon Bed & Breakfast βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία κατά μήκος του ποταμού Homosassa, σε έκταση 3 στρεμμάτων κήπων και δασών. Από τους Αγγλικούς Κήπους και τις χαλαρωτικές βρύσες στο γραφικό κατάστρωμα και την πισίνα, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η μοναδική ιδιοκτησία έχει βαθμολογηθεί ως μία από τις πιο ρομαντικές αποδράσεις της Φλώριδας από το περιοδικό Florida International Magazine .

Το Blue Moon διαθέτει πέντε όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ιδιωτικές εισόδους και μπανιέρες με σύγχρονες ανέσεις, όπως μπανιέρα υδρομασάζ δύο ατόμων ή ντους στο μπάνιο και πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet για σας. Ένα πλήρες γκουρμέ πρωινό, απογευματινό τσάι και αναψυκτικά σερβίρονται καθημερινά.

Το Homesassa Springs Wildlife State Park βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Εκτός από την ποικιλία της άγριας φύσης σε φυσικά περιβάλλοντα, ένα υποβρύχιο παρατηρητήριο παρέχει μια μοναδική υποβρύχια ματιά ενός μείγματος ψαριού και αλμυρού νερού σε μια πηγή πρώτου μεγέθους. Ένα άλλο κοντινό αξιοθέατο, το Weeki Wachee Springs είναι σήμερα ένα κρατικό πάρκο, αλλά εξακολουθεί να φιλοξενεί τις διαβόητες υποβρύχιες "γοργόνες". Οι λάτρεις της υπαίθρου θα απολαύσουν κανό και ψάρεμα.

Blue Moon Bed & Breakfast
10137 W Drive Fishbowl
Homosassa, FL 34448
www.bedbreakfasthome.com/thebluemoonbb

Heron House

Δεν υπάρχει καμία άλλη εμπειρία, όπως το Key West, όπου το μείγμα τροπικού κλίματος, πανέμορφα ηλιοβασιλέματα, πλούσια ιστορία και νυχτερινή ζωή σε άγρια ​​πλευρά σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να ενεργοποιήσετε όλα ταυτόχρονα. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί ίσως για το Heron House του Key West, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής. Ξεκούραστο από το δρόμο, μόλις βγείτε από την πόρτα του ανακαινισμένου ξενοδοχείου, θα βρείτε ένα υπέροχο καταφύγιο που χαρακτηρίζει όμορφη λεπτομέρεια, όπως το βιτρό και το περίπλοκο ξύλο. Μια εξωτική συλλογή ορχιδέας τοποθετείται μέσα σε καταπράσινο τοπίο με ιδιωτικά καταστρώματα και αυλές για τις ρομαντικές στιγμές ή όταν χρειάζεστε απλά ήσυχη απομόνωση.

Οι σύγχρονες ανέσεις κάνουν την διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη - ιδιωτικά λουτρά, καλωδιακή τηλεόραση, ασύρματη υπηρεσία Internet, ρούχα μέσα στο ξενοδοχείο, δωρεάν continental πρωινό δίπλα στην πισίνα και κρασί και τυρί τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

Φυσικά, αυτό είναι το Key West, οπότε θα θελήσετε να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας - από τις εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι τα μουσεία της θάλασσας, το σπίτι του Hemingway στο αγαπημένο του hangout ... Bar Sloppy Joe και τα πάντα!

Heron House
512 Simonton Street
Key West, FL 33040
www.heronhousehotels.com

Port d'Hiver Bed and Breakfast

Η παραλία της Μελβούρνης, στον Ατλαντικό Ωκεανό, αθλητικά μερικά από τα καλύτερα surfing κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Φλόριντα. Οι παραλίες της - Ocean Park, Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής Archie Carr και Sebastian Inlet προσελκύουν ντόπιους και μεγάλο ταλέντο στα διαλείμματα σερφ.

Το Port d'Hiver Bed and Breakfast, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο καταφύγιο, βρίσκεται στην παλαιότερη παραλία του Brevard - το Ocean Park. Η γειτονιά της με έναν ναυαγοσώστη στο καθήκον, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με άμμο, πικ-νικ τραπέζια και σχάρες είναι επίσης το σπίτι του γραφείου του περιοδικού Eastern Surf Magazine . Το Port d'Hiver είναι όλα όσα θα θέλατε σε μια ρομαντική απόδραση. Όμορφα, πολυτελή δωμάτια που είναι άνετα, αλλά κομψά, αν και λίγο ακριβό.

Port d'Hiver Bed and Breakfast
201 Ocean Avenue
Παραλία Μελβούρνη, FL 32951
www.portdhiver.com

Herlong Mansion

Ως πρώτος οικισμός της πολιτείας της Φλόριντα, ο Micanopy (προφέρεται mick-can-oh'-κατούρημα) ονομάζεται συχνά "η μικρή πόλη που ξέχασαν". Είναι ένα γοητευτικό μέρος, που βρίσκεται στη βόρεια κεντρική Φλόριντα κοντά στο Gainesville, όπου ιστορικά κτίρια γραμμή των δρόμων και αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα είναι άφθονα. Για περισσότερα από 30 χρόνια, ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ φθινοπώρου της Φλόριντα πραγματοποιείται στο Micanopy τον Οκτώβριο κάθε έτους.

Το αρχοντικό αρχοντικό Herlong χτίστηκε αρχικά ως διώροφο σπίτια τύπου cracker, αλλά στις αρχές του 20ού αιώνα μεταμορφώθηκε στο μεγαλοπρεπές αρχοντικό που βρίσκεται σήμερα. Ως κρεβάτι και πρωινό, διαθέτει 10 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ένα σπίτι μεταφοράς και ένα εξοχικό σπίτι. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικά σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με τις δικές του ανέσεις. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τους πολυετείς κήπους και τη θέα στη λεωφόρο από τις μεγάλες βεράντες. Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν ειδικές υπηρεσίες, όπως μασάζ στο δωμάτιο ή ιδιωτικά δείπνα πέντε κεριών με κεριά. Το σπίτι είναι επίσης διαθέσιμο για γάμους και δεξιώσεις.

Όταν δεν απολαμβάνετε τη θέα από τις βεράντες, θα θελήσετε να περιηγηθείτε στα πολυάριθμα καταστήματα με αντίκες στην πόλη ή να απολαύσετε τη ζωντανή ψυχαγωγία και μερικά από τα καλύτερα γατόψαρα με τραγανά κουτάβια Hush στο The Yearling. Στο κοντινό Cross Creek βρείτε το ιστορικό κρατικό πάρκο Marjorie Kinnan Rawlings, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο απλό σπίτι του διάσημου συγγραφέα. Ο Rawlings έγραψε το βραβευμένο με το βραβείο Pulitzer μυθιστόρημα, The Yearling στην μπροστινή του βεράντα.

Herlong Mansion
402 NE Cholokka Blvd
Micanopy, FL 32667
www.herlong.com

Grandview Bed & Breakfast

Περίπου 40 λεπτά βόρεια του Ορλάντο, είναι το όρος Ντόρα. Μια γραφική μικρή πόλη γνωστή για τα ψώνια της - μερικοί λένε ότι οι καλύτερες αγορές με αντίκες στη Φλόριντα. Το γοητευτικό κέντρο της πόλης είναι ένα εκλεκτικό μείγμα καταστημάτων και εστιατορίων. Ακριβώς έξω από την πόλη είναι οι Twin Markets του Renninger - το ένα είναι μια αγορά ψύλλων και το άλλο είναι για αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα.

Ιστορικά γνωστό ως William Watt House, το Grandview Bed & Breakfast συνεργάζεται με το χαρακτήρα. Το σπίτι χτίστηκε το 1906 και εξακολουθεί να έχει τον αρχικό ανεμόμυλο στο χώρο του ξενοδοχείου. Φυσικά το πανδοχείο διαθέτει επίσης πολλές σύγχρονες ενημερώσεις επίσης. Όλα τα πέντε δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi και κεντρικό κλιματισμό. Το Grandview διαθέτει επίσης μια μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό, καθημερινές εναέριες μαθήματα γιόγκα και όλα τα φυσικά προϊόντα μπάνιου.

Το Grandview βρίσκεται στην ιστορική περιοχή Mount Dora, μέσα σε δύο τετράγωνα από το κέντρο της πόλης. Υπάρχουν αρκετές αφηγημένες εκδρομές της πόλης που είναι ιδανικές για να γνωρίσετε την περιοχή. Το Mount Dora Trolley προσφέρει περιηγήσεις 50 λεπτών για να εξερευνήσετε τις ιστορικές γειτονιές της πόλης, ένα διήμερο ταξίδι με τρένο γύρω από το σιδηρόδρομο εσωτερικών λιμνών ή να περάσετε την ημέρα στην αλυσίδα των λιμνών γύρω από το όρος Dora με το The Captain Doolittle, φαγητό κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Grandview Bed & Breakfast
442 East 3rd Ave.
Mount Dora, FL 32757
www.grandviewbb.net/

Shamrock Thistle & Crown Δωμάτιο με πρωινό

Το Weirsdale βρίσκεται μόλις νοτιοανατολικά της Ocala, στην καρδιά της χώρας άλογο της Φλόριντα. Απολαύστε αξιοθέατα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος της Φλόριντα - τα άλογα που βόσκουν ευχαρίστως μέσα σε ελαφρώς κυλιόμενους λόφους, πανύψηλους βελανιδιές και μίλια λευκών ξύλινων περιφράξεων που πλαισιώνονται από μεγάλα αγροκτήματα αλόγων.

Το Shamrock Thistle & Crown Bed & Breakfast βρίσκεται στο ιστορικό μητρώο του Marion County, όπως το Thomas B. Snook House. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου το σπίτι έχει θέα σε στρέμματα της γης που κάποτε ήταν μια ακμάζουσα εσπεριδοειδή. Το bed and breakfast έχει χαρακτηριστεί στο Irresistible Overnights στη Φλώριδα και ονομάστηκε ένα από τα "10 Cozy B & B's" της Florida από το Palm Beach Post .

Τα δωμάτια είναι φωτεινά και ενδιαφέροντα διακοσμημένα και το μικρό κίτρινο βικτοριανό εξοχικό σπίτι θα έκανε την τέλεια σουίτα μήνα του μέλιτος. Οι παροχές περιλαμβάνουν ιδιωτικά μπάνια, κομψό πρωινό, σνακ, καλωδιακή τηλεόραση, ασύρματο Internet και πισίνα με ηλιακή ενέργεια. Οι υδρομασάζ είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μια πληθώρα από μουσεία - το Μουσείο Φορτηγών Φλόριντα, το Μουσείο Τέχνης Appleton, τα μουσεία Drag Racing & Antique Car του Don Garlits, μεταξύ άλλων. Οι λάτρεις της υπαίθρου μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία υπαίθριων εμπειριών στο Ocala National Forest, στο Silver River State Park ή στην πεζοπορία στο Florida Greenway Trail. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε ένα από τα παλαιότερα αξιοθέατα της Φλόριντα, Silver Springs , όπου μπορείτε να πάρετε μια βόλτα με βάρκα με γυάλινο πάτο.

Shamrock Thistle & Crown Δωμάτιο με πρωινό
12971 SE Highway 42
Weirsdale, FL 32195
www.shamrockbb.com

Casa de Suenos Bed & Breakfast

Ο St. Augustine , η παλαιότερη πόλη της Αμερικής, είναι ο ιστορικός θησαυρός της Φλώριδας . Μια συνεχιζόμενη προσπάθεια διατήρησης και αποκατάστασης πολλών ιστορικών δομών από κάθε έναν από τους αιώνες περιλαμβάνει ένα φρούριο του 17ου αιώνα, κτίρια του 18ου αιώνα και εκτεταμένες γιγαντιαίες αρχιτεκτονικές δομές από τον δέκατο ένατο αιώνα, όταν ο Henry Flagler ξεκίνησε την "χρυσή εποχή" ξενοδοχείων και σιδηροδρόμων .

Η πόλη είναι γεμάτη χαλαρωτικά bed & breakfasts που είναι ιδανικά για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο για δύο. Χτισμένο στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ως ιδιωτική κατοικία, το Casa de Suenos ξεχωρίζει για την τέλεια τοποθεσία και την ισπανική γοητεία. Το πανδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως με σύγχρονες ανέσεις, αλλά οι επισκέπτες εξακολουθούν να αισθάνονται την ιστορία όταν βρίσκονται μέσα. Τα επτά δωμάτια του πανδοχείου είναι όλα διακριτικά σχεδιασμένα, αλλά προσφέρουν ιδιωτικά λουτρά, ρόμπες επισκεπτών, φρέσκα λουλούδια και ανεμιστήρες οροφής. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι και μπανιέρα με τζάκι. Ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ συμπεριλαμβάνεται επίσης.

Η κεντρική τοποθεσία του Casa de Suenos κάνει σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης, όπως το Κολλέγιο Flagler, το Μουσείο κεριών του Potter και η αποικιακή συνοικία. Για όσους επιθυμούν να βγούν έξω από την Παλιά Πόλη και να απολαύσουν κάποια χαλάρωση στη θάλασσα, η παραλία St. Augustine βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Γέφυρα των Λιονταριών ακριβώς δίπλα στο πανδοχείο.

Casa de Suenos Bed & Breakfast
20 Cordova St.
St. Augustine, FL 32084
www.casadesuenos.com