Παλιές παραγγελίες Amish Towns στη Δυτική Πενσυλβάνια

Οι κυλιόμενες γεωργικές εκτάσεις βόρεια του Πίτσμπουργκ, στην επαρχία Lawrence, είναι η χώρα Amish - ένας τόπος όπου περίπου 2.000 άνθρωποι Amish της παλιάς τάξης κάνουν το σπίτι τους στα αγροκτήματα που περιβάλλουν τα γραφικά χωριά New Wilmington και Volant. Αυτός ο οικισμός, η τρίτη μεγαλύτερη κοινότητα Amish στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι από καιρό δημοφιλής τουριστικός προορισμός όπου οι επισκέπτες ελπίζουν να πάρουν μια γεύση από την ειρηνική επαρχιακή ζωή του Amish.

Η κοινότητα Amish στο νομό Lawrence απαρτίζεται από 13 σχολεία Amish και 14 εκκλησιαστικές συνοικίες και κάθε περιοχή έχει κατά μέσο όρο 75 ενήλικα μέλη συν τα παιδιά τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι Amish στην κομητεία Lawrence είναι γεωργικοί ή γαλακτοπαραγωγοί και συχνά μπορούν να δουν να αρδεύουν τα χωράφια τους με άλογα ή να τείνουν στα βοοειδή.

Η Περιοχή Προώθησης Του Lawrence County προσφέρει μια ξεχωριστή περιήγηση στην πανέμορφη ύπαιθρο Amish γύρω από το Volant και το New Wilmington, που οδηγούν τους επισκέπτες κατά μήκος των ίδιων δρόμων που τα αλόγουλα που ταξιδεύουν καθημερινά. Μαζί με την ευκαιρία να βιώσουν αυτό το μοναδικό τρόπο ζωής, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να σταματήσουν από τα καταστήματα στο Volant και το New Wilmington ή μια ποικιλία από οδικές άξονες για να αγοράσουν κάποια προϊόντα Amish για να πάρουν το σπίτι ως αναμνηστικά.

Επισκεφτείτε το Νέο Γουίλμινγκτον της Πενσυλβανίας

Βρίσκεται πέντε μίλια ανατολικά της διαδρομής 60, το Νέο Wilmington ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1797, χτίστηκε το 1824 και έγινε ένας δήμος το 1863, αν και ο Αμίς δεν εγκαταστάθηκε στην περιοχή μέχρι το 1847 περίπου.

Το Tavern Inn, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού, ήταν κάποτε μέρος του υπόγειου σιδηρόδρομου κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, και Wilmington είναι σήμερα σπίτι στο κολλέγιο Westminster. Τα τοπικά αξιοθέατα Amish περιλαμβάνουν το Δημοπρατήριο Amish, το σχολείο και το νεκροταφείο.

Αρκετά εστιατόρια, καθώς και πολλά μαγαζιά, παλιά και ειδικευμένα καταστήματα βρίσκονται στο New Wilmington, και μπορείτε να βρείτε ακόμη και ένα εστιατόριο του Isaly, ένα από τα τελευταία που παραμένουν στη χώρα.

Τα καταλύματα μπορούν να βρεθούν σε πολλά κρεβάτια και πρωινά, ή στην περιοχή των κοντινών Prime Outlets στο Grove City. Η πρόσδεση του αλόγου και του χώρου στάθμευσης είναι και οι δύο δωρεάν εδώ.

Εκτός από την επίσκεψη στο Westminster College, το οποίο έχει ένα από τα μοναδικά αντίγραφα του βιβλίου "Ιστορία του Νέου Wilmington" του 1999 στον κόσμο, οι τουρίστες μπορούν επίσης να βυθιστούν στις δραστηριότητες του Amish όπως η συγκομιδή γάλακτος αγελάδων, είδη ένδυσης.

Επισκέπτης Volant, Πενσυλβάνια

Το χωριό Volant ήταν αρχικά μια μικρή πόλη gristmill που ενσωματώθηκε το 1893. Βρίσκεται δίπλα στο New Wilmington, στο μέσο μεταξύ της Erie και του Πίτσμπουργκ, Volant σχεδόν έγινε μια πόλη-φάντασμα στα τέλη της δεκαετίας του 1970 λόγω του κλεισίματος του ελαιοτριβείου αλλά αναβιώνει και αποκαθίσταται στο αρχές δεκαετίας του 1980 από αρκετούς επιχειρηματίες.

Σήμερα, ο κεντρικός δρόμος στο Volant είναι ένας χώρος όπου τα καροτσάκια Amish συνδυάζονται με αυτοκίνητα. Το gristmill είναι τώρα μια χώρα, παλαιά και εξειδικευμένο κατάστημα, αλλά έχουν ανακοινωθεί σχέδια για την αποκατάσταση του ιστορικού μύλου Volant σε κατάσταση λειτουργίας.

Άλλα καταστήματα της Main Street προσφέρουν βικτοριανά συλλεκτικά αντικείμενα, σπιτικές τέχνες και χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ, αγγειοπλαστική, είδη μουσικής και σύγχρονη μόδα. Το Volant φιλοξενεί επίσης πολλά εστιατόρια και άλλα ειδικά καταστήματα όπως χαλιά και μοκέτες.