Ταξίδια Φάντασμα Φλόριντα και Haunted Places

Εάν είστε οπαδός στοιχειωμένων σπιτιών και φανταστικών περιηγήσεων, υπάρχουν πολλά μέρη στη Φλόριντα για μια ημερήσια εκδρομή ή μια απόδραση για σαββατοκύριακο γεμάτη τρόμο. Το Sunshine State προσφέρει στους επισκέπτες μια συλλογή περιηγήσεων και εκδρομών που δεν είναι μόνο τρομακτικές αλλά και ενημερωτικές για την παραφυσική ιστορία της περιοχής.

Ανεξάρτητα από το ποια περιοχή της Φλόριντα επισκέπτεστε, οι πιθανότητες είναι ότι είστε κοντά σε μια στοιχειωμένη περιήγηση - το κράτος φιλοξενεί μερικές από τις παλαιότερες πόλεις της Αμερικής και πολλοί από τους τοπικούς θρύλους επικεντρώνονται στη μακρά ιστορία των multi- πολιτιστική κυριαρχία της περιοχής.

Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, θα ξεκινήσουμε με μια περιοδεία από την περιοδεία "American Ghost Adventures" του Ορλάντο στο Daytona Beach "Οι πιο δημοφιλείς παραλίες στην παραλία του Haunts of the World", και στη συνέχεια, προτείνουμε μερικούς νότιους και παράκτιους προορισμούς.

Ορλάντο προς Ντέιτον: Μια στοιχειωμένη οδήγηση

Ξεκινώντας από το Ορλάντο, μπορείτε να οδηγήσετε το κράτος μέχρι την παραλία Ντέιτοννα και να ζήσετε μια σειρά από υπέροχες στέγες. Το "American Ghost Adventures" είναι μια παραφυσική περιηγητική έρευνα που προσφέρει μια πλευρά του Ορλάντο που ποτέ δεν ήξερε ότι υπήρχε σε μια διήμερη περιήγηση στα πιο στοιχειωμένα κτίρια της πόλης, όλα εξοπλισμένα με κυνήγι φαντασμάτων!

Οδήγηση μεταξύ Ορλάντο και Daytona Beach στην κεντρική Φλόριντα, μπορεί να χάσετε την πνευματιστική κοινότητα της Cassadaga , το σπίτι στην παλαιότερη ενεργό θρησκευτική κοινότητα της περιοχής, το στρατόπεδο Πυγμαχίας Southern Cassadaga. Περιλαμβάνοντας 55 κατοικίες σε 34 στρέμματα γης, η Cassadaga είναι μια αρκετά κατειλημμένη πόλη και ανήκει στους ομοϊδεάτες που πιστεύουν όλοι στον Θεό, τον Ιησού και την ικανότητά τους να επικοινωνούν με τους νεκρούς και η κοινότητα Cassadaga φιλοξενεί μια " "τα περισσότερα Σαββατοκύριακα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να" τραβήξουν εικόνες σφαίρες ενέργειας και άλλες εκδηλώσεις πνεύματος ", ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό που βλέπουν τα 23 μέσα στην πόλη κάθε μέρα.

Ανατολικά της Τάμπα και νότια του Ορλάντο, η λίμνη Wells είναι μια μικρή, παλιά πόλη που είναι η πατρίδα του Spook Hill , η οποία θα μπορούσε να κάνει για ένα μεγάλο pitstop για την στοιχειωμένη περιήγησή σας στην κεντρική Φλόριντα. Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση που έγινε το τουριστικό αξιοθέατο κάνει να φαίνεται ότι τα οχήματα περπατούν μέχρι το Spook Hill και ενώ είστε στη λίμνη Wells, σίγουρα θα πρέπει να σταματήσετε από τον Bok Tower and Gardens για μια όμορφη θέα.

Όταν τελικά φτάσετε στην παραλία Daytona, υπάρχουν ευτυχώς πολλές περιπλανήσεις που σας περιμένουν, αλλά σας συνιστούμε να δείτε τα "Haunts of the World's Most Famous Beach Tour", μια περιπετειώδη περιπέτεια κάτω από τα φεγγαρά δρομάκια της Daytona Παραλία που συνδυάζει την ιστορία και τα επιστημονικά δεδομένα με ιστορίες που συγκλονίζουν.

Νότια και παραθαλάσσια σκυλιά

Εάν βρίσκεστε στο νότιο τμήμα της πολιτείας, ειδικά σε μια από τις πολλές παράκτιες κοινότητες με πλούσια, στοιχειωμένη ιστορία, υπάρχει μια σειρά από μεγάλες περιπλανήσεις και αξιοθέατα που δεν θα θέλετε να χάσετε στο ταξίδι σας.

Ακριβώς έξω από το Μαϊάμι, θα βρείτε το Coconut Grove όπου οι νυχτερινές περιηγήσεις φαντασμάτων που ονομάζονται "Ghost Grove" επιτρέπουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη στοιχειωμένη ιστορία και να μαρτυρούν από πρώτο χέρι απολογισμούς πνευματικών εκδηλώσεων σε αυτό το τροπικό παραθαλάσσιο χωριό και Pine Island, ακριβώς έξω από το Fort Myers στο χαμηλότερο τμήμα της νοτιοδυτικής Φλώριδας, προσφέρει στους επισκέπτες μια νυχτερινή βόλτα με βάρκα μέσα από τα στοιχειωμένα νερά στο Calusa Ghost Tours.

Όπως λέει και το όνομά του, το Key West είναι το δυτικότερο από τα νότια Key Islands της Φλόριντα, όλα συνδέονται με την εθνική οδό 1, αλλά η πόλη προσφέρει επίσης μια περιοδεία "Ghost and Mysteries" που παίρνει τους επισκέπτες σε μια περιήγηση στα βυζαντινά αρχοντικά της παλιάς πόλης. ξεναγός περιγράφει παλιές ιστορίες για τους χαρακτήρες όπως ο Robert the Doll, ο Count Von Cosel και η Elyna και ο Watcher.

Άλλες μεγάλες διαμαρτυρίες στη Φλώριδα

Επίσης, στην κεντρική Φλόριντα, η Αγία Πετρούπολη φιλοξενεί το Don Cesar Beach Resort: Haunted Hotel , όπου ένα φάντασμα μιας νεαρής γυναίκας που πέθανε από θλίψη στοιχειώνει τις αίθουσες κάθε νύχτα. Η Αγία Πετρούπολη διαθέτει επίσης μια περιήγηση με τα πόδια από τις πιο στοιχειωμένες τοποθεσίες στο "Ghost Tour".

Λίγο πιο ανατολικά και θα βρίσκεστε στον Άγιο Αυγουστίνο, την παλαιότερη πόλη της Αμερικής, η οποία προσφέρει μια μεγάλη διασκεδαστική περιήγηση που ονομάζεται «Μια φανταστική συνάντηση» όπου οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν ιστορίες των πρώτων πολιτών για το τι θα γίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, πεζοπορία στα σκοτεινά και στενά δρομάκια της πόλης και τα ιστορικά νεκροταφεία.

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της πολιτείας, το νησί Amelia κόβεται από την ηπειρωτική χώρα από τον ποταμό Amelia και χρησιμεύει ως ένα από τα νησιά φραγμού στην ανατολική ακτή της Φλώριδας.

Το νησί της Amelia είναι πλούσιο σε ιστορία, έχοντας υποβληθεί σε ένα ή άλλο σημείο στην ισπανική, γαλλική, βρετανική και αμερικανική κυριαρχία. Εάν είστε στη διάθεση για μια στοιχειωμένη ιστορία του νησιού, ελέγξτε το περίπατο "Ghost Tour" του Μουσείου Ιστορίας του νησιού Amelia, το οποίο οδηγεί τους επισκέπτες κατά μήκος των ιστορικών δρόμων του Downtown Fernandina Beach.