Κλαμπ Κωμωδίας στην Ουάσιγκτον DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

Τα κωμωδία είναι διασκεδαστικά μέρη για να απολαύσετε ζωντανή ψυχαγωγία Ελέγξτε αυτά τα κωμωδία και απολαύστε μια βραδιά γέλιου στην Ουάσινγκτον, στο Μέριλαντ ή στη Βόρεια Βιρτζίνια.

DC Improv Κωμωδία Club Εστιατόριο - 1140 Connecticut Ave., NW, Ουάσινγκτον, DC. (Μεταξύ L & M Sts.). Το Improv Club Comedy έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους χώρους κωμωδίας της πρεμιέρας του έθνους. Η τοποθεσία της Ουάσινγκτον, DC είναι ένα από τα 16 κλαμπ γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένοι από τους κυρίους της κωμωδίας - Ρίτσαρντ Πριόρ, Ρόμπιν Ουίλιαμς, Ντέιβιντ Λέτερμαν, Τζέρι Σινίνφελντ και Τζέι Λένο - ξεκίνησαν εδώ στο DC Improv.

Όλες οι εμφανίσεις είναι για ηλικίες 18 και άνω. Υπάρχει μια ελάχιστη απαίτηση για δύο είδη ανά άτομο που μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό τροφίμων, ποτών, καφέ ή επιδόρπιο. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, σάντουιτς, σαλάτες και μπιρρίτες. Το DC Improv έχει μια σχολή κωμωδίας, που ονομάζεται Comedy College, όπου μπορείτε να μάθετε την τέχνη της κωμωδίας. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα κόμικ για να διασκεδάσετε σε ένα ιδιωτικό πάρτι ή εταιρική εκδήλωση.

Capitol Steps - Κτίριο και διεθνές εμπορικό κέντρο Ronald Reagan, 1300 Pennsylvania Avenue, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC. Το Capitol Steps είναι ένα δημιουργικό και μοναδικό αποτέλεσμα. Οι πρώην υπάλληλοι του Κογκρέσου εκτελούν μια πολιτική μουσική σάτιρα και σας κρατούν γελώντας για γεγονότα και προσωπικότητες στο Καπιτώλιο, το Οβάλ Γραφείο και άλλα κέντρα εξουσίας σε όλο τον κόσμο. Από τότε που ξεκίνησαν πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, τα Capitol Steps έχουν καταγράψει πάνω από 30 άλμπουμ, μεταξύ των οποίων το τελευταίο "Desperate Housemembers" και το ειδικό τους δελτίο διακοπών "Barackin 'Around the Christmas Tree". Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του Ticketmaster.com.

Τα βήματα του Capitol πραγματοποιούν τέσσερις ετήσιες ραδιοφωνικές εκπομπές με τίτλο "Η πολιτική παίρνει μια γιορτή" στους πρωταγωνιστές του Απριλίου, τον τέταρτο Ιούλιο, τις αποκριές και την Πρωτοχρονιά. Στην Ουάσινγκτον, ο σταθμός DC στο WAMU-FM 88.5. Αυτή η εκπομπή μεταδίδεται σε ολόκληρο το έθνος. Παρόλο που τα Capitol Steps βασίζονται στην Ουάσινγκτον, οι εμφανίσεις τους εκτελούνται τοπικά και εκτός πόλεως για τους πανεπιστημιακούς ακροατές, τους συλλόγους ή τους πολιτικούς νομοθέτες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για τα βήματα Capitol για τη δική σας εναρκτήρια σφαίρα, το κουπόνι για τη μίξη της ψηφοφορίας, τη σύμβαση κλπ. Το υλικό ενημερώνεται για να συμβαδίσει με τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και τα σκάνδαλα.

Drafthouse Κωμωδία - 13ος και L δρόμοι ΒΔ Ουάσιγκτον DC. Οι ιδιοκτήτες του Arlington Drafthouse άνοιξαν ένα θέατρο κωμωδών τέχνης που βρίσκεται στην καρδιά του DC για να χαρακτηρίσει stand-up κωμωδία, αφιερώνοντας επίσης χρόνο για σκίτσο και improv. Οι προβολές είναι μήκους 70 έως 80 λεπτών. Κάθε Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει, κατά μέσο όρο, 8 παραστάσεις (2 την Πέμπτη, 3 την Παρασκευή και 3 το Σάββατο). Το Drafthouse Comedy Theatre είναι διακοσμημένο μετά από ένα μαύρο κουτί τέχνης και προσφέρει μια παραχώρηση με μπύρα, κρασί, ποτό, και κάποια ελαφριά τιμή για να αγοράσει.

Arlington Κινηματογράφος N Drafthouse - 2903 Columbia Pike, Arlington VA. Το Drafthouse προσφέρει ένα μοναδικό χώρο για ένα πλήρες εστιατόριο που βρίσκεται μέσα σε ένα θέατρο. Το ημερολόγιο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει κωμωδία, ταινίες, φεστιβάλ και ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες.

Ζώνη Κωμωδίας - Παράθυρα πάνω από την Ουάσιγκτον, Διπλό Δέντρο Ξενοδοχείο Crystal City, 14ος Όροφος Βόρειος Όροφος, 300 Army Navy Blvd. Arlington. Το δείπνο / ποικιλία δείχνει ζωντανή μουσική, ποικίλες πράξεις - (μάγοι, jugglers, κλπ.), Και εθνικά περιηγητές κωμικούς. Το Comedy Zone Revue έχει προγραμματιστεί για Παρασκευές και Σάββατο βράδυ.

Για πάνω από 8 χρόνια, η ζώνη της κωμωδίας DC προσέφερε τα κορυφαία κόμικς και ταλαντούχους πράγματα ποικιλίας στον τόπο της Μεσογείου της Ουάσινγκτον, καθορίζοντας το πρότυπο της σκηνής κωμωδίας DC.

Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν - Αυτή η ομάδα κωμωδίας παρουσιάζει αναθεωρήσεις πολιτικών κωμωδιών, εξατομικευμένες σκηνικές εκπομπές και πλαστοπροσωπίες που έχουν αναγνωριστεί από τα ΜΜΕ και έχουν μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο στο PBS. Οι παραστάσεις μπορούν να προγραμματιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για ειδικές εκδηλώσεις και είναι συχνά ανοικτές στο κοινό. Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν παρουσιάζει επίσης ένα μοναδικό τρόπο για να ταξιδέψετε στην Ουάσιγκτον, DC, με μια περιοδεία 90 λεπτών με λεωφορείο που υπογραμμίζει τα σημερινά πολιτικά σκάνδαλα στην πρωτεύουσα του έθνους. Απαιτείται κράτηση.

Η Underground Comedy - Underground Comedy παράγει ανεξάρτητες κωμωδίες σε διάφορες κλαμπ και φεστιβάλ στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον.

Ψάχνετε για περισσότερες βραδινές ιδέες ψυχαγωγίας Δείτε έναν οδηγό για την Ουάσιγκτον DC τη νύχτα: Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.