Μεγάλα ταξίδια Σαββατοκύριακου από το Μιλγουόκι

Λίμνη της Γενεύης

Απόσταση από Milwaukee: 50 μίλια

Γιατί να πάτε: Πριν από χρόνια, αυτό το θόλο της λίμνης ήταν ένα καταφύγιο για την ελίτ του Σικάγου, οικογένειες όπως η Sears και οι Wrigleys, των οποίων τα αρχοντικά εξακολουθούν να χαρίζουν τη λίμνη της Γενεύης. Το κέντρο της πόλης διαθέτει λατρευτά καταστήματα που πωλούν πολυτελή σαπούνια, είδη που εισάγονται από την Ιρλανδία και gadgets κουζίνας που διαθέτουν. Υπάρχουν επίσης μερικά οινοποιεία με αίθουσες γευσιγνωσίας, όπως το Studio Winery (ζωντανή μουσική το απόγευμα του Σαββάτου).

Κρουαζιέρα γύρω από τη λίμνη σε μια ξενάγηση από τη Λίμνη της Γενεύης Cruise Line. Τα καταλύματα κυμαίνονται από ιστορικά κρεβάτια και πρωινά όπως το Maxwell House και το Baker House μέχρι το πολυτελές Grand Geneva Resort, το οποίο διαθέτει σπα, γήπεδο γκολφ, μπάρμπεκιου, τζάκι, πισίνα και άφθονο χώρο αναψυχής.

Πόρουν Κομητεία

Απόσταση από το Μιλγουόκι: 154 μίλια

Γιατί να πάτε: Η πύλη προς αυτή την κομητεία της χερσονήσου στο βορειοανατολικό Wisconsin είναι Sturgeon Bay (www.sturgeonbay.net), μια ιστιοπλοΐα mecca με ένα χαριτωμένο κέντρο της πόλης. Προχωρήστε προς τα βόρεια και θα περάσετε από τις φιλικές προς τους πεζούς μικρές πόλεις του Egg Harbor, Fish Creek και Sister Bay. Ένας κώνος παγωτού στο 110χρονο εστιατόριο και παγωτό του Wilson στο Ephraim είναι ένας μούστος, όπως είναι ο γύρος του φαραγγιού του νησιού Cana και η κράτηση ενός τραπέζι για μια βράση ψαριών (το παλιό ταχυδρομείο στο Ellison Bay και το εστιατόριο Pelletier's Και τα ψάρια βράζουμε στον Fish Creek, δίπλα σε θεατρικές παραστάσεις που φέρνουν αυτή τη μαγειρική παράδοση στη ζωή).

Τα κοκτέιλ στο Fred και στο Waterfront Bar & Grill του Fuzzy Channel κάνουν μια ατμόσφαιρα στο Key West και παίρνουν το πλοίο προς το νησί της Ουάσιγκτον και θυμίζουν τις παλιές εποχές (συμβουλή: δείτε το αγρόκτημα λεβάντας, το Fragrant Isle). Peninsula State Park στο Fish Creek μια δημοφιλής επιλογή με το φάρο του, την παραλία και το θεατρικό θέατρο (Peninsula Players Theater).

Μάντισον

Απόσταση από το Μιλγουόκι: 79 μίλια

Γιατί να πάτε: Το Madison προσφέρει επίσης ένα σύγχρονο μουσείο σύγχρονης τέχνης (Overture Center for Arts) και εκλεκτική τραπεζαρία και ψώνια (και τα δύο από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο από τις 6 π.μ. έως τις 13:00 στην πλατεία Capital). το μουσείο και αυτά τα εστιατόρια και καταστήματα βρίσκονται στην πεζοδρομημένη State Street, η οποία συνδέει το State Capitol Building με το Πανεπιστήμιο Wisconsin-Madison. Στην ανατολική πλευρά της πόλης, κατά μήκος του ισθμού (που ονομαζόταν έτσι για να περιβάλλεται από τη λίμνη Mendota και τη λίμνη Monona), είναι οι Βοτανικοί Κήποι Olbrich, με αυθεντικό ταϊλανδέζικο περίπτερο. Ένα ταξίδι στην πόλη της πρωτεύουσας του Ουισκόνσιν δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να απολαύσετε παγωτό δημιουργημένο στους χώρους του πανεπιστημίου ή μια κρύα τοπική μπύρα στο Memorial Union του Πανεπιστημίου κατά μήκος της λίμνης Mendota, με εκπληκτική θέα στη λίμνη και σε μερικές νύχτες το καλοκαίρι ζωντανή μουσική. Τόσο το Edgewater Hotel όσο και το Hotel RED είναι δύο από τις καλύτερες επιλογές διαμονής της πόλης.

Άνοιξη πράσινο

Απόσταση από Milwaukee: 118 μίλια

Γιατί να πάτε: Η σκηνή τέχνης εδώ είναι αγκυροβολημένη από το American Theatre Theater, το οποίο φιλοξενεί ένα μείγμα εσωτερικών και εξωτερικών παραστάσεων όλο το καλοκαίρι αρκετές νύχτες την εβδομάδα, βασισμένο σε σενάρια του Σαίξπηρ και άλλων θεατρικών συγγραφέων όσο και επαγγελματίες ηθοποιούς που παίρνουν στο στάδιο.

Είστε ενθαρρυνμένοι να πακετάρετε ένα πικνίκ και να τρώτε στο γήπεδο πριν από την κουρτίνα. Ένα άλλο θαύμα στο Spring Green είναι το πρώην σπίτι Wisconsin του Frank Lloyd Wright, Taliesin, το οποίο σχεδίασε και έχτισε το 1911. Είναι ανοιχτό για περιηγήσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Spring Green έχει ένα καλά άρεσε ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο με ένα μικρό καφέ (Arcadia Books) και οι γκαλερί τέχνης λειτουργούν από μερικούς από τους καλύτερους τεχνίτες του κράτους, που ζουν στην αγγειοπλαστική, τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, την κατασκευή επίπλων, την εκτύπωση και άλλα μέσα . Το House on the Rock Resort, που ονομάζεται και το κοντινό του αξιοθέατο, είναι μια επιλογή πολυτέλειας, ενώ το Usonian Inn είναι πιο οικονομικό (αλλά σχεδιάστηκε από ένα προστατευόμενο Wright). Το καγιάκ ή το κανό κάτω από τον ποταμό Wisconsin και η τοποθέτηση σκηνών στο Wisconsin Riverside Resort είναι μια άλλη επιλογή.