Ιστορικός ιστοχώρος Frederick Douglass

Ένα ιστορικό ορόσημο της Ουάσινγκτον, DC

Ο Εθνικός Ιστορικός Χώρος Frederick Douglass τιμά τη ζωή και τα επιτεύγματα του Frederick Douglass. Ο Νταγκσλς απελευθερώθηκε από τη δουλεία και βοήθησε να απελευθερώσει εκατομμύρια άλλους. Ζούσε στο Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη σε όλο τον εμφύλιο πόλεμο. Μετά τον πόλεμο, μετακόμισε στην Ουάσιγκτον, DC για να υπηρετήσει στις διεθνείς υποθέσεις, στο Συμβούλιο Κυβέρνησης για την περιφέρεια της Κολούμπια και ως Αμερικανός στρατάρχης στην Επαρχία. Το 1877 αγόρασε το σπίτι του, το οποίο ονόμασε Cedar Hill και αργότερα έγινε η θέση του Εθνικού Ιστορικού Χώρου Frederick Douglass.

Η θέα της πρωτεύουσας του έθνους από το Cedar Hill είναι εκπληκτική.

Διεύθυνση

1411 W Οδός SE
Ουάσιγκτον
(202) 426-5961
Η πιο κοντινή στάση του μετρό είναι ο σταθμός Anacostia του μετρό

Ωρες

Ανοιχτό από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. καθημερινά, 16 Οκτωβρίου έως 14 Απριλίου και 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Οκτωβρίου. Κλείσιμο της ημέρας των Ευχαριστιών, 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Αδεια

Δεν υπάρχει τέλος εισόδου. Ωστόσο, υπάρχει χρέωση 2.00 € ανά άτομο για κρατήσεις για εκδρομές στο Douglass Home. Οι εκδρομές πρέπει να προγραμματιστούν εκ των προτέρων. Καλέστε (800) 967-2283.

Γενέθλια του Frederick Douglass

Ο Douglass γεννήθηκε στην επαρχία Talbot του Maryland γύρω στο 1818. Το ακριβές έτος και η ημερομηνία της γέννησής του είναι άγνωστο, αν και αργότερα στη ζωή επέλεξε να το γιορτάσει στις 14 Φεβρουαρίου. Το National Park Service γιορτάζει τα γενέθλιά του με εκδηλώσεις στο Frederick Douglass National Το Ιστορικό Κέντρο, το Κέντρο Τεχνών Anacostia, το Κοινοτικό Μουσείο Smithsonian Anacostia , το Μουσείο και Πολιτιστικό Κέντρο Ισλαμικής Κληρονομιάς και το Anacostia Playhouse.

Η γιορτή των γενεθλίων είναι μία από τις ετήσιες εκδηλώσεις υπογραφής του Frederick Douglass National Historic Site που περιλαμβάνουν μια σειρά από προγράμματα και δραστηριότητες αφιερωμένες στην αύξηση της γνώσης του κοινού για τη ζωή του Douglass. Όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν και είναι ανοιχτά στο κοινό.

Επίσημη Ιστοσελίδα : www.nps.gov/frdo