Πώς να γιορτάσετε το Oktoberfest στο Reston, VA

Το Oktoberfest είναι μια γιορτή φιλική προς τη μπίρα που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, από τη Γερμανία, από όπου προέρχεται, στην Αμερική. Για παράδειγμα, το Oktoberfest στο Reston είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ πτώσης της Βόρειας Βιρτζίνιας. Το φεστιβάλ χαρακτηρίζεται επίσης από εποχική μπύρα και κρασί, παραδοσιακό γερμανικό φαγητό από 10 τοπικά εστιατόρια, οικογενειακό καρναβάλι, ζωντανή ψυχαγωγία, παιχνίδια καλαμποκιού, μαγείρεμα τσίλι και μεγάλη κούπα 5K.

Η ζωντανή μουσική θα περιλαμβάνει παραδοσιακές γερμανικές σκηνές καθώς και αγαπημένα από πολλούς τοπικούς ερμηνευτές και συγκροτήματα. Μπορείτε να μάθετε καν γερμανικό χορό ή δύο.

Ημερομηνίες και ώρες

Οι γεύσεις της πτώσης πραγματοποιούνται συνήθως το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, αλλά οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν, οπότε ελέγξτε εκ των προτέρων. Τυπικά ξεκινάει γύρω στο μεσημέρι και τελειώνει στις 11 μ.μ. Ο αγώνας 5 k συμβαίνει την επόμενη Κυριακή το πρωί.

Τοποθεσία

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ετησίως στο Reston Town Center , που βρίσκεται στην οδό 11900 Market στο Reston. Το Reston απέχει περίπου μισή ώρα δυτικά της Washington, DC, οπότε είναι εύκολο για ημερήσιες εκδρομές ή διαφυγή για σαββατοκύριακα για όσους θέλουν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα. Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι με το αυτοκίνητο και ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στην εκδήλωση.

Εισιτήρια εισόδου και εκδηλώσεων

Η γενική αποδοχή για να μπει στο Flavors of Fall είναι δωρεάν. Ωστόσο, τα εισιτήρια για φαγητό και ποτά κοστίζουν επιπλέον. Τα εισιτήρια διατροφής είναι $ 1 ανά εισιτήριο ή $ 20 για 24 εισιτήρια. Καρναβάλι εισιτήρια είναι $ 1 ανά εισιτήριο ή $ 20 για 24 εισιτήρια.

Απλώς λάβετε υπόψη ότι κάθε στοίβα του εστιατορίου μπορεί να χρεώσει μια σειρά από ένα έως πέντε εισιτήρια ανά δείγμα τροφής, ενώ η μπίρα και το κρασί συνήθως κυμαίνονται από πέντε έως έξι εισιτήρια ανά ποτό. Τα μη αλκοολούχα ποτά κοστίζουν μόνο ένα εισιτήριο. Όλα τα καρναβάλι wristbands θα είναι στην πώληση για $ 20 μπροστά από την εκδήλωση και για $ 25 στην εκδήλωση? τα wristbands είναι καλό μόνο για το Σάββατο 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Oktoberfest Beers

Οι μπύρες στη βρύση συμπεριλαμβάνουν το Oktoberfest του Beck, το καταγραφικό της Βιέννης του διαβόλου Devil's, το Octoberfest Dominion, το Shock Top Wheat Wheat, το Widmer Hefeweizen και επιλέξτε τη μπίρα βιοτεχνίας.

Συμμετέχοντα εστιατόρια

Αν και κάθε χρόνο φέρνει διαφορετικά εστιατόρια και προμηθευτές τροφίμων, οι παρελθόντες συμμετέχοντες έχουν συμπεριλάβει: Βαρκελώνη Wine Bar, Choolaah Indian BBQ, Clyde's Reston, GreenFare, Momo Mom, Pittsburgh Rick, The Melting Pot και Tavern64 Regional Κουζίνα.