Η διατήρηση του Dune, Ανγκουίλα

Η τραχιά παραθαλάσσια παραλία του Bankie Banx φιλοξενεί το φεστιβάλ μουσικής Moonsplash και πολλά άλλα

Το Dune Preserve, που φιλοξενεί τον εικονικό Anguillian μουσικό Bankie Banx και το περίφημο μουσικό φεστιβάλ Moonsplash, είναι μια έκταση 2 στρεμμάτων στην περιοχή Rendezvous Bay της Ανγκουίλας, η οποία πλαισιώνεται από το γήπεδο γκολφ Temis Golf CuisinArt Resort and Spa και Cap Juluca . Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το εστιατόριο Dune Preserve Restaurant και το Planet Dune, ένα ζωντανό μουσικό σαλόνι.

Από το 1994, η Bankie και η συμμορία Ras Bullett έχουν συλλέξει παλαιά ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά σκάφη και παρασυρόμενα δένδρα και τα μετέτρεψαν σε μια συνεχώς επεκτεινόμενη εργασία λειτουργικής τέχνης.

Αρχικά, το ακίνητο συνίστατο στην καμπίνα ενός δωματίου του Banx και σε ένα beach bar, αλλά ο τομέας slapdash του τραγουδιστή έχει αυξηθεί σημαντικά με την πάροδο των χρόνων παρά το γεγονός ότι δυο φορές έχουν καταστραφεί από τυφώνες. Ο Banx είχε ακόμη και ένα χέρι για την αποκατάσταση των θορυβώδεις αμμόλοφους στην Rendezvous Bay - έχουν πλέον επιστρέψει στο μισό περίπου από το προηγούμενο μέγεθός τους.

Το συντηρητικό του Dune έχει περιγραφεί ως το πιο ωραίο μέρος στην Καραϊβική, και οι επισκέπτες επαναλαμβάνουν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. "Είναι το μόνο beach bar στον κόσμο όπου πιθανότατα θα είσαι πρώην πρόεδρος, πρώην πειρατής και πρώην bigwig της Wall Street την ίδια μέρα", δήλωσε ο Olaide Banx, διευθυντής της Bankie Banx.

Το Moonsplash, που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο, είναι το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς στην Ανγκουίλα, αλλά οι επισκέπτες των νησιών μπορούν να περάσουν για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με ένα Duneshine - ένα ζυμωμένο ποτό τζίντζερ - στο χέρι οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να συναντήσετε το Bankie και ίσως να συζητήσετε πολιτικά και οικονομικά, να δείτε μια επίδειξη στο Planet Dune ή να κάνετε σνακ στο υπαίθριο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.