Κόστος των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων - Γαλλία Οδηγός τιμών ξενοδοχείων

Ένα κλειδί για τα συγκροτήματα τιμών ξενοδοχείων Γαλλία που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα

Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επιλογών ξενοδοχείων, όταν προγραμματίζετε μια επίσκεψη στη Γαλλία. Το κόστος διαμονής ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και τον τύπο. Ενώ τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι αναπόφευκτα ακριβότερα στο Παρίσι, υπάρχουν επίσης πολλά θαυμάσια châteaux και πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη τη Γαλλία που είναι εξίσου δαπανηρά, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Provence. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλά άνετα, οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι καθώς και ένας αυξανόμενος αριθμός αλυσίδων που ταιριάζουν σε όσους θέλουν απλώς ένα κρεβάτι για τη νύχτα.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του γαλλικού κυβερνητικού γραφείου τουριστών, www.us.franceguide.com, για όλη τη γκάμα καταλυμάτων από κάμπινγκ στα νέα ξενοδοχεία Palace.

Μέσες τιμές διαφόρων περιφερειών διαμονής

Με την κράτηση μέσω διαδικτύου, έχει καταστεί σχεδόν αδύνατο να αναφερθεί η τιμή των διαφόρων τύπων καταλυμάτων. Ωστόσο, κατά γενικό κανόνα, οι τιμές για ένα οικονομικό και οικονομικό ξενοδοχείο στο Παρίσι ανά διανυκτέρευση κατά μέσο όρο περίπου 100 ευρώ και στην υπόλοιπη Γαλλία περίπου 70 ευρώ. Αυτά είναι τα πιο βασικά καταλύματα. Αυτό που χαρακτηρίζεται ως ξενοδοχείο «Πολύ άνετο» είναι κατά μέσο όρο 170 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο Παρίσι και 150 ευρώ εκτός, ενώ τα πιο ακριβά ξενοδοχεία κατηγορίας Deluxe μπορούν να κοστίζουν οτιδήποτε από 450 ευρώ στο Παρίσι και 300 ευρώ στην υπόλοιπη Γαλλία. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πρόκειται για μέσες τιμές, έτσι ώστε οι σειρές εντός κάθε κατηγορίας να είναι αρκετά ευρείες.

Το γαλλικό ξενοδοχείο Star System

Το γαλλικό σύστημα ξενοδοχείων αστέρων ελέγχεται από την κυβέρνηση και είναι πολύ αυστηρό.

Αφού έχετε χρησιμοποιήσει τα διαφορετικά κριτήρια που χρησιμοποιούνται για κάθε σύστημα 1 έως 5 αστέρων (συν το νέο κορυφαίο γκάμα των ξενοδοχείων Palace ), θα είναι ευκολότερο να επιλέξετε το σωστό ξενοδοχείο για τον προϋπολογισμό σας.

Ένα νέο πρόγραμμα εισήχθη το 2009-2010, το οποίο οδήγησε στο κλείσιμο πολλών μικρών, οικογενειακά διοικούμενων ξενοδοχείων. Οι νέες απαιτήσεις είναι αυστηρές, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και εισάγοντας και νέους κανόνες για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει επίσης ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αστέρια που απονέμονται σε κάθε ξενοδοχείο πραγματικά σημαίνουν αυτό που λένε.

Ξενοδοχεία στη Γαλλία εμφανίζουν τιμές στην είσοδο του ξενοδοχείου και συνήθως στα υπνοδωμάτια και περιλαμβάνουν φόρους και υπηρεσίες. Εάν χρειάζεστε ένα επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο, υπάρχει συνήθως επιπλέον χρέωση.

Θα βρείτε επίσης ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ένα ευθεία ξενοδοχείο. Ίσως να δοκιμάσετε ένα bed and breakfast (που ονομάζεται chambres d'hote στη Γαλλία); Αυτά έχουν αυξηθεί σημαντικά στη δημοτικότητα και σε αριθμούς τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας τα πάντα από αστικές υποχωρήσεις σε chateaux με πισίνες, γήπεδα και πολλά άλλα.

Τι περιλαμβάνεται στα συγκροτήματα τιμών

Κλειδί Τιμή Ξενοδοχείου

Κλειδί Τιμή Ξενοδοχείου
Κάτω από 60 ευρώ Φτηνός
60 ευρώ-120 ευρώ Μέτριος $
120 ευρώ-180 ευρώ Μέση τιμή $$
180 ευρώ-300 ευρώ Πολυτέλεια $$$
350 ευρώ + Λουξ $$$$

Περισσότερες πληροφορίες για ξενοδοχεία και τιμές στη Γαλλία

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο