Εξαγορά ευκαιρίας και εκπτώσεις σε Troyes στην Champagne

Το Troyes στην περιοχή Champagne είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο πώλησης και πώλησης εκπτώσεων στη Γαλλία. Για όλο το χρόνο διαπραγματεύσεις γύρο, και ακόμη καλύτερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια των ετήσιων πωλήσεων το καλοκαίρι και το χειμώνα, κάνετε το δρόμο σας προς το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο πόλεων της Γαλλίας εργοστάσιο. Troyes είναι μια εύκολη ημερήσια εκδρομή από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Troyes, μια μεσαιωνική και αναγεννησιακή πόλη νοτιοανατολικά του Παρισιού, έχει λιθόστρωτα δρομάκια με ψηλά ξύλινα σπίτια που κλίνουν τρελά, όπως και το St.

Ο καθεδρικός ναός του Peter και του Αγίου Παύλου που είναι γνωστός για την όμορφη βιτρό του.

Είναι πάντα γνωστό ως πόλη ρούχων. Ξεκινώντας από τον 13ο αιώνα με την κλωστοϋφαντουργία, από το 1807 η Troyes και τα περίχωρά της διέθεταν περίπου 260 ρούχα, κλωστοϋφαντουργικά και παντελόνια.

Σήμερα, το εμπόριο κουρέματος έχει αντικατασταθεί από ψώνια εργοστασίων. Η Troyes ήταν η πρώτη πόλη στη Γαλλία που είχε καταστήματα πώλησης και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη, αν και δεν βρίσκεται στην κορυφή. Υπάρχουν τρία σημαντικά κέντρα ακριβώς έξω από την πόλη. Το Pont Sainte Marie στα βόρεια έχει McArthurGlen και Marques City. Το St. Julien les Villas βρίσκεται στο νότιο ανατολικό τμήμα της λεωφόρου Marques (και μερικές εκατοντάδες μέτρα βόρεια, το δορυφορικό κατάστημα Marques Avenue Maison et Decoration, το σπίτι που αξίζει μια επίσκεψη). Και τα τρία καταστήματα διαθέτουν σημαντικά ονόματα από τη Burberry έως τη Lacoste. Hugo Boss στο Manoukian καθώς και πολλές γαλλικές μάρκες.

1. Κέντρο εργοστασίων McArthurGlen

Ακριβώς βόρεια της Troyes στο Pont Sainte Marie, το McArthurGlen, το πιο ελκυστικό από τα καταστήματα αγορών έκπτωσης της Troyes, οργανώνεται σύμφωνα με το αμερικανικό εμπορικό κέντρο.

Ανοιχτό το 1995, βρίσκεται σε ένα χωριό με ξεχωριστά καταστήματα στο τέλος της γραμμής και μια εξωτερική καλυμμένη γκαλερί. Είναι ένα μίγμα της μόδας, του αθλητισμού, των παιδιών, των εσώρουχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ. Έχει πάνω από 210 επωνυμίες συμπεριλαμβανομένων των Burberry? Geox; Lee / Wranger; Kenzo; Lacoste; Naf Naf; Miss Sixty; Zadig & Voltaire και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος (στα αγγλικά) είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Ζητήστε κουπόνια έκπτωσης στη ρεσεψιόν (δίπλα στο McDonalds).

Διεύθυνση
La voie du Bois, Ζώνη Pont Sainte Marie, Troyes 10150
Τηλ .: 00 33 325 70 47 10
Δικτυακός τόπος

Ώρες ανοίγματος

Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ.-7 μ.μ., Σάββατο 9:30 π.μ.
Ανοιχτά τις Κυριακές κατά τη διάρκεια των χειμερινών και καλοκαιρινών πωλήσεων.

Κατευθύνσεις

Με το τρένο:
Από το σιδηροδρομικό σταθμό Paris Est SNCF προς το σιδηροδρομικό σταθμό Troyes. Βιβλίο για τη σιδηροδρομική Ευρώπη.
Στη συνέχεια, λεωφορείο από το σταθμό Troyes SNCF: Ο αριθμός 1 σηματοδότησε το Pont Sainte Marie (Magasins).

Με το αυτοκίνητο:
Από το Νότιο Παρίσι:
Από A6 προς Λυών - Ακολουθήστε τις πινακίδες για Troyes στο A5.
Στον αυτοκινητόδρομο Α5, διασταύρωση 20: πάρτε το δρόμο με την ονομασία Troyes Centre / Ste Savine Ακολουθήστε τις πινακίδες για 'Toutes Directions' / Troyes τότε Châlons
Έξοδος στο Pont Sainte Marie / ZI Lavau (αριθμός εξόδου 3 στην παράκαμψη).

Από το Ανατολικό Παρίσι:
Πάρτε το autoroute A4 προς την Nancy-Metz. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις πινακίδες για την Troyes από το A5. Από το A5 παίρνετε τη διασταύρωση 20 και τον δρόμο με την ονομασία Troyes Center / Ste Savine
Ακολουθήστε τις πινακίδες για 'Toutes Directions' / Troyes τότε Châlons
Έξοδος στο Pont Sainte Marie / ZI Lavau.

Από το Reims:
Πάρτε το autoroute A4 και στη συνέχεια πάρτε το A26 με την ένδειξη Troyes. Στη διασταύρωση 22 ακολουθήστε το δρόμο με την ονομασία Charmont ss Barbuise / Pont Sainte Marie
Ακολουθήστε τις πινακίδες για Troyes / Pont Sainte Marie.

Από τη Ντιζόν:
Πάρτε το autoroute A31 βόρεια, τότε το A5, στη συνέχεια το A26 Troyes Est προς Reims / Lille Στη διασταύρωση 23 ακολουθήστε το δρόμο που ονομάζεται Thennelières / Pont Sainte Marie.

Από το κέντρο του Troyes:
Ακολουθήστε τις πινακίδες για Châlons / Pont Ste Maries.

2. Marques City

Πάνω από 20 καταστήματα που προσφέρουν περισσότερες από 200 ετικέτες σε αυτό το εμπορικό κέντρο των 15.0000 τετραγωνικών μέτρων χώρου και στο Pont Sainte Marie, βόρεια της Troyes. Και πάλι αυτό καλύπτει τα κορυφαία ονόματα και τα διάφορα θέματα από τα αθλητικά ρούχα μέχρι την επίσημη φθορά και τα αξεσουάρ, καθώς και το μέγεθος, αν και αυτό είναι το μικρότερο από τα εμπορικά κέντρα πώλησης.

Διεύθυνση
21 rue Marc Verdier, Pont Sainte Marie, Troyes 10150
Τηλ .: 00 33 (0) 9 71 27 02 66
Δικτυακός τόπος

Ώρες ανοίγματος
Δευτέρα 2-7μμ. Τρίτη έως Παρασκευή 10 π.μ. Σάββατο 9:30 π.μ.
Ανοιχτά τις Κυριακές κατά τη διάρκεια των χειμερινών και καλοκαιρινών πωλήσεων.

Για οδηγίες προς το Marques City, βλ. McArthurGlen παραπάνω.

Με αυτοκίνητο από το MacArthur Glen στη λεωφόρο Marques
Ακολουθήστε το D960, στη συνέχεια ακολουθήστε τα αριστερά για να St Julien les Villas, το A5. Ακολουθήστε την παράκαμψη προς Dijon για περίπου μισό μίλι και μετά στρίψτε δεξιά προς Troyes - St. Julien les Villas. Συνεχίστε στην παράκαμψη για 1,2 μίλια. Στον πρώτο κυκλικό κόμβο, συνεχίστε ευθεία προς το St. Julien. Στον 2ο κυκλικό κόμβο, ακολουθήστε τις πινακίδες για τη Ντιζόν. Στο 3ο κυκλικό κόμβο ακολουθήστε τις πινακίδες για το A5-Dijon. Στα φανάρια, στρίψτε αριστερά προς τη Ντιζόν. Στο 4ο φανάρι θα βρείτε τη λεωφόρο Centre Marks Avenue.

Περισσότερα για την Σαμπάνια

3. Γραμμή Marques

Λίγο νότια από το κέντρο της Troyes στο προάστιο St. Julien le Villas, η λεωφόρος Marques ήταν το πρώτο από τα κέντρα εξόδου στη Γαλλία. Έχει πάνω από 120 μπουτίκ που πωλούν περίπου 240 εμπορικά σήματα που είναι διάσπαρτα σε μια σειρά αποθηκών.

Είναι ένας συνδυασμός μόδας, αθλητισμού, παιδιών, εσώρουχα και εσώρουχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Υπάρχουν τοπικά γαλλικά εμπορικά σήματα όπως η Le Coq Sportif, η Caroll και η Comptoir des Cotonniers εδώ, καθώς και ονόματα όπως ο Hugo Boss, η Descamps και η Levi's.

Είναι πολύ απλωμένο, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το ξεπεράσετε. Ελέγξτε τα ονόματα στο Κέντρο πληροφοριών.

Διεύθυνση 114, bd de Dijon, 10800 St Julien les Villas
Τηλ .: 03 25 82 80 80
Δικτυακός τόπος.

Ώρες ανοίγματος
Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. Σάββατο 9:30 π.μ.
Ανοιχτά τις Κυριακές κατά τη διάρκεια των χειμερινών και καλοκαιρινών πωλήσεων.

Λίγα χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κεντρικό κέντρο, το Marques Avenue Maison & Decoration είναι αφιερωμένο στον εξοπλισμό οικιακής και οικιακής χρήσης. Αυτός είναι ο τόπος για την Villeroy & Boch, το Le Creuset και τα όμορφα λευκά είδη από τις Sonya Rykeil, Mexx, Pierre Frey, Kenzo. Yves Delorme και πολλά άλλα.

Διεύθυνση:
230 Faubourg Croncels, 10800 St Julien les Villas.

Οι χρόνοι ανοίγματος είναι οι ίδιοι όπως και για τη λεωφόρο Marques.

Κατευθύνσεις

Με το τρένο:
Από το σιδηροδρομικό σταθμό Paris Est SNCF προς το σιδηροδρομικό σταθμό Troyes. Βιβλίο για τη σιδηροδρομική Ευρώπη.
Υπάρχει λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό SNCF στο Troyes.

Με το αυτοκίνητο:
Από το Νότιο Παρίσι:
Στο A6 προς Λυών, ακολουθήστε τις πινακίδες για Troyes στο A5.

Από τη διασταύρωση Α5 παίρνετε την διασταύρωση 21 με την ονομασία Troyes / St Julien.

Από το Ανατολικό Παρίσι:
Πάρτε το autoroute A4 προς την Nancy-Metz. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις πινακίδες για την Troyes από το A5. Από τη διασταύρωση Α5 παίρνετε την διασταύρωση 21 με την ονομασία Troyes / St Julien.

Από το Reims:
Πάρτε το autoroute A4 προς την Nancy-Metz. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες για την Troyes στο A26, στη συνέχεια στο A5.

Από τη διασταύρωση Α5 παίρνετε την διασταύρωση 21 με την ονομασία Troyes / St Julien.

Από τη Ντιζόν:
Πάρτε το autoroute A31 βόρεια, τότε το A5 σημειώνεται Troyes. Από τη διασταύρωση Α5 παίρνετε την διασταύρωση 21 με την ονομασία Troyes / St Julien.

Από το Troyes Town Center, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Dijon.

Οδηγίες στην ιστοσελίδα της Marques Avenue (στα γαλλικά).