Το χωριό του Αγίου Βαλεντίνου στη Γαλλία

Το μικρό χωριό του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδανικό για μια ρομαντική μέρα

Προέλευση του χωριού Αγίου Βαλεντίνου

Η Γαλλία είναι μια χώρα που συνδέεται με το ρομαντισμό, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μικρό χωριό του Αγίου Βαλεντίνου στο Indre, στην κεντρική περιοχή Val de Loire, έχει δηλωθεί ως το «χωριό της αγάπης». Το χωριό ξεκίνησε την ιδέα στη δεκαετία του 1960, τότε ένας επιχειρηματίας δήμαρχος στη δεκαετία του 1980 δημιούργησε έναν κήπο εραστών ( Jardin des Amoureux ) και ξεκίνησε ένα ετήσιο φεστιβάλ γύρω από το St.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο μικρός χώρος, που μέχρι στιγμής έχει παραβλεφθεί πρέπει να ειπωθεί, ήταν στον χάρτη.

Το φεστιβάλ του Φεβρουαρίου στο χωριό Αγίου Βαλεντίνου

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αγίου Βαλεντίνου, ολόκληρο το μέρος είναι διακοσμημένο με λουλούδια (τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι το αγαπημένο) και ο Κήπος είναι ανοικτός για επαγγελματικούς λόγους. Μπορείτε να παντρευτείτε στο κιόσκι του κήπου, να τοποθετήσετε τις σημειώσεις της αγάπης στο δέντρο των όρκων, να φυτέψετε ένα δέντρο που ελπίζουμε να ανθίσει ή να τιμά την αγάπη σας στο Δέντρο των Αιώνων Καρδιών.

Τρεις ημέρες δίνονται στο φεστιβάλ: από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου, όταν ο πληθυσμός των 285 πρήζεται σημαντικά καθώς το χωριό γεμίζει για να γιορτάσει. Εκτός από το να παντρευτείτε, μπορείτε να πάρετε τα γράμματα σας από το ταχυδρομείο St. Valentin, να παρακολουθήσετε τους κατασκευαστές σοκολάτας σε πλήρη απεικόνιση καρδιά, να αγοράσετε κάρτες και ειδικά δώρα και, φυσικά, αυτή είναι η Γαλλία, έχετε ένα πολύ καλό γεύμα και στροβιλίζετε εταίρος γύρω από το πάτωμα.

Υπάρχει επίσης μια αγορά και μια ειδική εκκλησιαστική υπηρεσία.

Ο Αγ. Βαλεντίνος απέχει 10 χιλιόμετρα δυτικά του Issoudon και 260 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού. Είναι ένα επιπλέον μέρος για να επισκεφθείτε αν ταξιδεύετε στην κοιλάδα του Λίγηρα και ιδιαίτερα αν επισκέπτεστε την υπέροχη πόλη του Bourges .

Αν χάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιστρέψτε στις 9 Αυγούστου όταν είναι η στροφή του Αγίου Αμούρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Παράξενα και περίεργα γεγονότα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ρομαντικά μέρη για επίσκεψη στη Γαλλία

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Παρίσι είναι η πόλη της αγάπης και θα έχετε τα αγαπημένα σας. Ακολουθούν μερικές ακόμη ιδέες.

Δείτε τον Οδηγό για Ρομαντικές Διακοπές στη Βόρεια Γαλλία .

Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε ένα ξενοδοχείο σε Saint-Valentin με TripAdvisor