Πώς να οδηγήσετε το ποτάμι East River στο Μπρούκλιν

Δεν είναι μυστικό, οι λαοί αγαπούν το ποτάμι East River. Στην πραγματικότητα, το 2016, η υπηρεσία πορθμείων είδε τη μεγαλύτερη πορεία στην ιστορία της. Ξεχάστε το μετρό. Εξερευνήστε το Μπρούκλιν δια θαλάσσης. Δείτε τις εντυπωσιακές απόψεις του ορόφου του Μανχάταν και απλά διασκεδάστε. Φέρτε το ποδήλατό σας, φέρτε τα παιδιά σας, φέρτε τη γιαγιά. Μερικοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και ένα πορθμείο για να δουλέψουν. Αυτό το καλοκαίρι, το East River Ferry θα ξεκινήσει την εξυπηρέτηση σε όλη την πόλη, γεγονός που θα μειώσει τους τρέχοντες ναύλους από τους ναύλους των 4 ημερών και τους ναύλους των 6 εβδομάδων στα 2,75 δολάρια.

Ως μέρος της μετατροπής της παραλίας της Νέας Υόρκης σε χώρο παιχνιδιού, τώρα μπορείτε να απολαύσετε συχνή δρομολόγια πλοίων μεταξύ Μανχάταν και τέσσερις πολύ δροσερές παραθαλάσσιες συνοικίες στο Brooklyn και Queens: DUMBO, Williamsburg, Greenpoint και στο Queens, Long Island City.

Ποια είναι η ιστορία για την υπηρεσία πορθμείων του East River;

Το δρομολόγιο East River Ferry ξεκίνησε το 2011. Ήταν μέρος ενός τριετούς πιλοτικού προγράμματος για την παροχή πορθμείων δρομολογίων όλο το χρόνο μεταξύ της Ανατολικής 34ης οδού και της προβλήτας 11 στο Μανχάταν, στο Long Island City στο Queens, στο Greenpoint, στο North Williamsburg, South Williamsburg και DUMBO στο Μπρούκλιν και εποχιακή υπηρεσία Σαββατοκύριακου στο νησί του Κυβερνήτη, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Δήμαρχου. Η επιτυχία της υπηρεσίας πορθμείων οδήγησε σε αυξημένες στάσεις και εξυπηρέτηση.

Πού πηγαίνει το πορθμείο του ποταμού East River του Μπρούκλιν / Νέα Υόρκη;

Η υπηρεσία πορθμείων του ποταμού East River διαρκεί από το Μανχάταν μέχρι το Μπρούκλιν και το Queens, και τι άλλο, τον Ανατολικό Ποταμό.

(Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας ή το νησί Ellis , ή να δείτε το Little Red Lighthouse κάτω από τη γέφυρα George Washington, αυτό δεν είναι το σκάφος για εσάς).

Το East River Ferry πραγματοποιεί τις ακόλουθες στάσεις (σημειώστε ότι η διαδρομή μπορεί να αλλάξει εποχιακά):

Τι μπορείτε να δείτε από το ποτάμι East River;

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το πορθμείο καλύπτει τον Ανατολικό Ποταμό. Έτσι, προσφέρει στους επιβάτες υπέροχη θέα στο Μανχάταν, το λιμάνι της Νέας Υόρκης και τη Lady Liberty, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν , τις γέφυρες του Μανχάταν και του Γουίλιαμσμπουργκ, το Empire State Building και το κτίριο Chrysler. Αν κατεβείτε στο DUMBO μπορείτε να δείτε την προκυμαία, το περίφημο Carousel του Jane (είναι εκπληκτικό), δροσερές παλιές αποθήκες και το Brooklyn Bridge Park. Με λίγα λόγια, μπορείτε να πάρετε μια θέα της Νέας Υόρκης που δεν παίρνετε όταν στέκεστε επάνω σε έναν ουρανοξύστη, οδηγώντας το μετρό, ή περπατώντας κάτω από πολυσύχναστους δρόμους, ακόμα και στο Brownstone Brooklyn.

Πόσο κοστίζει η χρήση της υπηρεσίας πορθμείων ποταμών της Ανατολικής Ποτάμ της Νέας Υόρκης;

Στοιχεία εισιτηρίου που πρέπει να γνωρίζετε

Πότε τρέχουν τα δρομολόγια Do Brooklyn και του East River του Μανχάταν;

Μπορείτε να πάρετε ένα ποδήλατο στο Ανατολικό ποτάμι ποταμού που τρέχει από το Μπρούκλιν στο Μανχάταν και πίσω;

ΝΑΙ. Τα πλοία φιλοξενούν ποδήλατα επί του σκάφους για ένα επιπλέον δολάριο.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά, τα σκυλιά, τα κυλίνδρους και άλλα

Πολιτικές ασφαλείας σχετικά με τα παιδιά

Μπορείτε να συνεχίσετε το πορθμείο σε ένα συνεχή βρόχο;

ΟΧΙ. Οι χειριστές των πορθμείων λένε: "Όλοι οι επιβάτες πρέπει να αποβιβαστούν το αργότερο μέχρι το τέλος μιας προγραμματισμένης διαδρομής, είτε στο Ανατολικό 34ο St. Terminal στο midtown του Μανχάταν είτε στο σταθμό Pier 11 / Wall St. στο κέντρο του Μανχάταν (τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, το τέλος της νότιας προγραμματισμένης διαδρομής είναι στο νησί του Κυβερνήτη). "

Καλα να περνας. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να ταξιδέψετε μέσα από το Μπρούκλιν και προς ή από το Μανχάταν!

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein