Ένας οδηγός για Equinox Fitness Clubs: Τοποθεσίες, έξοδα συμμετοχής και άλλα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ισημερία

Τα γυμναστήρια Equinox είναι όμορφα, καλά διατηρημένα και βρίσκονται σε βολική τοποθεσία. Έχουν τον τελευταίο εξοπλισμό και πολλές σπουδαίες τάξεις, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ. Φυσικά, θα πληρώσετε υψηλότερα μηνιαία τέλη μέλους για αυτά τα προνόμια και, όπως και σε κάθε γυμναστήριο, θα πρέπει να παλεψει τα πλήθη κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής.

Έκανα τη μετάβαση στο Equinox από ένα πολύ φθηνότερο γυμναστήριο γειτονιάς και διαπίστωσα ότι τα οφέλη αξίζουν τα υψηλότερα τέλη.

Το προηγούμενο γυμναστήριο μου ήταν μεγάλο, αλλά φοβόμουν να δουλεύω έξω εκεί επειδή οι μηχανές ήταν κτυπημένες, η αποδυτήρια ήταν πλούσια και οι γραμμές για τα διάδρομα ήταν ατελείωτες. Ψάξαμε για οποιαδήποτε δικαιολογία για να αποφύγετε την εργασία στο παλιό γυμναστήριο μου.

Στο Equinox, όλος ο εξοπλισμός είναι λαμπερός και νέος και τα αποδυτήρια είναι πάντα καθαρά και καλά εξοπλισμένα με πετσέτες και δωρεάν προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα. Ανυπομονώ πραγματικά να προπονήσεις Equinox μου. Ως αποτέλεσμα, είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το πορτοφόλι μου είναι ελαφρώς ελαφρύτερο.

Εάν εργάζεστε έξω τα βράδια της εβδομάδας και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, πιθανότατα θα συναντήσετε μερικά πλήθη (ειδικά κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο, όταν όλα τα γυμναστήρια τείνουν να έχουν πολλά καινούρια μέλη). Έχω σπάνια αναγκάσει να περιμένω να πάρω μια καρδιομηχανή, αν και τα δημοφιλή μαθήματα γυμναστικής ομάδας μερικές φορές γεμίζουν και οι γραμμές για τα ντους μπορούν να πάρουν πολύ.

Πού βρίσκονται οι τοποθεσίες του Equinox Fitness Club;

Η NYC φιλοξενεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας fitness, μαζί με περίπου 30 φυλάκια στο Μανχάταν. Υπάρχουν εννέα θέσεις στο Uptown, οκτώ στο Midtown και 10 Downtown. Μπορείτε να δείτε όλες τις τοποθεσίες στην ιστοσελίδα της Equinox: equinox.com/clubs/new-york.

Τι είδους εγκαταστάσεις μπορώ να περιμένω στο Equinox Fitness Club;

Εξασφαλίστε εξοπλισμό υπερσύγχρονης καρδιοαναπνευστικής και αντοχής και ομαδικά μαθήματα άσκησης (συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα, κλώσης, γλυπτικής, kickboxing, χορού και πολλά άλλα) σε όλες τις τοποθεσίες.

Πισίνες, σάουνα, ατμόλουτρα, τζακούζι, μπαρ χυμών και κέντρα παιδικής φροντίδας είναι επιπρόσθετα διαθέσιμα σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μιας συμμετοχής Equinox;

Ποια είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της συμμετοχής Equinox;

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής στο Equinox;

Όπως και τα περισσότερα γυμναστήρια της Νέας Υόρκης, το Equinox δεν διαφημίζει μια τυποποιημένη εισδοχή και μηνιαία συνδρομή μέλους. Συνήθως θα παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα τιμολόγηση μόνο αν κάνετε προσωπική συνάντηση με κάποιον συνεργάτη. Αυτό είναι εν μέρει επειδή θέλουν να σας πάρουν στο γυμναστήριο για να διευκολύνουν το κλείσιμο της συμφωνίας και εν μέρει επειδή το Equinox προσφέρει συχνά ειδικές προσφορές και προσφορές έτσι ώστε οι τιμές να διαφέρουν σημαντικά. Με βάση πληροφορίες από τα σημερινά και πρόσφατα μέλη της Equinox, τα μηνιαία τέλη κυμαίνονται από $ 160 έως $ 250, συν τα τέλη εκκίνησης.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay