Τα πιο παράδοξα μέρη για να συνταξιοδοτηθούν νωρίς

Μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε στον παράδεισο ανεξάρτητα από την ηλικία σας

Για πολλούς από εμάς, η ηλικία των 65 ετών είναι αρκετά μακριά όπως είναι, αλλά με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να αυξάνουν την ηλικία συνταξιοδότησης, η προοπτική να πάρει ποτέ για να κλωτσήσει και να χαλαρώσετε φαίνεται dimmer από την ημέρα. Αυτό δεν λέει τίποτα για το απειλούμενο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ή για την ευπάθεια των λογαριασμών 401k που το αντικατέστησαν σε μεγάλο βαθμό στο χρηματιστήριο.

Τα καλά νέα είναι ότι ανάμεσα σε όλες τις αρνητικές αλλαγές στον κόσμο μας, υπάρχουν τουλάχιστον όσες θετικές. Όταν πρόκειται για τη συνταξιοδότηση, για παράδειγμα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρακάμπτονται την ηλικία και τις οικονομικές απαιτήσεις για να σταματήσουν να εργάζονται κατευθύνοντας σε μέρη που δεν είναι μόνο πλούσια και ειδυλλιακά, αλλά και οικονομικά προσιτά.

Είτε είστε ψηφιακός νομάδος που παίρνει τη δουλειά σας μαζί σας, είτε ένας μισθωτός που έχει σωθεί αρκετά για να πει "Sayonara" στο γραφείο σας, εδώ είναι οι πιο παράδοξες θέσεις στον κόσμο να συνταξιοδοτηθεί νωρίς.