Κρατήρας πάρκου διαμαντιών - Murfreesburo, AR

Go Dig για διαμάντια

Το Αρκάνσας έχει το μοναδικό ανθρακωρυχείο του κόσμου, όπου το ευρύ κοινό μπορεί να εξορύξει για διαμάντια και να κρατήσει ό, τι βρίσκουν. Crater of Diamonds State Park στο Murfreesburo, το Arkansas είναι μια μοναδική εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας. Κάντε ένα ταξίδι στο Αρκάνσας και βρείτε ένα δικό σας διαμάντι. Αυτό συμβαίνει πραγματικά πιο συχνά από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Σχετικά με το πάρκο:

Ο Κρατήρας των Διαμαντιών είναι ένα πεδίο 37 στρεμμάτων στο Murfreesburo, AR.

Είναι το όγδοο μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο. Τα διαμάντια ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά σε αυτόν τον διαβρωμένο ηφαιστειακό σωλήνα το 1906 από τον τότε ιδιοκτήτη, John Huddleston. Από τότε, έχουν βρεθεί πάνω από 75.000 διαμάντια.

Από το 1906, το ορυχείο άλλαξε τα χέρια πολλές φορές. Το 1952, ανοίχτηκε από ιδιωτικά ενδιαφέροντα ως τουριστικό αξιοθέατο. Το 1972, αγοράστηκε από το κράτος για την ανάπτυξη ως κρατικό πάρκο.

Εύρεση διαμαντιών και πολύτιμων λίθων:

Η εύρεση μικρών διαμαντιών ή πολύτιμων λίθων στο Κρατέρ των Διαμαντιών είναι μια αρκετά κοινή περίσταση. Λιγότερο συχνά, οι άνθρωποι βρίσκουν τεράστιους πολύτιμους λίθους. Το μεγαλύτερο διαμάντι που βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες (πάνω από 40 καράτια) βρέθηκε σε αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με την υπηρεσία The Parks, περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι έχουν βρει πράγματι πολύτιμους λίθους (συμπεριλαμβανομένων διαμαντιών, αμέθυστου, αχάτη, ιάσιρ, χαλαζία και πολλά άλλα) σε μια επίσκεψη στο πάρκο. Κατά μέσο όρο πάνω από 600 διαμάντια βρίσκονται κάθε χρόνο στον Κρατήρα των Διαμαντιών.

Οι πιθανότητές σας είναι αρκετά καλές, αν ξέρετε τι να ψάξετε.

Εκτός από τα διαμάντια και τα πολύτιμα πετράδια, μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα δροσερά βράχια. Αν τα παιδιά σας συλλέγουν βράχους, αυτό είναι το μέρος που τα παίρνετε. Το ηφαιστειακό βράχο που βρίσκεται στον κρατήρα είναι πολύ παρόμοιο με το βράχο του ποταμού, καθώς είναι απόλυτα ομαλό, αλλά έρχεται σε διάφορα είδη διασκεδαστικών σχημάτων και χρωμάτων.

Απαιτούμενα εργαλεία:

Τα πιο χρήσιμα εργαλεία είναι ένα φτυάρι χειρός, ένας κουβάς και μια οθόνη κοσκίνισμα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα δικά τους εργαλεία ή μπορούν να ενοικιαστούν επί τόπου με μικρή χρέωση. Τα επιτρεπόμενα εργαλεία είναι φτυάρια, τσουγκράνες, κουβάδες κ.λπ. Δεν επιτρέπεται η χρήση μηχανοκίνητου εξοπλισμού.

Το πεδίο είναι οργιασμένο κάθε μήνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιάσουν ένα κουβά από χαλαρά βρωμιά και το φέρνουν να κοσκινίσουν στους σταθμούς νερού στο εργοτάξιο. Κάθε περίπτερο περιλαμβάνει μπανιέρες με νερό, πάγκους και τραπέζια, όπου οι κυνηγοί μπορούν να επεξεργάζονται το μετάλλευμα που ξεσκίζουν. Εάν δεν θέλετε να κοσκινίσετε το άργιλο βρωμιά, μπορείτε να σκάψετε βαθιά τρύπες σχεδόν οπουδήποτε θέλετε στο τεράστιο πεδίο των 37 στρεμμάτων.

Η Υπηρεσία Πάρκων λέει ότι υπάρχουν τρεις κύριες μέθοδοι για την εύρεση διαμαντιών: το στεγνό κοσκίνισμα, το υγρό κοσκίνισμα και το κυνήγι της επιφάνειας. Εκπαιδευτικά φυλλάδια μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο Επισκεπτών. Οι επισκέπτες του Crater of Diamonds μπορούν να δοκιμάσουν και τα τρία.

Εγκαταστάσεις πάρκου:

Υπάρχουν 50 κάμπινγκ στο πάρκο. Μπορείτε επίσης να πικνίκ, να γευματίσετε στο καφέ ή να σταματήσετε στο κατάστημα δώρων. Το κέντρο επισκεπτών έχει πολλά προγράμματα και ερμηνευτικά εκθέματα. Ένα υδάτινο πάρκο και ένα εστιατόριο είναι ανοιχτά εποχιακά.

Προσδιορισμός ενός διαμαντιού στο τραχύ:

Τα ακατέργαστα διαμάντια δεν μοιάζουν με εκείνα που θα βρείτε σε ένα κατάστημα κοσμημάτων, οπότε μην πετάξετε την πέτρα.

Ένα διαμάντι που ζυγίζει πολλά καράτια μπορεί να μην είναι μεγαλύτερο από ένα μάρμαρο, ώστε να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά για μικρούς, καλά στρογγυλεμένους κρυστάλλους. Τα διαμάντια έχουν μια λιπαρή, κηλίδα εξωτερική επιφάνεια που η βρωμιά δεν θα κολλήσει, ώστε να ψάξουν για καθαρούς κρυστάλλους. Τα περισσότερα διαμάντια που βρίσκονται στον κρατήρα είναι κίτρινα, καθαρά λευκά ή καφέ. Ακριβώς επειδή δεν λάμπει όπως ένα κομμένο διαμάντι δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα διαμάντι. Ακόμη και τα "νεφελώδη" διαμάντια μπορεί να αξίζουν πολλά.

Αν έχετε μια ιδέα ότι αυτό που βρήκατε είναι ένα διαμάντι, κρατήστε το σε αυτό. Μπορείτε να το φέρετε στο κέντρο επισκεπτών και να το ελέγξετε. Εάν πρόκειται για διαμάντι, θα γνωρίζουν πώς να τα αναγνωρίσουν. Θα ζυγίζουν και θα πιστοποιούν την πέτρα σας δωρεάν. Μην νιώθετε πολύ ηλίθιο να ρωτήσετε. Ποτέ δεν ξέρεις! Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν διαμάντια που δεν το κάνουν. Μην αισθάνεστε συνειδητά γι 'αυτό.

Δεν θα γελάσουν αν κάνετε λάθος και αν έχετε δίκιο, wow!

Πού, ώρες, αμοιβές εισόδου:

Η περιοχή αναζήτησης διαμαντιών είναι ανοιχτή καθημερινά όλο το χρόνο, εκτός από την Πρωτοχρονιά, την Ημέρα των Ευχαριστιών και την παραμονή των Χριστουγέννων κατά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το πάρκο είναι ανοιχτό από τις 8:00 έως τις 5:00 μ.μ. καθημερινά, εκτός από τις 28 Μαΐου έως τις 14 Αυγούστου είναι ανοιχτές από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Το πάρκο βρίσκεται δυο μίλια νοτιοανατολικά του Murfreesboro στην Κιβωτό. 301. Κόστος 7 δολάρια για να μπείτε. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών παίρνουν δωρεάν και έχουν μειωμένες τιμές. Καλέστε (870) 285-3113 για περισσότερες πληροφορίες.