Ο περίεργος κόσμος του πλαστικού χειρουργικού τουρισμού

Ποτέ δεν θα μαντέψετε ποια χώρα εκτελεί τις φτηνότερες αυξήσεις του στήθους

Όλοι θέλουν να δουν το καλύτερό τους όταν ταξιδεύουν, αλλά ξέρατε ότι κάποιοι άνθρωποι διασχίζουν ωκεανούς, ζώνες ώρας και πολιτισμούς με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση των εμφανίσεών τους; Δεδομένου ότι το κόστος υγειονομικής περίθαλψης στις ανεπτυγμένες χώρες αυξάνεται σταδιακά (για να μην αναφέρουμε τίποτα για τις άθλιες τάσεις των πληθυσμών του πρώτου κόσμου), οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης στις αναπτυσσόμενες χώρες είδαν ένα κύμα στον «ιατρικό τουρισμό», ιδιαίτερα για ιατρικές διαδικασίες καλλυντικού χαρακτήρα.

Αυτού του είδους ο τουρισμός δεν είναι χωρίς τους κριτικούς του. Ενώ οι δικαιούχοι υποδηλώνουν χαμηλότερο κόστος και λιγότερο ενοχλητική γραφειοκρατία, οι εγχώριοι ιατρικοί φορείς δημιουργούν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των διαδικασιών που εκτελούνται σε χώρες με ανεπαρκή ρύθμιση, αναφέροντας τα πάντα από ξεπερασμένες θεραπευτικές τεχνικές, μέχρι τη λήξη άδειας χρήσης, σε συνολική κακή υγιεινή.

Ακόμα κι αν η ιδέα να κοπεί το πρόσωπό σας στην Κορέα δεν ακούγεται καλό για εσάς, πάρτε μια στιγμή για να διαβάσετε για τον συναρπαστικό κόσμο του πλαστικού χειρουργικού τουρισμού.