Οδηγός για τα καλύτερα μπιφτέκια στο Σαρλότ

Ενώ τα εστιατόρια που εξυπηρετούν τα καλύτερα μπιφτέκια στη Σαρλότ εξυπηρετούν κυρίως μπιφτέκια βοδινού, θα εκπλαγείτε με την ποικιλία. Η εξέλιξη του μπιφτέκι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της αμερικανικής κουλτούρας. Κάποτε απλά ένα βασικό σχάρα στην αυλή, τα μπιφτέκια έχουν εξελιχθεί στη δική τους κουζίνα. Τα μπιφτέκια της Τουρκίας, τα burgers bison, τα burgers στρουθοκαμήλου, τα burgers του χαρουπιού, τα μαύρα μπιφτέκια φασολιών και όλοι οι άλλοι απόγονοι οφείλουν ένα αφιέρωμα στο πρωτότυπο τους - το χάμπουργκερ.

Έτσι ονομάζοντας ένα μπιφτέκι το καλύτερο στο Charlotte θα ήταν σαν να βγάλετε το καλύτερο αυτοκίνητο ή το καλύτερο κρασί. Είναι υπόκεινται σε γεύση. Αλλά αν είστε λαχταρούσα ένα μπιφτέκι και δεν αισθάνεστε σαν να κυλάτε τα ζάρια, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα του Charlotte για ένα νόστιμο μπιφτέκι.

Μερικά από τα σημεία που αναφέρονται εδώ επικεντρώνονται σε γκουρμέ μπιφτέκια, ενώ κάποια επικεντρώνονται σε απλό και απλό. Αλλά δεν έχει σημασία τι αγαπημένο στυλ σας, υπάρχει σίγουρο ότι θα υπάρχει κάτι σε αυτόν τον κατάλογο που θα γίνει γρήγορα ένα νέο φαβορί.

Γκουρμέ μπιφτέκια

Μπαρ Burger του Big Daddy
1626 East Blvd.

Το Big Daddy's βρίσκεται στην κορυφή του σωρού. Η τεράστια επιλογή του φαγητού του Dilworth πρέπει να ικανοποιεί τις επιθυμίες των περισσότερων ανεμιστήρων του burger. Δοκιμάστε τις προτεινόμενες επιλογές μενού όπως το Classic Southern Burger ή το μπλε τυρί, το Bacon και το Tomato Stack. Ή να ικανοποιήσετε τη λαχταριστή σας λαχτάρα και να δημιουργήσετε τυχόν μπιφτέκι που σας αρέσουν με έξι τύπους παταριών, 11 τυριά, πέντε ψωμιά και πάνω από 20 γαρνιτούρες. Και, κάθε τόπος με ένα μπέϊκον-τυλιγμένο, βαθιά τηγανητό hot dog παίρνει ιδιαίτερη προσοχή.

Ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα από τα έξι πλευρικά στοιχεία - πηγαίνετε με τα σπιτικά τσιπ. Το Big Daddy's είναι επίσης ανοιχτό για πρωινό το Σάββατο και την Κυριακή.

Το Bad Burger burger είναι το standout εδώ, ένα τεράστιο burger με τα καλαμάρια και το απίστευτο βουτυρόγαλο τηγανητό μπέικον. Αυτό το μπέϊκον εδώ είναι τεράστιο, και είναι πραγματικά λάθη για ένα σάντουιτς κοτόπουλου που παίρνει τόσο πολύ χώρο στο κουλούρι.

Ο ταμίας
4310 Sharon Rd.

Αυτή η καλαμιώνη που ανήκει στην Καλιφόρνια ανήκει στην κατηγορία Gourmet με επιθέματα που κυμαίνονται από χορδές καρότου έως αποξηραμένα βακκίνια και σάλτσες από ζαχαροκάλαμο τζίντζερ σε σάλτσα βερίκοκου. Κατασκευάστε το μπιφτέκι σας σε ένα κουλούρι ή σε ένα μπολ μαρούλι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Southpark burger joint προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία από το τυπικό δείπνο σας και αξίζει μια αναφορά ανάμεσα στα μπιστρό burger του Charlotte.

Αξία Burgers

Πέντε παιδιά
Αρκετές τοποθεσίες της περιοχής Charlotte

Θα υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που παραπονιούνται για μια αλυσίδα που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αλλά οι πέντε άνδρες είναι αρκετά ικανοποιημένοι για να δικαιολογήσουν ένα σημείο. Αρχίζοντας από τη Βιρτζίνια το 1986, οι πέντε άνδρες παρουσιάζουν τεράστια αξία στην κατηγορία βασικών μπιφτέκια και πατάτες. Προσαρμογή του μπιφτέκι σας έρχεται κάτω σε ένα εκτεταμένο σύνολο των βασικών toppings. Οι πατάτες είναι ο λόγος για να έρθουν σε αυτό το αυξανόμενο franchise burger, καθώς μια μικρή παραγγελία μπορεί εύκολα να ταΐσει μια τετραμελή οικογένεια.

Χάμπουργκερ του Ζακ
4009 South Blvd.

Οι ντόπιοι ντρέπονται για τον Ζακ ως την πρωτότυπη άρθρωση του χάμπουργκερ. Φτηνές και απλές μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε ένα εστιατόριο, αλλά και οι δύο είναι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ο Zack's προσφέρει επίσης τηγανητό κοτόπουλο, γαρίδες και πέστροφα για τους τρώγοντες που δεν είναι μπιφτέκι.