Τοσκάνη Χάρτης Χάρτης και Τουριστικός Οδηγός

Η Τοσκάνη, η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ιταλίας, περιέχει πληθυσμό λίγο μικρότερο από 4 εκατομμύρια. Είναι η γενέτειρα της Ιταλικής Αναγέννησης. Η τέχνη είναι παντού. τα τοπία είναι πανέμορφα (και ποικίλα!) και το φαγητό και το κρασί είναι υπέροχα.

Οι τουρίστες συρρέουν στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία , και πολλοί από αυτούς κάνουν επίσης μερικές από τις έξι περιοχές της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO , γεμάτες στο ιστορικό κέντρο του Σαν Τζιμινιάνο στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ή στην Πίζα κεκλιμένος πύργος.

Μερικοί καταφέρνουν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων για το Palio di Siena . Απαιτείται ένας πιο έμπειρος ταξιδιώτης για να βρείτε τα άλλα δύο: Pienza και Val d'Orchia .

Η Τοσκάνη είναι γεμάτη Θησαυροί, από τα λατομεία μαρμάρου της Massa και της Carrara έως τις περιοχές κρασιών Chianti , Montepulciano και Montalcino στα κέντρα ετρουσκικής γύρω από την Cortona και το Pitigliano . Εξερευνήστε την περιοχή με τον χάρτη μας.

Δείτε επίσης: Τοσκάνη σε μια ξεναγήσεις μιας ημέρας από τη Φλωρεντία

Το τοπίο μπορεί να φανεί από το καλάθι λυγαριά ενός μπαλονιού θερμού αέρα, φυσικά. Για ό, τι είναι μια διαδρομή είναι όπως και πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση ένα, δείτε Ballooning Τοσκάνη.

Χάρτης και τουριστικοί πόροι Lunigiana - Επισκεφθείτε τις πόλεις της πολύ βόρειας περιοχής της Τοσκάνης σε αυτό το ανεξερεύνητο κομμάτι της Τοσκάνης. Τα Lunigiana και Garfagnana είναι η τραχιά και έτοιμη αγροτική καρδιά της Τοσκάνης, όπου ανεξάρτητοι λαοί έχουν φτιάξει το δικό τους φαγητό για αιώνες, ένα διαφορετικό είδος παράδεισος τροφίμων όπου η μοριακή γαστρονομία δεν έχει θέση.

Αυτή είναι η περιοχή του χάρτη από το Massa και Carrara βόρεια, με επίκεντρο το Pontremoli.

Θέσεις παραμονής: Ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά της Τοσκάνης

Από την εποχή των Ετρούσκων, οι θερμές πηγές της Τοσκάνης είναι γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η λουτρόπολη της Τοσκάνης Montecatini Terme (το Terme στο τέλος της ονομασίας υποδεικνύει την παρουσία θερμικών λουτρών) βρίσκεται στη σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει τη Lucca με τη Φλωρεντία και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία θεραπειών σπα, συμπεριλαμβανομένων των υδάτων στην ιστορική και κομψό Terme Tettuccio.

Μπορείτε να απολαύσετε ακόμη και την ύπαιθρο με την εμπειρία του σπα και είναι δωρεάν: Bagni San Filippo .

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην περιοχή Τοσκάνη σχετικά με το TripAdvisor

Φλωρεντία - Μεγάλη έλξη της Τοσκάνης

Η Φλωρεντία , αν και χρονολογείται από τους ρωμαϊκούς χρόνους, αναγνώρισε τις καλύτερες στιγμές της ως αστέρι μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων μεταξύ του 14ου και του 16ου αιώνα. Η Φλωρεντία θεωρείται γενέτειρος της Αναγέννησης, η οποία συνδέεται ευρέως με το εμπόριο στην Ευρώπη. ο πλούτος που έδιναν οι έμποροι από το εμπόριο αυτό είναι θρυλικό. Οι πλούσιοι και ισχυροί λίγοι περιόρισαν τους εαυτούς τους συγγραφείς, καλλιτέχνες και μελετητές που άφησαν πίσω τους τα έργα που εξακολουθούν να θαυμάζονται σήμερα.

Σημαίνει, φυσικά, ότι ο τουρίστας που θέλει να δει τα πάντα θα πρέπει να μείνει πολύ καιρό. Μια εβδομάδα είναι πολύ λίγο για τον εραστή που μπορεί να ανεχθεί μια πόλη γεμάτη τουρίστες.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι τα μουσεία θα είναι γεμάτα την εποχή. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να ανακουφίσετε τις παρατεταμένες γραμμές και ο φόβος ότι δεν θα μπείτε στα αγαπημένα σας είναι να αγοράσετε εισιτήρια από μια υπηρεσία όπως η Select Italy εκ των προτέρων. Θα σας κοστίσει περισσότερο, μην κάνετε κανένα λάθος, αλλά πόσο θα πληρώσατε για να βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφθείτε χωρίς, σε πολλές περιπτώσεις, να παραμείνετε στην ουρά για αόριστο χρονικό διάστημα; Δείτε μια λίστα με μουσεία και εισιτήρια διαθέσιμα από την Select Italy (book direct).

Για όσους δεν έχουν μια εβδομάδα ή περισσότερα για να περάσουν στη Φλωρεντία, μια λίστα με τα κορυφαία 10 αξιοθέατα θα σας επιτρέψει να ορίσετε τις προτεραιότητές σας στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στο τουριστικό προπύργιο της Τοσκάνης. Και για τον προϋπολογισμό συνειδητή, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν ελεύθερα πράγματα να κάνουμε και στην πόλη της Αναγέννησης.

Το φαγητό είναι μερικές φορές δύσκολο σε μεγάλα τουριστικά κέντρα όπως η Φλωρεντία, γι 'αυτό ζητήσαμε από έναν ντόπιο να συστήσει μερικές τυπικές θέσεις για φαγητό και ποτό. Δείτε: Αγαπημένα της Πιερίας της Φλωρεντίας .

Μπορεί επίσης να χρειαστείτε: Φτηνές ταξιδιωτικές πληροφορίες της Φλωρεντίας

Καιρός και ιστορικό κλίμα στην Τοσκάνη

Έχω πάει στην Τοσκάνη κάθε μήνα του έτους. Ο αγαπημένος μου χρόνος είναι η αρχή του Νοέμβρη, όταν ο καιρός συνήθως κρατάει, και τα σύννεφα συνωμοτούν για να κάνουν κάθε εικόνα καλύτερα από ό, τι θα είχε στο σαφές φως του καλοκαιριού. Ο Νοέμβριος είναι επίσης η εποχή των τρούφων.

Συνολικά, μου αρέσει η πτώση, και Martha της Ιταλίας Travel αρέσει άνοιξη - για τα αγριολούλουδα.

Αν θέλετε να δείτε τα ιστορικά κλιματικά κλίματα για τη Φλωρεντία, δείτε το Weather and Climate της Φλωρεντίας. Υπάρχει μια άλλη σελίδα για την Lucca, η οποία βρίσκεται σε πιο ορεινή περιοχή.

Η Gloria Casina di Rosa, κάτοικος της Τοσκάνης που ενοικιάζει εξοχικά διαμερίσματα στην Πίζα και το Maremma, προσφέρει ένα μνημειακό έργο που περιγράφει τους αγαπημένους της μήνες για να γνωρίσετε την Τοσκάνη. Επιλέξτε ένα μήνα, κάθε μήνα! Μην ξεθωριάζετε τη φωτογραφία, είναι δύσκολο στα πληκτρολόγια.

Τοσκάνη Χάρτες σε Σχετικά

Τουριστικός χάρτης και υπολογιστής απόστασης της Τοσκάνης - Ο καλός χάρτης με σιδηροδρομικές γραμμές για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στην Τοσκάνη.

Κοντά στην Τοσκάνη: Ούμπρια

Χάρτης Umbria : Οι καλύτερες πόλεις στην Ούμπρια για επίσκεψη. Γιατί να μην συνδυάσετε ένα ταξίδι στην Τοσκάνη με ένα ταξίδι στην Ούμπρια; Η Ούμπρια είναι η αγαπημένη μου περιοχή της Ιταλίας και πολύ λιγότερο τουριστική από την Τοσκάνη.

Σε μερικούς τρόπους, η Τοσκάνη και η Προβηγκία είναι σαν δίδυμες περιοχές. Και τα δύο είναι τουριστικά αξιοθέατα και αξίζουν να είναι. Και οι δύο προσφέρουν εξαιρετική τροφή που προέρχεται από ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και οι δύο έχουν καλό τοπικό κρασί και απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Για να εξερευνήσετε είτε καλά, θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο, επειδή πολλά από τα αξιοθέατα σε οποιαδήποτε περιοχή είναι αγροτικές. Η απόκτηση μεταξύ των δύο θα σας πάρει περίπου 7 ώρες, όπως αναφέρεται στη διαδρομή Provence to Tuscany .

Το καλύτερο της Τοσκάνης

Ιταλία Travel Maps

Τοσκάνη σε έναν προϋπολογισμό