Ιταλία Περιφέρεια Χάρτης

Η Ιταλία χωρίζεται σε 20 περιφέρειες. Κάθε περιοχή χωρίζεται σε επαρχίες και κάθε επαρχία χωρίζεται σε δήμους.

Πρόκειται για αρχαίες διαιρέσεις γεωπολιτικών περιοχών, καθεμία από τις οποίες συνδέεται με μοναδικά τοπικά έθιμα και πολιτισμό. Κάντε μια περιήγηση σε κάθε περιοχή και αν δώσετε προσοχή θα ήταν σαν να κάνετε ένα ταξίδι σε 20 διαφορετικές χώρες.

Γιατί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ανά περιοχή; Θα ακούσετε πολλά για τις περιοχές της Ιταλίας όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι.

Κουζίνα και πολλά άλλα έθιμα στην Ιταλία, τείνουν να είναι περιφερειακά, έτσι θα ακούσετε για το "Cucina Toscana" όταν ταξιδεύετε στη Φλωρεντία, για παράδειγμα. Η ιστορία της κατάκτησης και της διευθέτησης δίνει σε κάθε ιταλική περιοχή μια ιδιαίτερη πολιτισμική γεύση που εξέρχεται από την κουζίνα, την τέχνη και την αρχιτεκτονική του τόπου.

Μεμονωμένοι περιφερειακοί χάρτες της Ιταλίας

Abruzzo

Valle d'Aosta (κοιλάδα της Aosta)

Απουλία (Puglia)

Βασιλικάτα

Καλαβρία

Campania

Emilia-Romagna

Φριούλι-Βενετία Τζούλια

Λάτσιο

Λιγουρία

Λομβαρδία

Marche

Molise

Piemonte

Σαρδηνία

Σικελία

Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε

Τοσκάνη (Τοσκάνη)

Umbria

Veneto

Περιφέρειες για λάτρεις των τροφίμων

Η Τοσκάνη είναι η κλασική περιοχή για μια Fiorentina , το Φλωρεντία T-Bone από Chianina βοδινό μαγειρεμένο πάνω από μια πυρκαγιά σκληρού ξύλου. Υπάρχουν επίσης πολλά θαλασσινά κατά μήκος της ακτής της Τοσκάνης, αλλά το Puglia ήταν πάντα το μέρος για να καθίσετε και να μην τρώτε τίποτα αλλά τα μικρά πιάτα από τη θάλασσα, ακολουθούμενα από ψητό ψάρι αν εξακολουθείτε να είστε πεινασμένοι. Το Piemonte έχει υπέροχο κρασί και πάνω από 160 τυριά και είναι παραγωγός βοτάνων της Ιταλίας.

Η Emilia Romagna είναι η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και ο τόπος για μεγάλα αυγά ζυμαρικά και κρέας, ίσως κάποια tagliatelle Bolognese από την πρωτεύουσα τροφίμων Bologna της περιοχής, ακολουθούμενη από bollito misto. Τα ιταλικά νησιά είναι επίσης μεγάλα για τα ψάρια, αλλά η Σαρδηνία είναι ένα μεγάλο όνειρο ενός κρεατοφάγου. Δοκιμάστε το πικάντικη γουρουνάκι που θηλάζει και όλα τα πιάτα αρνιού που μπορεί να συναντήσετε.

Οι βόρειες περιοχές της Ιταλίας προτιμούν το βούτυρο, ενώ το κέντρο και ο νότος βασίζονται στο ελαιόλαδο για να μαγειρεύουν και να γευματίζουν τα τρόφιμα.

Εξαιρετικά μπαρόκ

Πολλοί ταξιδιώτες όπως η αναγεννησιακή τέχνη και η αρχιτεκτονική της Τοσκάνης, αλλά η Αναγέννηση δεν έφθασε στο νότο της Ιταλίας. Αντίθετα, οι επιτακτικές περιοχές για την έκφραση του μπαρόκ είναι η Πούλια και η Σικελία. Το Λέτσε είναι ξεχωριστό ως μπαρόκ, αλλά μου αρέσει και η Ραγκούζα και οι άλλες πόλεις του Val di Noto στη Σικελία. Η περιοχή της Puglia είναι επίσης μια από τις πιο επίπεδες περιοχές της Ιταλίας, οπότε η ποδηλασία, για όσους από εμάς δεν απολαμβάνουν μεγάλες ανηφόρες στο λόφο, είναι μια σπουδαία δραστηριότητα για το σχεδιασμό για την πτέρνα της μπότας της Ιταλίας.

Να βγούμε από όλα

Ψάχνετε για τον τουριστικό προορισμό; Μου αρέσει η Βασιλικάτα. Είναι πολύ αγροτικό. Η αγαπημένη του τουριστική Matera είναι εκεί, αλλά υπάρχουν ακόμα πιο καραμέλες ματιών σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη οι κινηματογραφιστές δεν φαίνονται να κρατούν τα ελαφριά τους μέτρα μακριά από: το Craco. Αν χρειάζεστε περισσότερα για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό ταξιδιών σας στη Βασιλικάτα, μπορείτε να ζητήσετε από τον Francis Ford Coppola, ο οποίος αποφάσισε να χτίσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην άγνωστη πόλη της Bernalda. Τώρα είναι μια θέση swingin '.

Εάν βρίσκεστε στην Τοσκάνη, τη μεγαλύτερη περιοχή της Ιταλίας, ίσως θέλετε να ξεφύγετε από την ιστορική περιοχή La Lunigiana (βλέπε χάρτη ), όπου έχω περάσει τις τελευταίες δέκα off-season.

Το φαγητό είναι φανταστικό, οι εκκλησίες είναι ρωμανικές και η ζωή είναι καλή (και φθηνή).

Άλλοι χάρτες της Ιταλίας

Ιταλία City Map και Essential Resources , παρουσιάζοντας τις καλύτερες ιταλικές πόλεις που θα επισκεφθούν και προσφέροντας κάποιες βασικές γνώσεις που χρειάζεστε πριν πάτε στην Ιταλία για πρώτη φορά.

Ο σιδηροδρομικός χάρτης της Ιταλίας θα σας πει πώς λειτουργεί το ιταλικό σιδηροδρομικό σύστημα και θα σας δείξει τις διαδρομές.

Ιταλία Γεωγραφία Χάρτης θα σας δείξει το έδαφος της Ιταλίας.

Ο διαδραστικός χάρτης της Ιταλίας θα σας επιτρέψει να κάνετε κλικ σε πόλεις για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Ιταλία Calculator Απόσταση θα σας πει την απόσταση μεταξύ μεγάλων πόλεων στην Ιταλία

Χάρτης Ευρώπης

Ο Ευρωπαϊκός Χάρτης Σχεδιασμού Ταξιδιών σας επιτρέπει να κάνετε κλικ σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και να μεταβείτε σε χωριστούς χάρτες χώρας.