Σάντα Μπάρμπαρα Παραλία Camping

Beach Campgrounds και Camping Spots στη Σάντα Μπάρμπαρα

Εάν σκέφτεστε να πάτε κάμπινγκ στην παραλία γύρω από τη Σάντα Μπάρμπαρα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε. Δεν θα βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να βάζετε τη σκηνή σας στην άμμο και να περπατήσετε στην πόλη. Εάν προγραμματίζετε μια απόδραση που περιλαμβάνει πολύ χρόνο στην πόλη, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς να το σχεδιάσετε σε αυτόν τον οδηγό .

Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά μέρη γύρω από τη Σάντα Μπάρμπαρα για κατασκήνωση στην παραλία. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο κοντά στον ωκεανό που μπορείτε να πάτε για ύπνο ακούγοντας τα κύματα - αλλά είναι μίλια έξω από την πόλη.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε για την ακτή της Santa Barbara, η οποία είναι μοναδική στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα τμήμα όπου η κανονικά βόρεια-νότια ακτή του Ειρηνικού γυρίζει ανατολικά-δυτικά. Η μοναδική γεωγραφία δημιουργεί ένα κλίμα "ζώνης μπανάνας" που το κάνει ένα ευχάριστο μέρος για να στρατοπεδεύσει στην παραλία όλο το χρόνο - εκτός από τις χειμερινές βροχές. Μπορώ επίσης να προκαλώ σύγχυση όταν κάθεστε στην παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα κοιτάζοντας τον ωκεανό και ο ήλιος είναι στα αριστερά σας.

Όλες οι παραλίες της περιοχής Santa Barbara (εκτός από την παραλία Jalama) είναι κρατικά πάρκα της Καλιφόρνια. Έχουν το δικό τους περίεργο τρόπο χειρισμού κρατήσεων κατασκήνωσης. Πιστέψτε το ή όχι, αν θέλετε να πάρετε μια θέση στα πιο δημοφιλή beach campgrounds γύρω από τη Santa Barbara, ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση μέχρι επτά μήνες μπροστά. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το πώς να κάνετε κρατήσεις κρατικών πάρκων κάμπινγκ .

Carpinteria State Beach

Δώδεκα μίλια νότια της Santa Barbara, το Carpinteria έχει μια παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου για κάμπινγκ.

Έχουν τοποθεσίες RV και σκηνές (οι οποίες είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλα μέρη). Στο πάρκο, μπορείτε να κολυμπήσετε, να ψαρέψετε και να κολυμπήσετε. Αυτή η παραλία είναι επίσης κοντά στο κέντρο της Carpinteria, το οποίο καθιστά εύκολο να πάρει φαγητό και τις παροχές και να πάμε για μας για ένα γεύμα, αν θέλετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και τι πρέπει να γνωρίζετε, ελέγξτε τον οδηγό Beach Carpinteria Beach

Gaviota State Park

Το Gaviota προσφέρει κατασκήνωση στην παραλία και είναι 33 μίλια δυτικά της Σάντα Μπάρμπαρα, παρόλο που μπορεί να σας νιώσει σαν να είναι βόρεια της πόλης. Το κάμπινγκ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία αλλά βρίσκεται κάτω από ένα πανύψηλο σιδηρόδρομο. Μπορεί μερικές φορές να είναι ενοχλητικά άνεμος στο Gaviota, και τα τρένα μπορούν να είναι θορυβώδη. Αλλά είναι καλό για ψάρεμα από την προβλήτα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα RV και να το παραδώσετε στο κάμπινγκ σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, τα υπέρ και τα κατά και τι πρέπει να γνωρίζετε, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Gaviota State Park.

Παραλία Jalama

Μπορείτε να φέρετε το τροχόσπιτό σας για κατασκήνωση στην παραλία στην παραλία Jalama, ή να νοικιάσετε ένα πλήρως εξοπλισμένο ρυμουλκούμενο. Αυτό είναι ένα γραφικό σημείο που πολλοί άνθρωποι αγαπούν και σίγουρα ένα καλό μέρος για να ξεφύγουμε από όλα αυτά. Το περιοδικό Sunset λέει ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα campgrounds στην Καλιφόρνια. Από την άλλη πλευρά, είναι μακριά από την πόλη και στο τέλος ενός μήκους 14 μιλίων, περιστρεφόμενου δρόμου που διαρκεί 25 λεπτά για να οδηγήσετε.

Η Jalama είναι το είδος του τόπου για να πάει και να μείνει. Είναι κατάλληλο για σκηνή, ρυμουλκούμενο ή κατασκήνωση RV. Σε αντίθεση με τις άλλες παραλίες του παρόντος οδηγού, η παραλία Jalama είναι ένα πάρκο νομού. Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις, να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και τι πρέπει να γνωρίζετε, χρησιμοποιήστε τον Οδηγό Παραλίας Jalama .

Refugio State Beach

Το Refugio βρίσκεται 20 μίλια δυτικά της Santa Barbara.

Το καταπράσινο καμπαναριό βρίσκεται απέναντι από έναν μικρό δρόμο από την παραλία. Είναι τόσο ευχάριστο που το περιοδικό Sunset το ονόμασε ένα από τα καλύτερα campgrounds στην Καλιφόρνια. Αν πάρετε το ποδήλατό σας κατά μήκος, το μονοπάτι ποδηλασίας blufftop μήκους 3 μιλίων μεταξύ του campground Refugio και του κάμπινγκ είναι πολύ διασκεδαστικό.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα RV και να το παραδώσετε στο πάρκο. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό και τις εγκαταστάσεις του πάρκου στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Refugio State Beach.

El Capitan State Beach - Όχι στην παραλία

Το El Capitan έχει τη λέξη "παραλία" στο όνομά του και είναι όμορφο, αλλά όταν λέω camping camping, νομίζω ότι θα έπρεπε να βρίσκεται ακριβώς στην παραλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απέναντι από το δρόμο, μέχρι το λόφο ή οπουδήποτε αλλού που δεν είναι βήματα από την άμμο.

Παρόλο που είναι ένα ωραίο μέρος, δεν μπορώ να κατατάξω το El Capitan ως κατασκήνωση για καταδύσεις επειδή τα κάμπινγκ είναι πάνω από την παραλία σε μια μπλόφα.

Είναι σε αυτή τη λίστα, έτσι θα ξέρετε τι να περιμένετε και δεν θα ξεγελιέστε. Και μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε εάν ο ορισμός σας είναι διαφορετικός από τον δικό μου. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό παραλιών El Capitan State Beach

Περισσότερες Κατασκηνώσεις στην Καλιφόρνια

Η Santa Barbara δεν είναι η μοναδική χώρα στην Καλιφόρνια όπου μπορείτε να πάτε κάμπινγκ στην παραλία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτές τις παραλίες της Ventura County You Can Camp και να δείτε περισσότερα μέρη για να πάτε στη Νότια Καλιφόρνια Παραλία Camping . Αν πάτε βόρεια της Σάντα Μπάρμπαρα, ελέγξτε αυτά τα καταφύγια στην παραλία της Κεντρικής Ακτής .