Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην ακτή στο St. Maarten

Δημοφιλή επιλογές εκδρομών από το St. Maarten

Το νησί St. Maarten και St. Martin είναι το μικρότερο έδαφος στον κόσμο που μοιράζεται από δύο κυρίαρχα κράτη. Το νησί είναι μόνο 37 τετραγωνικά μίλια, αλλά μοιράζονται οι Ολλανδοί και οι Γάλλοι. Η ολλανδική πλευρά είναι γνωστή ως St. Maarten, ενώ η γαλλική πλευρά είναι ο St. Martin. Μόλις βρεθείτε στο νησί, μπορείτε να μετακινηθείτε πολύ εύκολα ανάμεσα στα δύο έθνη. Τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια συνήθως αποβιβάζονται στο Philipsburg του St. Maarten , ενώ τα μικρότερα πλοία επισκέπτονται μερικές φορές το Marigot, την πρωτεύουσα του Αγίου Μαρτίνου .

Το νησί είναι γνωστό για τα ψώνια, τα τυχερά παιχνίδια και τις όμορφες παραλίες του, έτσι ώστε εκείνοι που επιλέγουν να μην κάνουν μια ακτοπλοϊκή εκδρομή θα πρέπει να μπορούν να βρουν πολλά.

Πολλές εκδρομές στην ακτή κρουαζιέρας περιλαμβάνουν δραστηριότητες με νερό, ιστορία ή νησιώτικες εκδρομές. Εδώ είναι μερικές που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον. Μου άρεσε η εκδρομή του αγωνιστικού σκάφους "Αμερικάνικο Κύπελλο", αλλά επίσης πραγματοποίησαν νησιωτικές εκδρομές που καλύπτουν και τις δύο χώρες σε αυτό το μικρό νησί

Αρχαιολογική αποστολή St. Maarten

Μια περιποίηση για τους λάτρεις της ιστορίας. Αυτή η περιοδεία εντοπίζει την ιστορία του νησιού από την άφιξη των Ινδιάνων Arawak από τη Νότια Αμερική πάνω από 2500 χρόνια πριν επισκέπτοντας έναν αρχαιολογικό χώρο κοντά στο Hope Estate. Η περιοδεία εξετάζει έπειτα άλλες περιοχές του Arawak που χρονολογούνται πριν από πάνω από 1500 χρόνια. Τέλος, θα έχετε χρόνο να κάνετε μια ξενάγηση στο Μουσείο Arawak. Εάν οι αρχαίοι πολιτισμοί σας συναρπάζουν, τότε θα βρείτε αυτό το ταξίδι συναρπαστικό.

St. Maarten / St. Περιήγηση στο νησί Μάρτιν

Ένα λεωφορείο παίρνει τους συμμετέχοντες σε μια περιήγηση από το Philipsburg γύρω από το νησί St. Maarten / St. Μάρτιν , σταματώντας για φωτογραφίες στο δρόμο.

Η περιοδεία περιλαμβάνει περίπου μια ώρα ή τόσο ελεύθερο χρόνο στο Marigot, πρωτεύουσα του γαλλικού τμήματος του νησιού. Αυτή είναι μια καλή περιήγηση για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το St. Maarten / St. Μάρτιν πριν και θέλουν να βιώσουν και τους δύο πολιτισμούς. Παρέχει επίσης την ευκαιρία να κάνετε μερικές μεγάλες αγορές στο Marigot.

Δείτε και το Sea Island Tour

Αυτή η περιοδεία επικεντρώνεται στη γαλλική πλευρά του St.

Χελιδόνι. Ένα λεωφορείο μεταφέρει τους επιβάτες στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην ανατολική πλευρά του νησιού, Grand Case. Ένα ημι-υποβρύχιο παίρνει στη συνέχεια την ομάδα σε μια 45λεπτη περιηγημένη περιήγηση των κοραλλιογενών υφάλων κοντά σε αυτό το παρθένο ψαροχώρι. Αυτό το ημι-υποβρύχιο πηγαίνει μόνο κάτω από 5 πόδια υποβρύχιο, αλλά θα έχετε μια καλή άποψη για έναν δύτη που τρέφει τα ψάρια, ενώ κάθονται σε κλιματιζόμενη άνεση. Οι επιβάτες θα συνεχίσουν με λεωφορείο στη γαλλική πρωτεύουσα του Marigot, όπου θα έχετε το χρόνο να εξερευνήσετε τα καταστήματα, τις αγορές και τις καφετέριες πεζοδρομίων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε τη γαλλική ατμόσφαιρα.

Καταμαράν Golden Cat και ψαροντούφεκο.

Ένα καταμαράν παίρνει μέχρι και 86 επιβάτες στο Tintamarre, ένα νησί κοντά στο Sint Maarten. Το 76-πόδι Golden Eagle είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταμαράν στην Καραϊβική, με πτέρυγα πτέρυγας 80 ποδιών. Παίρνετε τη συγκίνηση της ιστιοπλοΐας ενώ ψαρεύετε τα σπιτικά αρτοσκευάσματα και την σαμπάνια. Οι παραλίες με βάρκα σε μια όμορφη αμμουδιά και οι επιβάτες μπορούν να κάνουν αναπνευστήρα, να κολυμπήσουν ή να εξερευνήσουν τα κοντινά σπήλαια. Ο Χρυσός Αετός ανοίγει το spinnaker στο πλωτό πανί και μπορείτε να απολαύσετε σνακ, μουσική και ανοιχτό μπαρ στο δρόμο πίσω στο πλοίο.

Ο αδελφός μου και η σύζυγός του πραγματοποίησαν αυτή την εκδρομή,

Maarten ως λιμένας κλήσης. Απόλυτα απολάμβαναν την ιστιοπλοΐα και την ψαροντούφεκο. Ο αδελφός μου είπε ότι έβγαινε κοντά σε μια γυμνή παραλία, οπότε αν είστε εύκολα προσβεβλημένοι, θα πρέπει να το παρακάμψετε. (Όταν μου είπε ότι μερικοί από τους γυμνούς λουόμενους ήταν επίσης ψαροντούφεκο, πήρα αυτή την φλας εικόνα μέσα από το κεφάλι μου γυμνού κολυμβητή σε μάσκα, αναπνευστήρα και πτερύγια ΜΟΝΟ!)

Ανακαλύψτε την SCUBA.

Ένας καλός τρόπος για να μάθετε το SCUBA. Δεν υπάρχει απαραίτητη εμπειρία. Σε μερικές ώρες, θα αναπνεύσετε υποβρύχια! Το σεμινάριο του Resort περιλαμβάνει οδηγίες και ρηχή κατάδυση σε προστατευμένο όρμο.

Πιστοποιημένο SCUBA (Δύο δεξαμενές).

Εάν φέρετε την πιστοποίηση κατάδυσης στην κρουαζιέρα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα για μια διπλή κατάδυση με δεξαμενή για να εξερευνήσετε κοραλλιογενείς υφάλους και ναυάγια σε 35-85 πόδια νερού.

"Κύπελλο Αμερικής" Regatta.

Αυτή η εκδρομή ήταν μια συγκίνηση που απολάβαμε απόλυτα, όπως και οι άλλοι 16 κρουαζιερόπλοιοι που πραγματοποίησαν αυτό το ιστιοπλοϊκό ταξίδι μαζί μας.

Η περιοδεία χωρίζεται σε δύο ομάδες, με μερικούς "ναύτες" στα s / v Stars and Stripes, και τους άλλους στο s / v True North. Και τα δύο είναι ιστιοπλοϊκά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που κατασκευάστηκαν για να πλεύσουν στο Κύπελλο της Αμερικής όταν ήταν στην Αυστραλία το 1987. Τα δύο ιστιοπλοϊκά αγωνίστηκαν σε μια σύντομη πορεία Αμερικανικού κυπέλλου με έμπειρο πλήρωμα. Οι εννέα από μας στο σκάφος μας Όλοι δούλεψαν. Ήμουν ένας κύριος μύλος και ο Ronnie ένας κύριος μύλος. Είπα στο πλήρωμα ότι κατάλαβα το χτύπημα και την άλεση, αλλά η δουλειά μου στο ιστιοφόρο δεν είχε καμία σχέση με αυτό! Περιττό να πω ότι ούτε εγώ ούτε κανένας στο ιστιοπλοϊκό μας ήταν απογοητευμένοι.