Εθνικό Θέατρο στην Ουάσιγκτον, DC (2017 Εποχή)

Το Εθνικό Θέατρο στην Ουάσινγκτον, DC, ένα θέατρο ομοσπονδιακού στιλ ύψους 1.676 θέσεων, παράγει θεατρικά έργα και μουσικά όργανα στο Broadway. Το θέατρο είναι το αρχαιότερο θέατρο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει λειτουργήσει στην ίδια θέση από το 1835. Εκατοντάδες γνωστούς αστέρες έχουν εμφανιστεί στο Εθνικό Θέατρο, όπως οι: Helen Hayes, John Barrymore, Joan Rivers, Carol Channing, Vivien Leigh, Laurence Olivier, Η Pearl Bailey, η Sarah Bernhardt, η Spencer Tracy και η Katharine Hepburn.

Κάθε πρόεδρος και Πρώτη Κυρία από το 1835 παρακολούθησαν και παραστάσεις εδώ.

Προσεχείς παραστάσεις

Εισιτήρια Εθνικού Θεάτρου

Τα εισιτήρια διατίθενται στη διεύθυνση www.thenationaldc.org ή καλώντας την τηλεφωνική γραμμή συνδρομής στο (855) 486-2516. Οι πωλήσεις του ομίλου διατίθενται επίσης μέσω τηλεφώνου (844) 626-8090.

Το Box Office του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται στο 1321 Pennsylvania Avenue NW και είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεσημέρι - 6 μ.μ.

Εισιτήρια Έκπτωσης: Ένας εισιτήριο 25 δολλαρίων που διαθέτουμε για όλους τους Broadway στις Εθνικές παραστάσεις.

Δύο ώρες πριν από κάθε εμφάνιση του χρόνου, τα άτομα μπορούν να υποβάλουν τα ονόματά τους για να αγοράσουν μέχρι και δύο εισιτήρια. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν τριάντα λεπτά μετά την περίοδο εισόδου (90 λεπτά πριν από την επίδειξη). Τα άτομα πρέπει να είναι παρόντα, με μετρητά, για να εξαργυρώσουν την προσφορά.

Δωρεάν Παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο

Τοποθεσία

1321 Pennsylvania Avenue, NW
Ουάσιγκτον
Πλησιέστερος σταθμός του μετρό: Κέντρο Μετρό
Δείτε ένα χάρτη

Το Εθνικό Θέατρο βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσιγκτον, μόλις τρία τετράγωνα από το Λευκό Οίκο. Πολλά εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα βρίσκονται στη γειτονιά γύρω από το θέατρο. Βρείτε εστιατόρια στην περιοχή θεάτρου της Ουάσινγκτον.

Χώροι στάθμευσης κοντά στο Εθνικό Θέατρο

PMI - 1220 E Street, NW
PMI -1325 G Street, NW
QUICK PARK I - 1301 Pennsylvania Avenue, NW
QUICK PARK II - 1331 Pennsylvania Avenue, NW
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ - 1201 Pennsylvania Avenue, NW
CARRPARK - 1450 F Street, ΒΔ