Πώς να πάρετε τα νερά στο Terme Tettuccio Spa στο Montecatini Terme

Η ευεξία και η ευεξία είναι οι λέξεις-κλειδιά που εφαρμόζονται σε μια εμπειρία spa στην Τοσκάνη

Έχω περάσει τα τελευταία μου χρόνια αρκετά σύγχυση με την ιδέα των spa. Έτσι, έκανα κάποια έρευνα και βρήκα το λόγο για τη συντριβή μου. Τα ιαματικά λουτρά είναι πολύ διαφορετικά από τα ιαματικά λουτρά της Αμερικής.

Τα ιαματικά ιαματικά λουτρά της Αμερικής είναι κυρίως αφιερωμένα στην ομορφιά και τη διατροφή, συνήθως για να φτάσετε να τρώτε λιγότερα για να επιτύχετε το λεπτό μολύβι που δεν χρειάζεται να είναι Photoshopped για να σας κάνει να νομίζετε ότι είστε όμορφος (ή όμορφος). Σε ιαματικά λουτρά όπως το Terme Tettuccio, η ιδέα είναι να καταπιείτε τα σωστά μεταλλικά νερά που φουσκώνουν από πηγές πάνω ή κοντά στην ιδιοκτησία σπα σε ένα περιβάλλον που χαλαρώνει και ευνοεί την επούλωση.

Η μουσική είναι μέρος της διαδικασίας, καθώς τρώει ελαφρά ενώ παίρνετε το σώμα σας σε ισορροπία.

Σχετικά με το Terme Tettuccio

Το Terme Tettuccio είναι ένα από τα πολλά ιαματικά λουτρά που βρίσκονται σε ένα πάρκο μέσα στην πόλη Montecatini Terme. Η πηγή Tettuccio βρίσκεται στην ιδιοκτησία. το όνομα Tettuccio αναφέρεται στη μικρή στέγη που βρέθηκε πάνω από την πηγή του σπα, όταν το σπα χτίστηκε στη σύγχρονη διαμόρφωσή του.

Το Terme Tettuccio δεν κάνει μασάζ, λουτρά ή άλλες θεραπείες που συνδέονται με τα άλλα ιαματικά λουτρά που βρίσκονται στο Montecatini Terme. Εδώ πρόκειται για το πόσιμο νερό.

Τέσσερις πηγές "σερβίρονται" στο σπα:


(Υλικό που αναφέρεται στο φυλλάδιο Terme di Montecatini SpA που διατίθεται από το τουριστικό γραφείο του Montecatini Terme στο Viale Verde 41)

Συνιστώμενη θεραπεία: Πώς να πάρει τα νερά

Αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη θεραπεία, θα θελήσετε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε έναν γιατρό στο spa. Η επίσκεψη ενός γιατρού δεν είναι απολύτως απαραίτητη για περιστασιακές επισκέψεις.

Συνιστάται ένας κύκλος δώδεκα ημερών δύο φορές το χρόνο. Εισάγετε και καταβάλλετε το τέλος στο σπα. Θα σας δώσουν ένα ποτήρι και θα πάρετε τα νερά το πρωί, και ακολουθήστε με μια βόλτα γύρω από το έδαφος του σπα. Θα πρέπει να τρώτε ελαφρά κατά τη διάρκεια του σταδίου θεραπείας. Η μουσική αποτελεί μέρος της θεραπείας καθώς μειώνει το άγχος, επιτρέποντας στο σώμα να θεραπεύσει. Υπάρχει ακόμη και η θεραπεία για ψώνια (ναι, η αύξηση της σεροτονίνης παρατηρείται στις γυναίκες καθώς ψωνίζουν και, δυστυχώς, παρατηρείται αύξηση των αδρεναλίνης στους άνδρες). Μπορείτε να επισκεφθείτε τη μέρα και να επιστρέψετε αργότερα το απόγευμα.

Εάν θέλετε απλώς να δείτε τι είναι όλο, υπάρχει μια απογευματινή τουριστική επίσκεψη για περίπου € 6.

Για τις τρέχουσες τιμές για όλες τις θεραπείες spa στις ιαματικές πηγές του Montecatini Terme, ανατρέξτε στον ιστότοπο Terme di Montecatini.

Πώς θα φτάσετε στο Montecatini Terme

Είναι εύκολο να φτάσετε στο Montecatini από τη Φλωρεντία, καθώς το Montecatini Terme διαθέτει δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς (και βρίσκεται κοντά στο αυτοκινητόδρομο Α11). Ο παραπάνω σύνδεσμος οδηγεί σε ένα διαδραστικό χάρτη όπου μπορείτε να δείτε πώς να φτάσετε στο Montecatini από οπουδήποτε.

Μέρη να μείνεις

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Montecatini Terme. Ο ανταγωνισμός κάνει τα οικονομικά ξενοδοχεία μια καλή αξία, ειδικά κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Εικονική περιήγηση στο Terme Tettuccio

Δείτε φωτογραφίες: Terme Tettuccio στο Montecatini Terme