Μαργαρίτα, Βενεζουέλα Ταξιδιωτικός Οδηγός

Μια ευνοϊκή τιμή συναλλάγματος μπορεί να είναι ο καλύτερος λόγος για να επισκεφτείτε αυτό το όμορφο, αλλά αναπτυσσόμενο νησί στα ανοικτά των ακτών της Βενεζουέλας. Το νησί Margarita ωφελείται από τις ίδιες χαμηλές βροχοπτώσεις (διαθέτουν 320 ημέρες ηλιοφάνειας ανά έτος), ποικίλο έδαφος και σταθερή δροσερή αύρα από τους εμπορικούς ανέμους όπως η Αρούμπα , η Bonaire και το Curacao - τα ξαδέρφια της στα δυτικά. μέρος της τιμής. Είναι κάτι σαν ένα διαμάντι στο τραχύ για τους ταξιδιώτες από το κράτος.

Όπως και τα ολλανδικά νησιά ABC, το Margarita προσφέρει τα πάντα, από παραλίες με λευκή άμμο έως βραχώδεις βόλτες με άλογο, περιηγήσεις με μαγκρόβια και τυχερά παιχνίδια 24 ωρών, αλλά με ξεχωριστή ισπανική γοητεία. Το νησί ανακαλύφθηκε από τον Κολόμβο το 1498 και κέρδισε την ανεξαρτησία του από την Ισπανία το 1814. οι λάτρεις της ιστορίας θα απολαύσουν περιηγήσεις στα οχυρά και τις εκκλησίες της αποικιακής εποχής που κηλιδώνουν το νησί, καθώς και τα πολλά αξιοθέατα όπου ο Simón Bolívar ξεκίνησε την επαναστατική πορεία του στη Νότια Αμερική.

Οι συνήθεις δραστηριότητες της Καραϊβικής είναι παρόντες - κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, ηλιοθεραπεία και ψάρεμα - αλλά η ιστιοσανίδα είναι βασιλιάς, με ξενοδοχεία όπως το Surf Paradise που τροφοδοτούν ειδικά εκείνους που θέλουν να παίξουν στα τοπικά νερά της Μαργαρίτας. Όλες οι παραλίες του νησιού είναι δημόσιες, αν και θα βρείτε τις περισσότερες ενέργειες στην Playa El Agua και την Playa Parguito.

Με μια καλή συναλλαγματική ισοτιμία έρχονται συχνά tradeoffs, και η Margarita δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλο που ορισμένα ξενοδοχεία, όπως η Hesperia Isla Margarita και η Hesperia Playa Agua αξίζουν βαθμολογίες τεσσάρων και πέντε αστέρων, δεν υπάρχουν πραγματικά καταλύματα ανώτερης βαθμίδας στο νησί.

Το Hesperia Isla Margarita έρχεται πιο κοντά, με το αρχοντικό του σπιτιού, τον μεγάλο κήπο και τα γήπεδα, καθώς και το μόνο γήπεδο γκολφ 18 ιντσών του νησιού, αλλά μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να μείνετε σε μια all-inclusive, όπως Dunes για λίγο πάνω από $ 200 ανά διανυκτέρευση, μια junior σουίτα στο Costa Caribe για λίγο περισσότερο από εκατό.

Προσαρμόστε ανάλογα τις προσδοκίες σας.

Το έγκλημα - συμπεριλαμβανομένου του βίαιου εγκλήματος - αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στη Βενεζουέλα και ενώ το νησί Margarita μπορεί να είναι ασφαλέστερο από την ενδοχώρα με ορισμένα μέτρα, οι επισκέπτες συνιστώνται να ελέγξουν την ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για τρέχουσες ειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις πριν ταξιδέψουν.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Margarita Island