Γιατί Howell, Michigan είναι το σπίτι στον Timothy Busfield

Ο Timothy Busfield έχει μια μη σταματήσει καριέρα ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Πρώτα ήρθε στη μικρή οθόνη ως τακτική στο Trapper John, MD. Ακολούθησε αυτή την παράσταση με μακρινούς ρυθμούς στα επευφημημένα τηλεοπτικά προγράμματα τριάντα οκτώ και στη Δυτική φτερά. Στο μεταξύ, η Busfield έπληξε τη μεγάλη οθόνη σε περισσότερες από 30 ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της εκδίκησης των αγριόχοιρων και του πεδίου των ονείρων.

Το Busfield γεννήθηκε στο Λάνσινγκ, Μίτσιγκαν, και έκανε το Midwest σπίτι του μεγάλο μέρος της ζωής του.

Σίγουρα δεν έχει βλάψει την ανθοφορία του στην κατεύθυνση της κατεύθυνσης αλλά και της δράσης.

Ο Timothy Busfield κάθισε στο Celebrating 25th Anniversary Field to Dreams για να μιλήσει για το γιατί εγκατέλειψε τελείως την Καλιφόρνια για να ζήσει στο Howell του Μίτσιγκαν και πώς είπε τώρα στη σύζυγο Melissa Gilbert ότι πρέπει να μάθει να αγαπάει Midwest.

Συνέντευξη με τον Timothy Busfield


Marcia Frost: Τι σημαίνει να κάνεις μια ταινία στο Midwest vs. μια ταινία του Χόλιγουντ;
Timothy Busfield : Είμαι Midwesterner. Η γυναίκα μου και εγώ ζούμε στο Μίτσιγκαν. Ποτέ δεν έχω ζήσει στο Λος Άντζελες. Δεν είμαι άτομο τύπου LA. Έχω ζήσει εκεί όταν δουλεύω εκεί. Η μόνη φορά που έζησα εκεί και δεν δούλευα ήταν για μερικούς μήνες μετά την πυροβολούν και δεν έκανα τίποτα να συμβαίνει. Είπα, «Ποτέ δεν θέλω να το κάνω ξανά».

Δεν εργαζόμουν πραγματικά στο Λος Άντζελες, παρόλο που είχα μια θέση κάτω εκεί όπου τα παιδιά μου αποφοίτησαν από το Malibu High.

Ήμουν μόνο στο Λος Άντζελες όταν έπρεπε να δουλέψω εκεί, έτσι για μένα, έκανα το Σακραμέντο το σπίτι μου, που ένιωσα πολύ Midwestern και όχι Χόλιγουντ, και έζησα τώρα στη Μεσόγειο για μερικά χρόνια. Η γυναίκα μου το αγαπά και μου αρέσει.

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που με ήξεραν πριν ήμουν διάσημος, και υπάρχει η αλλαγμένη άποψη για μένα αφού ήμουν διάσημος.

Αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και άνετοι με εκείνους που μας γνωρίζουν για πάντα, επειδή σας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ήταν πάντα το Midwest για μένα.

MF: Πού είσαι στο Μίτσιγκαν;
TB: Είμαι στο Howell, Michigan. Ζούσαμε σε ένα σπίτι σε μια λίμνη και συναντήθηκα με τη σύζυγό μου, Melissa Gilbert, και είπα, "υπάρχουν καλά νέα και ίσως κακά νέα, δεν ξέρω. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι πραγματικά σε σας. Νομίζω ότι είσαι η πιο ωραία γυναίκα όλων των εποχών, αλλά μένω στο Μίτσιγκαν.

Είπε, "Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πάω εκεί." Και, πήγαμε τα Χριστούγεννα και ερωτεύτηκε. Τότε ο Μιχαήλ, ο γιος της, και τώρα ο γιος μου, το αγάπησε και πηγαίνει στο σχολείο εκεί. Κάναμε την κίνηση. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος εκεί. Είναι απλά πραγματικά υπέροχο. "

MF: Πού ακριβώς είναι ο Howell;
TB: Είναι μεταξύ Lansing και Ντιτρόιτ. Είναι περίπου 35 μίλια ανατολικά του Lansing και περίπου 40 μίλια δυτικά του Ντιτρόιτ. Ήθελα να είμαι μεταξύ των δύο έτσι θα μπορούσα να φτάσω στο αεροδρόμιο σε 45 λεπτά και να φτάσω σε όλους τους καλύτερους φίλους μου σε 45 λεπτά.

MF: Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για να ζεις εκεί;
TB: Η αλλαγή των εποχών. Τα στοιχεία αλλάζουν και σας επιτρέπουν να επανεκκινήσετε. Ο φόβος μου για μελανώματα έχει πέσει κάτω.

MF: Όταν ψάχνετε να βγείτε για ένα βράδυ, ποιες είναι οι αγαπημένες σας θέσεις στο Howell;


TB: Μας αρέσει να περπατάμε στο κέντρο της πόλης. Ζούμε σε μια μικρή πόλη με 9.000 άτομα με εστιατόρια που μας αρέσουν. Μας αρέσει το Steakhouse του Diamond και μας αρέσουν οι σύμμαχοι της Mexicali για μεξικάνικο φαγητό. Πηγαίνουμε στο τοπικό Coney Dog για πρωινό και υπάρχουν σημεία που είναι δοκιμασμένα και αληθινά. Μπορούμε να πάμε και να πιάσουμε μια μπριζόλα και ένα ποτήρι κρασί.

Μπορούμε να περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης και κανείς δεν μας ενοχλεί. Ζούμε σε ένα αναπαλαιωμένο βικτοριανό του 1890 στο κέντρο του δικτύου, όπου τα περισσότερα από τα σπίτια είναι από άλλη εποχή. Είναι ξεχωριστό για εμάς. Είμαι τώρα στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνας, που έκανα μια παράσταση και απλώς μου έμασα ένα σπίτι κάτω.

Τελειώνει ένα παιχνίδι στην Πενσυλβανία, Steel Magnolias, και τώρα οδηγεί. Έσπασε όλα τα αρχεία box office στο Totem Pole Playhouse και ήταν απλά λαμπρός σε αυτό και πήρε υπέροχα σχόλια. Τώρα, είναι στο δρόμο της προς το Μίτσιγκαν και παίρνει για δύο εβδομάδες στο σπίτι.

Ζηλεύω.

MF: Τι εργάζεστε επί του παρόντος;
TB: Είμαι εκτελεστικός που παράγει μια επίδειξη που ονομάζεται μυστικά και ψέματα με τον Ryan Philippe (που Melissa Gilbert θα είναι επίσης σε αυτό). Είναι μια μυστηριώδης ιστορία δολοφονίας, βασισμένη σε μια αυστραλιανή σειρά. Είναι ένα πολύ δροσερό σενάριο. Η Juliet Lewis είναι το κύριο προβάδισμα σε αυτό. Ο Ryan είναι πρωτοπόρος της χρονιάς. Εάν είμαστε σε θέση να φτάσουμε στο δεύτερο έτος, υπάρχει ένας νέος ύποπτος. Είναι κάτι τέτοιο. Είναι το Colombo μας.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εργάζομαι σε αυτό. Και, παίζω Ben Franklin στο Sleepy Hollow σε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο. Το τρίτο μου επεισόδιο έρχεται, το οποίο, ευτυχώς για μένα, πυροβολεί στο επόμενο στάδιο ως σκηνή μας, όπου παίζω την παράσταση. Μπορώ να τους εξοικονομήσω χρήματα. Είμαι τοπική μίσθωση, ώστε να μην χρειάζεται να με πετάξει στην πρώτη τάξη και να μου δώσετε ανά ημέρα.

MF: Σας έβλεπα στο Twitter να αστειεύεται για μια "εξήνταμερή" επανένωση για το "τριανταψήφιο" cast. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να συμβεί;
TB: Όλοι υπάρχουν, αλλά εγώ και ο Mel (Harris). Ο Kenny (Olin) μπορεί να είναι εκεί ή είναι κοντά. Νομίζω ότι θέλουν να κάνουν έναν πυροβολισμό επανένωσης, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επανάσταση.

Θα κάνω οτιδήποτε θέλει να κάνει η ομάδα. Δεν είναι μία από αυτές τις εμφανίσεις, όπου χρειάζεται να στρέψουμε το χέρι μας για να θέλουμε να συναντηθούμε και ξεκινάμε σαν οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα φίλων.

Ο Σύλλογος Κριτικών Τηλεόρασης, μας πέταξαν πάνω από τα κάρβουνα. Ήταν ωμή για μας. Το νούμερο ένα ήταν και δεν υπήρξε ποτέ μια επιτυχημένη παράσταση σαν αυτή. Κάλεσαν μας μια σαπουνόπερα. Είπαν: "Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ανήκεις στην πρωταρχική ώρα;" Την επόμενη χρονιά, ήταν σαν, "Σας αγαπάμε. Πού ήσουν?'

Αυτό που έκανε για εμάς ήταν ότι μας συνένωσε σε ένα τέτοιο είδος νοοτροπίας και είπαμε ότι θα κάνουμε το έργο μας. Οι προσδοκίες πήγαν κάτω από τον καθένα που το άρεσε, γι 'αυτό ακριβώς το έκανε η δουλειά. Ήταν το καλύτερο και των δύο κόσμων. Όλοι πρέπει να εμπιστευόμαστε. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική. Όταν διδάσκετε ασκήσεις εμπιστοσύνης για νέους ηθοποιούς, πρέπει να εμπιστεύεστε το cast. Αυτή η παράσταση είναι τόσο οικεία με έναν τρόπο και υπολογίζεται σε μας να παίζουμε τόσο φυσική μουσική μαζί και να είμαστε τόσο συνδεδεμένοι μαζί. Δεν λειτούργησε αν δεν συνδεθήκατε.

Έχοντας περάσει από ένα είδος διαχρονικής παράστασης όπως αυτή που κρατιέται. Ότι οι άνθρωποι θα το έβλεπαν και θα το έβαζαν σε καταλόγους των κορυφαίων εκπομπών όλων των εποχών, σας δέσει σαν ροκ συγκρότημα, γι 'αυτό θα ήθελα πολύ να τα συναντήσω. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Patty (Wettig). Έρχομαι να δουλέψω με τον Kenny επειδή με οδηγεί. Με είχε γυμνή στην είσοδο που άνοιξε την δεύτερη εποχή του Sleepy Hollow. Το μόνο που έχω είναι αυτό (προτάσεις για βουβλάρισμα) που καλύπτονται. Είναι μια μικρή κάλτσα. Μετά από όλες τις σκηνές αγάπης που πυροβόληκα στο Lipstick Jungle , όπου έπρεπε να ζητήσω από όλους να απογυμνώσουν τις παστίλιες και μια κάλτσα, ήμουν σαν, αυτό είναι κάρμα.

Έπρεπε να ρίξω τη ρόμπα και απλά να το κάνω.