Επισκεφθείτε το Yankee Candle Village

Το Yankee Candle Flagship Store είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νέας Αγγλίας

Το Yankee Candle ήταν αξίας περίπου 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων όταν η εταιρεία αποκτήθηκε από την Jarden Corporation το 2013: Ποια είναι η ιστορία επιτυχίας της Νέας Αγγλίας! Υπάρχουν περισσότερα από 500 καταστήματα λιανικής πώλησης Yankee Candle σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και παρόλα αυτά ο γίγαντας της φανέλας εξακολουθεί να διατηρεί την γοητεία του στο South Deerfield της Μασαχουσέτης, το ναυαρχικό κατάστημα, το οποίο αντλεί εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Είναι, μερικές εκθέσεις, το δεύτερο δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο της Νέας Αγγλίας. Στην πραγματικότητα, το Yankee Candle Village στο South Deerfield τιμολογείται ως το "Άρωμα του Σύμπαντος"!

Το κατάστημα ναυαρχίδων του Yankee Candle Village στο South Deerfield είναι ο κόσμος των κεριών της Disney και η είσοδος είναι δωρεάν. Μπορείτε να χάσετε κυριολεκτικά για ώρες με τις εκκαθαριστικές, σπηλαιώδεις εκθέσεις και με τις μυρωδιές που το προκαλούν. Φροντίστε να πάρετε έναν από τους εύχρηστους χάρτες του συγκροτήματος: Είναι διαθέσιμοι κοντά στις εισόδους.

Περισσότεροι από 400.000 κεριά κάτω από μία στέγη είναι μόνο η αρχή. Εκτός από την εύρεση της μεγαλύτερης φανταστικής επιλογής των αγαπημένων κεριών της Yankee σε μια ατελείωτη σειρά από περισσότερα από 200 αρώματα και χρώματα, θα βρείτε αξεσουάρ κουζίνας και σπιτιού, αγγεία της Νέας Αγγλίας, συλλεκτικά αντικείμενα, παιχνίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, κατάστημα με καραμέλες, προσαρμοσμένα καλάθια δώρων, χώρους για πικ-νικ, εστιατόριο Chandler's και ακόμα και ένα δωμάτιο του Μέλανα Δρυμού στο Χριστουγεννιάτικο κατάστημα Yankee Candle Christmas, όπου χαλαρώνει σε εσωτερικούς χώρους όλο το χρόνο!

Υπάρχει επίσης ένα Wax Works, όπου μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κερί σουβενίρ της επίσκεψής σας και ένα Μουσείο Κεριών, όπου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές παρουσιάσεις.

Το Yankee Candle Village φιλοξενεί συχνές πωλήσεις και πάντα μπορείτε να κυνηγάτε προσφορές στο δωμάτιο "δευτερόλεπτα", όπου ελαφρώς ατελείωτα κεριά και άλλα διακοσμητικά δώρα επισημαίνονται με έκπτωση.

Με πολλά άλλα αξιοθέατα γύρω από το ξενοδοχείο , όπως το Conservatory Magic Wings Butterfly, το Ιστορικό Deerfield και το Hall of Fame του Μπάσκετ, το Yankee Candle μπορεί να είναι ο "σκηνοθέτης" μιας διασκεδαστικής απόδραση για το Σαββατοκύριακο.

Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Yankee Candle Village στο South Deerfield, MA

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Yankee Candle κάθε μέρα του έτους εκτός από την Ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Οι ώρες λειτουργίας είναι συνήθως από τις 10 π.μ. έως τις 6 το βράδυ. Οι ώρες λειτουργίας των διακοπών παρατείνονται μέχρι τις 20:00 Πέμπτη έως τις Κυριακές από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Το κατάστημα κλείνει στις 5 μ.μ. την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Καλέστε δωρεάν, 877-636-7707, για περισσότερες πληροφορίες ή για πληροφορίες σχετικά με ειδικά γεγονότα. Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, από πωλήσεις εκκαθάρισης και προωθήσεις αγορών μέχρι εμφανίσεις χαρακτήρων. Το εστιατόριο του Chandler προσφέρει τη δική του γκάμα από γευστικές εκδηλώσεις, όπως μηνιαίες γευσιγνωσίες κρασιού, απογευματινά τσάγια και μαθήματα ψησίματος και μαγειρικής για παιδιά.

Αυτές οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας στο ναυαρχιοπωλείο Yankee Candle Village.

Το συγκρότημα Yankee Candle είναι προσβάσιμο από αναπήρους: Διατίθενται δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια. Οι ομάδες είναι ευπρόσδεκτες να πραγματοποιήσουν κρατήσεις για να επισκεφτούν καλώντας το τμήμα περιηγήσεων στο 413-665-8306, ext.

1206 ή χωρίς χρέωση, 877-636-7707. Οι γκρουπ φιλοξενούνται δωρεάν.