Νερό Wizz του Cape Cod

Δεν υπάρχει ακριβώς μια έλλειψη διασκέδασης με βάση το νερό στο Cape Cod. Με μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, οι παραθεριστές συρρέουν στον δημοφιλή προορισμό της Μασαχουσέτης για κολύμπι, ψάρεμα, βαρκάδα και ρομαντικούς περιπάτους ανάμεσα στους παραθαλάσσιους αμμόλοφους, για να αναφέρουμε μερικές από τις δραστηριότητες H2O της περιοχής. Εκείνοι που αναζητούν κάποιες συγκινήσεις για να πάνε μαζί με την υδαρή διασκέδαση μπορούν συχνά να βρουν αξιοπρεπή κύματα για το σέρφινγκ του σώματος και του boogie-board στις παραθαλάσσιες παραλίες της Εθνικής Θαλάσσης .

Αν όμως επιθυμείτε διαφάνειες ταχύτητας, μια πισίνα με κύματα, τεμπέληδες ποτάμι και άλλα συναρπαστικά water parks για τις διακοπές σας στο Cape, υπάρχει πραγματικά μόνο ένα μέρος για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας: Water Wizz. (Το Cape Codder Resort στο Hyannis προσφέρει ένα μικρό εσωτερικό πάρκο νερού το οποίο είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες καθώς και τους επισκέπτες ημέρας με βάση τη διαθεσιμότητα.)

Επισήμως γνωστή ως Water Wizz του Cape Cod (η ίδια εταιρεία λειτουργεί επίσης ένα μικρό πάρκο νερού στο Rhode Island , Water Wizz στην παραλία Misquamicut), το πάρκο δεν είναι στην πραγματικότητα στο Cape Cod. Βρίσκεται λίγα μίλια στην άλλη πλευρά του καναλιού Cape Cod. Δεν είναι ιδιαίτερα τεράστιο ή φορτωμένο με τις τελευταίες, μεγαλύτερες διαφάνειες και αξιοθέατα, όπως ένα καράβι με νερό , μια διαδρομή με χωνί ή μια διαφάνεια με μισό σωλήνα. Αλλά η μεσαίου μεγέθους εγκατάσταση προσφέρει πολλά συρματοπλέγματα νερού και θα παρέχει μια απολαυστική μισή μέρα εκδρομή ως μέρος των καλοκαιρινών διακοπών.

Ίσως η πιο συναρπαστική βόλτα είναι η βύθιση του Pirate, μια διαφάνεια ταχύτητας που περιλαμβάνει μια μερική φωτισμένη κάθοδο μέσα σε ένα καλυμμένο τμήμα του σωλήνα.

Ο πύργος νεροτσουλήθρων Hurricane Hill προσφέρει δύο λιγότερο ελκυστικές διαφάνειες ταχύτητας καθώς και τρεις διατρήσεις που ξεκινούν από το επίπεδο των 50 ποδιών. Ένας άλλος πύργος, Squid Row (έξυπνο όνομα!), Παραδίδει δύο πρόσθετες αντικειμενοφόρες πλάκες, μία από τις οποίες είναι ανοικτή και μία από αυτές είναι κλειστή. Η ολίσθηση του σωλήνα Canal ορίζει τις συγκινήσεις για μια ηπιότερη πορεία.

Για την ανυπομονησία, ο ποταμός Ρέγγας Ρέγγας προσφέρει μια λιγότερο ή λιγότερο τεμπέλη εμπειρία ποταμού. Η χαλαρή βόλτα μέσα από το πάρκο περιλαμβάνει μερικούς ψεκασμούς με γκάζτσα και ένα τμήμα με ήπια κύματα. Το κύμα πισίνα Mussel Beach είναι το κύριο μέρος για να κρυώσει. Οι μικρότεροι επισκέπτες θα απολαύσουν τις δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι 'αυτούς, συμπεριλαμβανομένου του νησιού Captain Kid's, ενός διαδραστικού κέντρου διαδραστικού νερού με έναν κάδο ανατροπής.

Σε αντίθεση με πολλά υδάτινα πάρκα, το Water Wizz επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα και ποτά. (Σημειώστε ότι δεν επιτρέπονται όμως γυάλινα δοχεία). Τυπική τροφή στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων των χάμπουργκερ, των δακτύλων κοτόπουλου και της τηγανισμένης ζύμης είναι διαθέσιμη για αγορά. Ένας άλλος καλός τρόπος με τον οποίο είναι σε αντίθεση με άλλα πάρκα: Χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Παρεμπιπτόντως, ο ισχυρισμός του πάρκου για τη φήμη είναι ότι εμφανίζεται σε δύο μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες .

Αν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο πάρκο νερού στη Μασαχουσέτη , το πάρκο που περιλαμβάνεται στην είσοδο στο Six Flags New England στο Agawam, το Hurricane Harbour, είναι αρκετά μεγάλο και γεμάτο με βόλτες. Ένα άλλο μεγάλο πάρκο της Νέας Αγγλίας είναι η Water Country στο Πόρτσμουθ του Νιου Χάμσαϊρ, λίγο πάνω από τα σύνορα της Μασαχουσέτης.

Τηλέφωνο

508-295-3255

Τοποθεσία

Ανατολή Wareham, Μασαχουσέτη

Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας

Ο καιρός το επιτρέπει, το πάρκο είναι ανοιχτό περίπου από τις αρχές Ιουνίου μέχρι την Ημέρα της Εργασίας.

Καλέστε το πάρκο ή επισκεφθείτε την τοποθεσία του στο Web για να επιβεβαιώσετε τις ώρες.

Πολιτική εισδοχής

Εκπτώσεις για παιδιά κάτω των 48 ετών και ηλικιωμένους ηλικίας άνω των 65 ετών, καθώς και μειωμένες τιμές για τις καθυστερημένες αφίξεις, οι επισκέπτες 2 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια μειωμένης τιμής είναι διαθέσιμα για τις απογευματινές επισκέψεις.

Κατευθύνσεις

Επίσημη ιστοσελίδα

Νερό Wizz