Πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά στο Yankee Candle στο Deerfield, MA

Προχώρησε στο Yankee Candle Village; Επισκεφθείτε αυτά τα κοντινά αξιοθέατα, πάρα πολύ

Αφού εξερευνήσατε το Yankee Candle Village στο South Deerfield, MA, εδώ είναι μερικά επιπλέον πράγματα να κάνετε κοντά:

Μνημείο Ναϊσμιθ Μπάσκετ Αίθουσα της φήμης
Αν καλέσετε τον εαυτό σας έναν ανεμιστήρα καλαθοσφαίρισης, πρέπει πραγματικά να επισκεφθείτε το Hall of Fame Μπάσκετ Ναϊμιθ Μπάιελμπολ, που βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, τον τόπο γεννήσεως του αθλήματος. Τόσο περισσότερο από ένα ιερό στους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών, αυτή η φιλική προς την οικογένεια έλξη προσφέρει πολλές διαδραστικές εμπειρίες.

Magic Wings Butterfly Ωδείο & Κήποι
Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο από Yankee Candle στο South Deerfield, MA, αυτό το εσωτερικό πεταλούδα ενδιαιτημάτων μαγεύει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Είναι πάντα τροπικά ζεστό μέσα, γι 'αυτό είναι το τέλειο σκηνικό από το χειμερινό καιρό.

Γέφυρα λουλουδιών
Μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Yankee Candle Village, αυτή η διάσημη γεφύρια γεμάτη άνθιση στο Shelburne Falls, MA, είναι μια μοναδική φωτογραφική μηχανή και ένα υπέροχο μέρος για μια βόλτα.

Κήπος Γλυπτικής του Εθνικού Μνημείου Dr. Seuss
Πού μπορείτε να κοιτάξετε ένα Lorax στα μάτια, βάλτε το χέρι σας γύρω από το Grinch και πείτε στο Sam I Am τι πιστεύετε πραγματικά για τα πράσινα αυγά και το ζαμπόν του; Στο Εθνικό Κήπο Γλυπτικής Dr. Seuss στο Σπρίνγκφιλντ, Μασαχουσέτη: γενέτειρα του Ted Geisel, γνωστότερο ως Δρ Seuss!

Έξι σημαίες Νέα Αγγλία
Το Six Flags New England είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας Agawam, Massachusetts για όλη την οικογένεια με βόλτες με συγκίνηση, βόλτες, παιδικά βόλτες και διασκέδαση, εκδηλώσεις και αξιοθέατα.

Κρατήστε κρατήσεις κρασιού Sugarloaf
Ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης στη Μασαχουσέτη, θα θελήσετε να κάνετε τη γραφική διαδρομή προς την κορυφή του Mount Sugarloaf στο Deerfield για εναέρια θέα του ποταμού Κοννέκτικατ και της κοιλάδας Pioneer. Το περίπτερο στην κορυφή είναι ένα τέλειο σημείο για ένα πικνίκ. Πεζοπορία επάνω είναι μια επιλογή, επίσης, εάν είστε επάνω για μια προπόνηση.

Ιστορικό Deerfield
Εξερευνήστε το όμορφα διατηρημένο χωριό του Deerfield, 330 ετών, της Μασαχουσέτης. Θα βρείτε σπίτια του 18ου και του 19ου αιώνα, το Flynt Centre of Early New England Life και το ιστορικό Deerfield Inn όπου μπορείτε να μείνετε ή να δειπνήσετε.

Μουσείο Memorial Hall
Αυτό το μουσείο μέσα στα όρια του ιστορικού Deerfield είναι ένα από τα παλαιότερα της Νέας Αγγλίας και διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή από έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, υφάσματα και ινδικά αντικείμενα.

Mead Art Museum
Βρίσκεται στο Amherst College στο Amherst της Μασαχουσέτης, το Mead Art Museum διαθέτει μια συλλογή από 14.000 έργα που αποκτήθηκαν από το 1839 και συνεχίζει να προσθέτει σύγχρονα έργα στις εκμεταλλεύσεις του. Δείτε αυτά τα εμπνευσμένα αντικείμενα, τα οποία δημιουργήθηκαν τα τελευταία 5.000 χρόνια, εμφανίζονται σε ένα κτίριο του 1949 που σχεδιάστηκε από τη γνωστή αρχιτεκτονική εταιρεία McKim, Mead & White.

Tea Guys Εργοστάσιο Κατάστημα & Γευσιγνωσία
Πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή για αυτά τα χειροποίητα, εξωτικά μίγματα τσαγιού όπως το καρπούζι, το ασβέστη και το βασιλικό ή η Root Beer Root. Αν είστε τσάι, θα χρεωθείτε στο σπίτι και θα σας ενθουσιάσει τη στιγμή που θα μπείτε μέσα σε αυτό το αρωματικό δωμάτιο γευσιγνωσίας στο Whately, MA, όπου πωλείται τσάι τόσο σε χαλαρά φύλλα όσο και σε τσάντες τσαγιού. Τα αφρώδη τσάγια είναι η πιο πρόσφατη αίσθηση.

Κουζίνα Candy της Richardson
Απολαύστε τις γλυκές σας επιθυμίες ενώ βρίσκεστε στο Deerfield, MA, σε αυτόν τον δημοφιλή προορισμό για χειροποίητες σοκολάτες και καραμέλες.