Φανταστική ανατολική τέταρτη οδός του Κλήβελαντ

Αυτό το ζωντανό μπλοκ είναι το σπίτι σε εστιατόρια, μπαρ και διαμερίσματα

Η East Fourth Street, στο κέντρο του Κλίβελαντ, ανάμεσα στις λεωφόρους Prospect και Euclid, είναι η πιο ζωντανή περιοχή ψυχαγωγίας και κατοικίας της πόλης. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία Δημόσιας Αγοράς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, η πεζοδρομημένη λωρίδα ενός σπιτιού φιλοξενεί εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και πολλά ανακαινισμένα διαμερίσματα με μια δροσερή αύρα σε ιστορικά κτίρια.

Ιστορία της Ανατολικής Τέταρτης Οδού

Αυτό το μπλοκ στο κέντρο του Κλίβελαντ ξεκίνησε ως περιοχή θεάτρου, αλλά το 1920 το κεντρικό του κομμάτι, η Όπερα της Ευκλείδης Λεωφόρου, έκαψε και η περιοχή έγινε σπίτι σε καταστήματα όπως οι Woolworth και Kresge's και έχασε την γοητεία του.

Το East Fourth έπεσε σε μακρά περίοδο παρακμής και χαλάρωσης και δεν ξεκίνησε να αναζωπυρώνεται μέχρι το 2002 με το άνοιγμα του Pickwick και του Frolic Restaurant and Comedy Club. Ο ιδιοκτήτης του Nick Kostis πέρασε την παιδική του ηλικία στο Μπρούκλιν και οραματίστηκε ένας δρόμος που θυμίζει αυτή την πόλη, με καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ που την καθιστούν μια ζωντανή αστική γειτονιά. Και αυτό ακριβώς έγινε.

Εστιατόρια στην ανατολική τέταρτη οδό

Η ανατολική τέταρτη οδός είναι γνωστή για τα κορυφαία εστιατόρια της και κατευθύνουν το δρόμο. Πολλοί έχουν τραπέζια καφέ κατά μήκος της οδοφράγματος με τούβλα. Τα μικρά φώτα διακοπών που έχουν κολληθεί κατά μήκος των κιγκλιδωμάτων και των αετώματα του εστιατορίου δίνουν στο δρόμο μια γιορτινή, ζωντανή ατμόσφαιρα. Τα σημαντικότερα εστιατόρια του είναι:

Ζώντας στην ανατολική τέταρτη οδό

Η γειτονιά East Fourth Street στεγάζει πάνω από 250 πολυτελή διαμερίσματα, που βρίσκονται στο κτίριο Windsor, στο ιστορικό κτίριο Buckeye, στο Frederick στο E. 4th, στο Lofts at Rosetta Centre, στο Euclid Block Apartments και στο εμπορικό κτίριο. Οι χώροι διαμονής κυμαίνονται από 500 έως 1.700 τετραγωνικά πόδια, ενώ ορισμένες μονάδες έχουν ακόμη πρόσβαση στην ταράτσα. Αν θέλετε να ζήσετε στο κέντρο της αστικής δροσερό στο Κλίβελαντ, αυτό είναι το μέρος.

Κοντινά αξιοθέατα

Η East Fourth Street βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία της δημόσιας πλατείας, το Cleveland Arcade , το Warehouse District , το Progressive Field και το Quicken Loans Arena , καθώς και δεκάδες εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης στο κέντρο της πόλης.

Ξενοδοχεία κοντά στην ανατολική τέταρτη οδό

Εάν δεν θέλετε να ανησυχείτε για την οδήγηση στο σπίτι μετά από ένα βράδυ στην East Fourth Street ή αν επισκέπτεστε από έξω από την πόλη, η περιοχή έχει αρκετά ξενοδοχεία. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι το Renaissance Cleveland, το Ritz-Carlton, το Radisson Hotel Gateway και το Holiday Inn Express στη λεωφόρο Euclid.