Γεύσεις της Δύσης

Μια μαγειρική εμπειρία στη Δυτική κοιλάδα - 2014

Η Αριζόνα αγαπά τα τρόφιμα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουμε μια μυριάδα των φεστιβάλ τροφίμων , από το λαμπερό και ακριβό έως το απλό και φθηνό (ή όχι). Τα περισσότερα από αυτά τα γαστρονομικά γεγονότα βρίσκονται στο Scottsdale ή το Phoenix, αλλά τώρα υπάρχει ένα που είναι πιο βολικό για τους ανθρώπους που ζουν στη δυτική πλευρά της πόλης. Οι εναρκτήριες Γεύσεις της Δύσης πραγματοποιήθηκαν το 2013. Ορισμένα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα δωροδοτηθούν στο Νοσοκομείο Παίδων Phoenix.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν 2013. Φυσικά, οι συμμετέχοντες και οι δραστηριότητες στο φεστιβάλ θα αλλάξουν από έτος σε έτος.

Πότε είναι Γεύσεις της Δύσης;

23 Φεβρουαρίου 2014 από το μεσημέρι έως τις 6 μ.μ.

Πού θα γίνει;

Στο κέντρο της πόλης Litchfield Park, απέναντι από το θέρετρο Wigwam. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Τα εισιτήρια είναι $ 45 γενικής αποδοχής και μπορούν να αγοραστούν online, εκ των προτέρων. Θα χρεωθεί το τέλος υπηρεσίας και ο φόρος. Τα εισιτήρια θα είναι επίσης διαθέσιμα στην πύλη. Η εισδοχή σας περιλαμβάνει απεριόριστες στάσεις στους σταθμούς εστιατορίων και δέκα εισιτήρια ποτών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, μπίρα, κρασί και οινοπνευματώδη ποτά. Τα ποτά διατιμώνται μεταξύ 1 και 3 εισιτηρίων το καθένα. Ένα εισιτήριο Wigwam VIP (μόνο 21+) είναι $ 100 και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε επιδόρπια, πρόσβαση σε σκιασμένα καθίσματα, ανοιχτό μπαρ και άλλα οφέλη.

Τα παιδιά 12 και κάτω είναι $ 20, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια για ποτό, πρόσβαση σε μια ζώνη διασκέδασης, παγωτό και χοτ-ντογκ.

Ναι, φυσικά μπορούν να συμμετάσχουν και στην τακτική δειγματοληψία τροφίμων.

Υπάρχουν εκπτώσεις για τις Γεύσεις της Δύσης;

Μια τιμή πρόωρου πουλιού $ 75 για δύο ενήλικες εισδοχές προσφέρεται στο διαδίκτυο μέσω της 10ης Ιανουαρίου 2014. Αυτή είναι μια εξοικονόμηση $ 15.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Αυτό το γεγονός λαμβάνει χώρα σε εξωτερικούς χώρους. Θα υπάρξει ζωντανή μουσική, Στάδιο Επίδειξης Μαγειρικής Sub-Zero / Wolf και Παιδική Ζώνη.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνονται στην τιμή εισόδου.

Τα συμμετέχοντα εστιατόρια έχουν παρουσία στη δυτική πλευρά της πόλης και θέλουν να γνωρίσετε τις δημιουργίες τους. Προγραμματισμένα να συμμετάσχουν: Betty's Nosh, Caballero Grill, Eest ασιατικό μπιστρό, Γεύσεις της Λουιζιάνα, Κήπος της Ινδίας, Gigino's, Gourmet Command Center (τρόφιμο τροχόσπιτο), Γήπεδο Ελέγχου, Αθλητισμός Grill του Max, Rubio του Soleil στην Αναγέννηση, Soul to Soul Café, TAPS και γρίλιες Verrado.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφτείτε τη γεύση της Δύσης online.

Σελίδα 1: Επισκόπηση Φεστιβάλ, Ημερομηνίες, Εισιτήρια
Σελίδα 2: Δέκα συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την έξοδό σας

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Παρακολούθησα το φεστιβάλ τροφίμων Flavors of the West στο πάρκο Litchfield τον Φεβρουάριο του 2013. Ενώ είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τα επόμενα χρόνια, εδώ είναι μερικά σχόλια σχετικά με το γεγονός που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη φεστιβάλ Flavors of the West που πήρα όταν βρισκόμουν εκεί. Ο καιρός ήταν τέλειος και όλοι φαινόταν να έχει καλό χρόνο.

  1. Σε αντίθεση με πολλά γαστρονομικά γεγονότα, το ποσό εισόδου εδώ είναι υψηλότερο, αλλά μόλις βρεθείτε σε εσάς, καλείτε να λάβετε όσο περισσότερα δείγματα τροφίμων θέλετε. Το εισιτήριο εισόδου έρχεται επίσης με εισιτήρια ποτών, τα οποία σας καλύπτουν για το νερό και τα αναψυκτικά, μερικές μπύρες ή μερικά ποτήρια κρασιού ή ποτά. Πρόσθετα εισιτήρια είναι προς πώληση αν τα χρειάζεστε. Φέρτε μετρητά.
  2. Υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά εδώ, χωρίς επιπλέον χρέωση. Πέταγμα μπάλα, στεφάνες, σπίτια bouncy, κάνουν ένα καπέλο σεφ. Υπήρχαν και βιντεοπαιχνίδια, αλλά δεν δούλευαν όταν ήμουν εκεί. Ας ελπίσουμε ότι το σφάλμα διορθώθηκε αργότερα την ημέρα.
  3. Ο χώρος στάθμευσης στο κέντρο του Litchfield Park είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να είναι ένας περίπατος λίγων τετραγώνων, αν δεν φτάσετε νωρίς την ημέρα.
  4. Μου αρέσει να έρχομαι νωρίς στα μαγειρικά γεγονότα. όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι δεν μου αρέσει να παλεύω ή να πιέσω ή να περιμένω κομμάτια φαγητού! Φτάσαμε περίπου στις 12:15 μ.μ., ένα τέταρτο ώρα μετά το άνοιγμα. Τα καλά νέα είναι ότι τότε δεν υπάρχουν γραμμές. Τα κακά νέα είναι ότι αν πάτε νωρίς, υπάρχουν πάντα μερικά εστιατόρια που δεν είναι έτοιμα.
  1. Περίπου στις 1:15 μ.μ. οι γραμμές άρχισαν να παίρνουν καιρό σε ορισμένους καμπίνες εστιατορίων.
  2. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με το ποσό των τροφίμων που τα περισσότερα εστιατόρια που παρέχονται ως δείγμα. Έχω πάει σε κάποια γαστρονομικά γεγονότα, όπου βγήκα για φαγητό μετά το γεγονός, ήμουν ακόμα τόσο πεινασμένος. Σε αυτό το γεγονός, θα έλεγα ότι πιθανότατα είχα δείγματα από οκτώ εστιατόρια και ήμουν γεμάτος για το υπόλοιπο της ημέρας!
  1. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το φεστιβάλ foodie λάμπει στο προσκήνιο στα εστιατόρια που βρίσκονται στη δυτική κοιλάδα. Δεν είναι πάντα γνωστή για εκλεκτή κουζίνα, αυτό το γεγονός μας δείχνει ότι υπάρχουν άξια εστιατόρια έξω από το Φοίνιξ και το Scottsdale!
  2. Φαίνεται να υπάρχει έμφαση στην μπάρμπεκιου και τα tacos εδώ. Υπήρχαν ακόμη και λίγα φορτηγά τροφίμων, κάνοντας τα αντικείμενα όπως είχαν παραγγελθεί.
  3. Το εισιτήριο VIP είναι ένα βαρύ και προσφέρει ένα ανοιχτό μπαρ και ιδιωτικό χώρο με τραπέζια και ζωντανή μουσική. Υπήρχαν μερικά γούστα που παρέχονται από το Wigwam εδώ, αλλά δεν ήταν αρκετά ξεχωριστό, κατά τη γνώμη μου, να δικαιολογήσει το πρόσθετο κόστος αν δεν είστε μεγάλος πότης.
  4. Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι δεν χρειάζεται να περπατάμε για να βρούμε εισιτήρια και να σχεδιάζουμε ποιο δείγμα τσιμπίζει σε πόσα εισιτήρια ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Αυτό είναι μόνο ενοχλητικό για μένα και, φυσικά, σε αυτά τα άλλα γεγονότα έχω πάντα τα εισιτήρια που άφησα πάνω από αυτά που δίνω μακριά επειδή δεν μου αρέσει να στέκεται μακριά. Δεν είναι η περίπτωση εδώ - αυτό ήταν ένα υπέροχο και νόστιμο γεγονός!

Σελίδα 1: Επισκόπηση Φεστιβάλ, Ημερομηνίες, Εισιτήρια
Σελίδα 2: Δέκα συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την έξοδό σας

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας. Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 02/13