Ιρλανδικές τιμές τροφίμων

Πόσο μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε στην Ιρλανδία

Ιρλανδικές τιμές παντοπωλείου - γιατί θα χρειαστείτε ένα δείκτη του τι κοστίζει τι σε ένα τουριστικό site; Επειδή δεν είναι όλοι οι επισκέπτες της "πλήρους διατροφής" ποικιλία, πόσο μάλλον αρκετά πλούσιος για να μην νοιάζονται. Είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να είσαι φτηνός σε διακοπές, αλλά να κάνεις πτώχευση δεν είναι ούτε καλό σχέδιο, ειδικά αν είσαι στην Ιρλανδία με προϋπολογισμό . Έτσι, για τους περισσότερους από εμάς, η αγορά μερικών βασικών θα ήταν ο κανόνας.

Οι τιμές φαγητού δεν ενδιαφέρουν μόνο αν προγραμματίζετε να μαγειρεύετε μόνοι σας στην Ιρλανδία.

Όπως σε καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων , σε κινητό σπίτι, στο δικό σας σπίτι διακοπών ή σε καταδρομικό. Είναι επίσης ένας καλός γενικός δείκτης για τα επίπεδα τιμών στη χώρα. Έτσι, εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα και οι τιμές τους το 2016, όπως βρίσκονται σε ένα μέσο σούπερ μάρκετ σε μια ημι-αγροτική τοποθεσία.

Όσον αφορά τις διακυμάνσεις των τιμών, έχω μερικές επιλογές σχετικά με αυτό κάτω από ...

Οι τιμές των τροφίμων στη Ιρλανδία - τα Essentials

Εδώ είναι ο κατάλογος των αντικειμένων που θα θεωρούσα "ουσιώδη" όταν τα ψώνια - όχι όλα για κάθε αγοραστή, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα με οποιονδήποτε κατάλογο.

Εποχιακές μεταβολές στις τιμές των τροφίμων

Αν δεν αγοράσετε κατεψυγμένα τρόφιμα, θα παρατηρήσετε κάποια εποχιακή διακύμανση των τιμών - κυρίως στα μικρότερα καταστήματα, τα οποία δεν μπορούν να αγοράσουν στα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Ό, τι είναι "σε εποχή" (είτε φρέσκο ​​από το χωράφι είτε ένα τυπικό εποχιακό μπεστ σέλερ, όπως τα βλαστάρια των Βρυξελλών γύρω από τα Χριστούγεννα) μπορεί να είναι αρκετά φθηνότερο.

Δεν υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές των κονσερβοποιημένων ή κατεψυγμένων προϊόντων, εκτός εάν υπάρχει προφανής εκστρατεία "ειδικών προσφορών".

Τοπικές μεταβολές στις τιμές των τροφίμων

Οι παραπάνω τιμές αφορούν τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας γενικά. Ωστόσο, θα βρείτε διαφορετικές τιμές ανάλογα με την περιοχή στην οποία αγοράζετε.

Σε γενικές γραμμές, η αγροτική αγροτική περιοχή είναι, τόσο περισσότερο μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε. Με εξαίρεση τα κέντρα των πόλεων, τα οποία συνήθως είναι πιο ακριβά από τα προάστια.

Οι τιμές στη Βόρειο Ιρλανδία, αν και είναι σε λίρες στερλίνες, γενικά τείνουν να εξαντληθούν στο κάτω μέρος του λογαριασμού. Τα διασυνοριακά ψώνια πληρώνουν μόνο αν είστε έμπειρος επαγγελματίας της τέχνης και τείνουν να παρακολουθούν τις τιμές. Για τους τουρίστες γενικώς θα μπορούσε να αποδειχθεί χάσιμο χρόνου.

Ποια καταστήματα θα επιλέξετε

Εδώ είναι η κρίση - ανάλογα με το πού ψωνίζετε, μισό λίτρο μεταλλικού νερού μπορεί να σας κοστίσει τίποτα μεταξύ 20 σεντ και δύο ευρώ ... και αυτό είναι μόνο για εκκινητές. Έτσι επιλέξτε σοφά. Εδώ είναι οι κύριες ευκαιρίες αγορών που ταξινομούνται (πολύ χονδρικά) ανά τιμή, ξεκινώντας από το χαμηλότερο επίπεδο:

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι σκληρή και γρήγορη λίστα, ειδικές προσφορές και τις τιμές δέσμης μπορεί να κάνει ένα ακριβό κατάστημα ξαφνικά φθηνότερα.