Επιστροφή στην Αγορές Σχολείων; Ταξιδέψτε σε αυτά τα εμπορικά κέντρα στο Midwest

Επιστροφή στο σχολείο ψώνια μπορεί να πάρει πολύ ακριβό με το αυξανόμενο κόστος για τα είδη ένδυσης και υποδημάτων κάθε χρόνο. Ένας τρόπος για να βοηθήσετε να ανακουφίσετε κάποιο από το σοκ του δολαρίου είναι να χτυπήσετε τα εμπορικά κέντρα. Στα εμπορικά κέντρα μπορείτε να βρείτε τα ίδια ρούχα όπως και στα κανονικά εμπορικά κέντρα, μόνο για πολύ λιγότερα. Οι εκπτώσεις μπορούν να είναι τόσο υψηλές όσο το 70% και αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά στην κατώτατη γραμμή σας.

Αυτά είναι από τα καλύτερα στα Midwest όταν πρόκειται για εμπορικά κέντρα.

Φροντίστε να αφήσετε πολύ χρόνο για ψώνια. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάνοντας μια μίνι διακοπές θα πληρώσει ακόμη και μετά από τις αποταμιεύσεις σας.

ILLINOIS
Fashion Outlets του Σικάγου στη Rosemont
Αυτό το εμπορικό κέντρο άνοιξε τον Αύγουστο του 2013 κοντά στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγου. Η προσέλκυση αυτού του κέντρου είναι ότι προσφέρει καταστήματα φιλικά προς τον προϋπολογισμό μαζί με κορυφαίες ετικέτες όπως η Gucci και η Prada αν ψάχνετε να ντύσετε τα παιδιά σας για να εντυπωσιάσετε.

INDIANA
Φάρος Place Premium πρίζες στο Μίτσιγκαν Σίτι
Το Lighthouse Place διαθέτει 120 καταστήματα έκπτωσης για να ψωνίσετε μέχρι να πέσετε. Ανάμεσά τους είναι τέλειες επιλογές σχολικών ημερών όπως το Stride Ride Keds Sperry, ο Carter, οι Justice & Brothers, ακόμα και το Tommy Hilfiger Kids.

IOWA
Tanger Outlets στο Ουίλιαμσμπουργκ
Θα είστε σε θέση να φροντίσετε όλη την πλάτη σας στο σχολείο ψώνια από το κεφάλι προς τα δάχτυλα σε αυτό το Outlet Tanger, το οποίο έχει εύκολη πρόσβαση από το I-80 στο Ουίλιαμσμπουργκ. Έχετε τα παιδιά που καλύπτονται στο Gap, Nike, Reebok, ακόμα και UGG καθώς προετοιμάζονται για τους ψυχρότερους μήνες.

ΚΑΝΣΑΣ
Legends Outlets στην πόλη του Κάνσας
Οι ελεύθερες συναυλίες είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν αυτό το εμπορικό κέντρο στο Kansas City ξεχωρίζουν. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζωντανή μουσική καθώς κάνετε τα ψώνια σας - ένα εύκολο έργο αφού αυτό το μέρος έχει τα πάντα καλυμμένα. Μπορείτε ακόμα να είστε έτοιμοι για γεύματα, καθώς οι Legends Outlets προσφέρουν σχεδόν τρεις δεκάδες επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του καφέ T-Rex, γεμάτο με δεινόσαυρους.

ΜΙΧΙΓΑΝ
Birch Run Premium πρίζες σε Birch Run
Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Midwest έχει 145 καταστήματα και βρίσκεται περίπου μια ώρα και μισή από το Ντιτρόιτ. Πολλά τοπικά ξενοδοχεία προσφέρουν πακέτα "Shop & Stay" για να διευκολύνουν αυτό το ταξίδι. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην ενδυμασία της οικογένειας εδώ, όπου τα καταστήματα περιλαμβάνουν το Adidas, το Levis, το Old Navy και το North Face.

MINNESOTA
Twin Cities Premium καταστήματα στο Eagan
Το κέντρο αυτό ήρθε στη σκηνή τον Αύγουστο του 2014. Παρά την εγγύτητά του με το Mall of America, προσελκύει πολλούς κυνηγούς ευκαιρίας που είναι έτοιμοι να σώσουν παιδικά ρούχα σε καταστήματα όπως η Saks Off Fifth Avenue, το Tilly's, το Old Navy και πολλά άλλα.

Μισσούρι
Taubeman Prestige Outlets στο Τσέστερφιλντ
Το Taubeman άνοιξε επίσης το καλοκαίρι του 2014, λίγο έξω από το St Louis. Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επιλογών εδώ, όπως το Pac Sun, το Love Culture και το Lucky Brand. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές φαγητού που θα ικανοποιήσουν κάθε μέλος της οικογένειας.

NEBRASKA
Σταθμοί διασταυρώσεων της Νεμπράσκα στη Γκρέτνα
Αυτό το κέντρο εξαγωγής είναι έτοιμο να φορέσει τα μικρά παιδιά καθώς και τα μεγάλα για τα μαθήματα με τα εμπορικά σήματα όπως The Children's Place, OshKosh B'Gosh και Gymboree. Εκτός από τα μόνιμα καταστήματα, τα Nebraska Crossings φέρνουν pop-ops, όπως και το back to school ένα από την Adidas.

OHIO
Καταστήματα Lodi στο Lodi
Ο σταθμός Lodi έχει δημιουργηθεί όχι μόνο για να ντύσει τα παιδιά σας, αλλά για να τους απολαύσει πραγματικά την εμπειρία. Το εμπορικό κέντρο δημιουργείται σαν ένα σιδηροδρομικό σταθμό, γεμάτο με αυτοκίνητα vintage και κομμάτια για να οδηγούν. Μέσα σε αυτό είναι 60 καταστήματα για να ψωνίσετε για ευκαιρίες στο Lodi.

WISCONSIN
Ευχάριστα καταστήματα Prairie Premium στο Pleasant Prairie
Αυτό το εμπορικό κέντρο ακριβώς έξω από το I-94 στο Pleasant Prairie είναι ένα από τα αγαπημένα των ταξιδιωτών και των ντόπιων. Παρέχοντας την οικογένεια έτοιμη για επιστροφή στο σχολείο σε καταστήματα όπως το Columbia Sportswear, το Converse και το North Face, μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά από τα αγαπημένα σας σνακ από τα Ghirardelli και το Pepperidge Farm.