Ιδέες ταξιδιού που αλλάζουν ζωή για τις γυναίκες

Η πρώην υποχώρηση μόνο του γυναικείου ρόλου του RW επικεντρώνεται στη διασκέδαση και τον μετασχηματισμό.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τα σόλο ταξίδια , ένα από τα μεγαλύτερα είναι ότι κερδίζετε αυτοπεποίθηση από την πλοήγηση σε νέους χώρους, ανθρώπους και καταστάσεις όλοι μόνοι σας. Αλλά όταν ψάχνετε να ταξιδέψετε για να μεταμορφώσετε πραγματικά, η απομάκρυνση από μια κοινότητα ομοϊδεάτων γυναικών μπορεί να είναι μια ισχυρή εμπειρία.

Μια εμπειρία για να δοκιμάσετε: Η υποχώρηση του έργου RW δίνει μια εντελώς νέα έννοια στην ιδέα ενός "Σαββατοκύριακου κυρίες". Το πνευματικό τέχνασμα της Kristin Gracie, προπονητή υγείας και ευεξίας, αυτή η πρεμιέρα αποκλειστικά για γυναίκες συνδυάζει την περιποίηση που συχνά αναζητάτε σε μια απόδραση μιας φίλης (σκεφτείτε: δείπνα που τροφοδοτούνται με κρασί, μασάζ στο δωμάτιο και διασκέδαση) μια υποχώρηση της αυτο-ανακάλυψης (σκεφτείτε: συνομιλίες που καλύπτουν την πίστη, τη δημιουργικότητα και τη μετάβαση από τα όνειρά σας).

Αυτό συμβαίνει στο Hudson Hotel στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο από τις 10 Ιουνίου έως τις 12 Ιουνίου 2016. Αν ψάχνετε να πάρετε έναν προσωπικό χρόνο για αυτο-αντανάκλαση, επιθυμείτε διακοπές μαθήματος ή αναζητάτε μια απόδραση φίλης πιο ουσιαστική από το παραδοσιακό ταξίδι αγορών και spa, μπορεί να σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι. Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι συνεπάγεται, εδώ είναι ένα δείγμα δρομολόγησης:

Πέμπτη 9 Ιουνίου: Δεδομένου ότι το Σαββατοκύριακο δεν ξεκινά επίσημα μέχρι την επόμενη μέρα, οι πρώτες 10 γυναίκες που θα εγγραφούν παίρνουν αυτή τη νύχτα μπόνους στο ξενοδοχείο Hudson και εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας Dream, Gir l καθώς και για την ταινία μετά από πάρτι στο Rivington Hotel.

Παρασκευή 10 Ιουνίου : Η υπόλοιπη ομάδα επισκέπτεται το ξενοδοχείο το απόγευμα και όλοι παίρνουν μασάζ στο δωμάτιο πριν πάνε για δείπνο στο steakhouse της Delmonico στη Wall Street.

Σάββατο 11 Ιουνίου: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, η μέρα είναι γεμάτη με συνομιλίες και δραστηριότητες για την πίστη, τη δημιουργικότητα, τη γυναικεία ενέργεια, τις συναισθηματικές κινησιολογικές συνεδρίες και την εξεύρεση όσων σας ενθαρρύνουν με ένα πρόγραμμα που ονομάζεται The Affluence Code.

Το μεσημεριανό διάλειμμα περιλαμβάνει ένα πικ-νικ στο Central Park με περιόδους φωτογραφίας ομορφιάς.

Κυριακή, 12 Ιουνίου: Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με ένα γυμναστήριο SASS (αισθησιακό αερόβιο γλυπτό στούντιο) και απογευματινό brunch.

Δεν μπορείτε να φτάσετε στη Νέα Υόρκη για αυτό το γεγονός; Το έργο RW θα κάνει τέσσερα γεγονότα το χρόνο, με το επόμενο να συμβαίνει τον Σεπτέμβριο.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ή να προγραμματίσετε μια κλήση με τον ιδρυτή για να μάθετε περισσότερα.

Υπάρχει μια ολόκληρη συγκομιδή που αλλάζει τη ζωή των γυναικών-μόνο υποχωρήσεις που συμβαίνουν. Ακολουθούν μερικές άλλες ιδέες:

Το Retreat: Άγρια Ψυχή Κίνηση Retreat s

Η ιδέα: Ο σκοπός αυτής της υποχώρησης είναι να σας βοηθήσει να βγείτε από το κεφάλι σας και πίσω στο σώμα σας μαζί με μια υποστηρικτική ομάδα γυναικών.

Ώρα & θέση: Επόμενο TBD υποχώρηση. Παλαιές κατασκήσεις συνέβησαν στο Σαν Ντιέγκο και στο Pura Vida Spa στην Κόστα Ρίκα

Το Retreat: Το Workshop του Map Desire

Η ιδέα: Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να σας βοηθήσει να έχετε σαφήνεια σχετικά με αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε επιλογές που να αντανακλούν καλύτερα τις προτεραιότητές σας και να πλησιάσετε στα όνειρά σας.

Ώρα & Place: Αγία Πετρούπολη, Φλόριντα 13 Μαΐου έως 14 Μαΐου 2016

Το Retreat: Γυναικείο Εργαστήρι με τους Deepak Chopra και Elizabeth Gilbert

Η ιδέα: οδηγείται από τον γκουρού ευεξίας Chopra και επικεντρώνεται στις τέσσερις ζώνες ζωής της υγείας, των σχέσεων, της επιτυχίας και της προσωπικής ανάπτυξης. ενώ του προστέθηκε ο ειδικός προσκεκλημένος και ο καλύτερος πωλητής Elizabeth Gilbert, ο οποίος μοιράζεται ιδέες για το πώς να ζήσει μια πιο δημιουργική ζωή.

Time & Place: Το Κέντρο Chopra στο Omni La Costa Resort & Spa στο Carlsbad, Καλιφόρνια στις 26 Μαΐου έως 29 Μαΐου 2016