Ένας πλήρης οδηγός για το Arboretum Boyce Thompson

Το Arboretum Boyce Thompson είναι ένα κρατικό πάρκο της Αριζόνα που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Φοίνιξ, κοντά στο Superior της Αριζόνα. Είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος βοτανικός κήπος της Αριζόνα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920. Το Arboretum Boyce Thompson έγινε συνδεδεμένο με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και το Arizona State Park το 1976.

Γενικά θα είστε σε θέση να πείτε τι είδους φυτό ή δέντρο βλέπετε στο Arboretum του Boyce Thompson, καθώς πολλά από τα φυτά φέρουν πινακίδες που δείχνουν το όνομα του φυτού και την προέλευση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ημερομηνίες και ώρες

Το arboretum είναι ανοιχτό κάθε μέρα του έτους εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Είναι ανοιχτό από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο και από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει τουλάχιστον μία ώρα πριν κλείσετε ή δεν θα σας γίνει δεκτή η είσοδος.

Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε για τουλάχιστον δύο ώρες εάν μένετε στο Main Trail και περισσότερο εάν σκοπεύετε να δείτε τα πάντα.

Κόστος

Το τέλος εισδοχής από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι 12,50 δολάρια για ενήλικες, 5 δολάρια για ηλικίες 5 έως 12 ετών. τα παιδιά κάτω των πέντε ετών γίνονται δεκτά δωρεάν.

Η εκπαίδευση είναι μια πολύ υψηλή προτεραιότητα στο Arboretum Boyce Thompson. Σχολικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλευτών, μπορούν να οργανώσουν ξεναγήσεις με σημαντικά μειωμένες τιμές εισόδου.

Πράγματα να δεις

Κανόνες στάθμευσης

Συμβουλές

Περιηγήσεις

Οι ξεναγήσεις είναι δωρεάν με την είσοδο στο Arboretum Boyce Thompson. Οι εκδρομές οδηγούνται από εθελοντές οδηγούς, οι οποίοι ερμηνεύουν τα φυτά, τα ζώα και τη φυσική ιστορία του Αρμπορικού. Υπάρχουν επίσης πολλές ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Σαύρες, πουλιά, λιβελλούλες, πεταλούδες αφθονούν.

Κάθε εποχή φέρνει έναν νέο λόγο για μια ξενάγηση.