Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να δείτε στο Kinsale, County Cork

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στην Kinsale είναι, κυριολεκτικά, να περάσετε λίγο χρόνο και να εξερευνήσετε αυτήν την μικρή πόλη του County Cork (μόλις περίπου 5.500 κάτοικοι) στον ελεύθερο χρόνο σας. Με τα ιστιοπλοϊκά στο λιμάνι (το Kinsale σημαίνει κυριολεκτικά το "κεφάλι παλίρροιας" και βρίσκεται στο στόμα του ποταμού Bandon), τα πολύχρωμα σπίτια και τα στενά δρομάκια Kinsale είναι μια πόλη τόσο "τυπικά ιρλανδική" σχεδόν πονάει. Κάποιοι επικριτές τολμούν να υποδείξουν ότι η Kinsale είναι περισσότερο παρόμοια με μια ιδέα της αγροτικής Ιρλανδίας για το Χόλιγουντ (ή μάλιστα Μπόλιγουντ). Αλλά αυτό είναι που οι επισκέπτες θέλουν, μετά από όλα, και οι περισσότεροι δεν θα είναι απογοητευμένοι.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία συζήτηση για ένα πράγμα: με τα πολυάριθμα εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και παμπ, η Kinsale μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η γαστρονομική πρωτεύουσα του Κορκ και ίσως ακόμη και της Ιρλανδίας. Το ετήσιο Φεστιβάλ Gourmet Kinsale τον Οκτώβριο είναι μια σταθερή καταχώρηση σε πολλά ημερολόγιο ενός ηθοποιού. Από την άλλη πλευρά - να συστήσει ένα εστιατόριο στην Kinsale είναι μια άσκηση στη ματαιότητα, καθώς σχεδόν όλοι είναι εξαιρετικοί.

Έτσι, το τελικό καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε στην Kinsale είναι να ξεκινήσετε με μια βόλτα στην πόλη και στη συνέχεια αργή μετακίνηση σε κάθε ίδρυμα που παίρνει την φαντασία σας (ή ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, γιατί ένα πράγμα Kinsale σίγουρα δεν είναι ένας προορισμός φιλικός προς τον προϋπολογισμό) .