Γύρω από το Disneyland Resort και το Anaheim

Τρόποι για να πάρει γύρω από τη Disneyland

Αυτός ο μικρός οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να περάσετε το Disneyland Resort και την πόλη Anaheim.

Είναι εύκολο να φτάσετε στο θέρετρο της Disneyland και δεν χρειάζεται να έχετε αυτοκίνητο για να το κάνετε. Στην πραγματικότητα, θα εξοικονομήσετε χρήματα αν το παραλείψετε αυτό.

Μετάβαση στη Disneyland Από το αεροδρόμιο

Οι περισσότεροι επισκέπτες πετούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) το οποίο βρίσκεται περίπου 35 μίλια μακριά. Άλλοι επιλέγουν το John Wayne Airport της Orange County (SNA), το οποίο είναι περίπου 14 μίλια από το Disneyland Resort.

Για να φτάσετε στην Disneyland από το αεροδρόμιο, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε αυτόν τον οδηγό .

Μετάβαση από το ξενοδοχείο σας στην Disneyland

Από το Disney Resort Hotels : Εάν μένετε στο Disneyland Hotel, απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία. Η είσοδος του Monorail στη μέση του Downtown Disney είναι ακόμα πιο κοντά. Από το Grand Californian Hotel, μπορείτε να μπείτε απευθείας στην Περιπέτεια Καλιφόρνιας μέσω μιας πλευρικής πύλης κοντά στην πισίνα. Από το Paradise Pier, είναι 10 λεπτά από την πλατεία εισόδου.

Ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής : Εάν μείνετε σε ένα ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση, ξέρετε τι να κάνετε. Το προσωπικό γραφείου του ξενοδοχείου μπορεί να σας δώσει οδηγίες αν δεν είναι προφανές ποιος τρόπος να πάτε. Τα ξενοδοχεία απέναντι από την κύρια είσοδο και μέσα σε δύο τετράγωνα της πύλης βρίσκονται στον οδηγό για τα ξενοδοχεία Disneyland σε κοντινή απόσταση .

Μεταφορά από / προς το ξενοδοχείο : Μερικά ξενοδοχεία έχουν τη δική τους δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Τα λεωφορεία του ξενοδοχείου φθάνουν στις χρωματικές ζώνες φόρτωσης κοντά στην είσοδο της Disneyland στο Harbour Blvd.

Βεβαιωθείτε ότι παρατηρείτε το χρώμα του λεωφορείου όταν κατεβαίνετε, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο σωστό. Ορισμένα λεωφορεία του ξενοδοχείου εκτελούνται μόνο κάθε λίγες ώρες. Εάν τα υπολογίζετε, καλέστε και ρωτήστε τις ερωτήσεις πριν κάνετε την κράτησή σας. Εάν χρειάζεστε ένα όχημα που είναι προσβάσιμο σε αναπηρικό αμαξίδιο ή σκούτερ, ρωτήστε για αυτό, επίσης.

Ξενοδοχεία στην τροχιακή διαδρομή: Το Anaheim Resort Transit Trolley (ART) διευκολύνει την πρόσβαση σε πολλά ξενοδοχεία στη Disneyland. Τα λεωφορεία τους ακολουθούν οκτώ διαφορετικές διαδρομές και τρέχουν κάθε 20 λεπτά, εκτός από τα μέσα της ημέρας κατά τις ημέρες εκτός αιχμής, όπως οι χειμωνιάτικες εβδομάδες. Οι οδηγοί δεν πωλούν εισιτήρια, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για ένα μονόδρομο με μετρητά κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο (απαιτείται ακριβής αλλαγή). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε περάσματα σε κάποια ξενοδοχεία ή να τα πάρετε μπροστά από το χρόνο on-line. Τα ξενοδοχεία που επιτρέπουν αυτή την επιλογή βρίσκονται στον οδηγό για ξενοδοχεία Disneyland στη διαδρομή του τρόλεϊ . Όλα τα οχήματα ART είναι προσβάσιμα από την ADA.

Οδήγηση: Η οδήγηση του δικού σας οχήματος σας δίνει την μεγαλύτερη ευελιξία και ένα βολικό μέρος για να αποθηκεύσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε όλη την ημέρα. Είναι επίσης φθηνότερο από το να πάρετε το καροτσάκι αν υπάρχουν τρεις ή περισσότεροι ενήλικες (ή παιδιά άνω των 10 ετών) στο όχημά σας.

Η στάθμευση στη Disneyland είναι εύκολη αν ακολουθήσετε τις πινακίδες και μπορείτε να πάτε μέσα και έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν χρειαστεί. Απλά κρατήστε το πάρκινγκ σας για να δείτε όταν επιστρέψετε. Εάν οδηγείτε από το ξενοδοχείο, ρωτήστε στο ξενοδοχείο για οδηγίες και εισάγετε σε οποιαδήποτε είσοδο στάθμευσης.

Γύρω από την περιοχή Anaheim

Εκτός από τη διαδρομή από πολλά ξενοδοχεία προς Disneyland, το Anaheim Resort Transit Trolley πηγαίνει επίσης στο Knott's Berry Farm, το εμπορικό κέντρο The Block at Orange, το συνεδριακό κέντρο, τον καθεδρικό ναό του Χριστού που ονομάστηκε προηγουμένως ο καθεδρικός ναός Crystal και άλλα μέρη της περιοχής.