Λος Κάβου, Μπάγια Καλιφόρνια

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Μεξικού είναι μια γραφική παράκτια περιοχή θέρετρων όπου μπορείτε να τρίψετε τους ώμους με τους πλούσιους και διάσημους, ή απλά να απολαύσετε μια χαλαρωτική απόδραση απολαμβάνοντας το εντυπωσιακό τοπίο.

Βρίσκεται στη νότια άκρη της χερσονήσου Baja της Καλιφόρνιας στην πολιτεία Baja California Sur , ο Los Cabos, το όνομα του οποίου μεταφράζεται σημαίνει "τα ακρωτήρια", έχει κερδίσει δημοτικότητα ως τουριστικό προορισμό τα τελευταία 30 χρόνια.

Η περιοχή που είναι γνωστή ως Los Cabos περιλαμβάνει τις πόλεις San Jose del Cabo και Cabo San Lucas και την περιοχή μεταξύ τους, η οποία αναφέρεται συνήθως ως "Τουριστικός διάδρομος" ή απλώς "Διάδρομος". Αυτός ο προορισμός είναι γνωστός ως ένα αγαπημένο σημείο αποδράσεων από πολλά αστέρια του Χόλιγουντ, που απολαμβάνουν το δραματικό περιβάλλον και τα ήσυχα νερά του, όπως όλοι όσοι ταξιδεύουν εδώ.

Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο:

Η ήσυχη αποικιακή πόλη του San Jose del Cabo ιδρύθηκε ως αποστολή ιησουιτών στη δεκαετία του 1700 με σκοπό τη μετατροπή του τοπικού πληθυσμού Pericu. Με την πάροδο του χρόνου η πόλη έχει χρησιμεύσει ως στρατιωτικό φυλάκιο και κέντρο εξόρυξης. Τώρα η περιοχή Art στο Σαν Χοσέ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περπατήσετε τα βράδια, και έχει πολλές γκαλερί και καταστήματα. Σε γενικές γραμμές, το San Jose del Cabo προσελκύει επισκέπτες που προτιμούν ήσυχες, χαλαρές διακοπές σε μια παραδοσιακή πόλη του Μεξικού. Κάντε μια εικονική περιήγηση με τα πόδια στο San Jose del Cabo .

Cabo San Lucas:

Το Cabo San Lucas βρίσκεται περίπου είκοσι μίλια νοτιοδυτικά του San Jose del Cabo.

Πριν από τριάντα χρόνια το Cabo San Lucas ήταν ένα μικροσκοπικό ψαροχώρι, αλλά τώρα είναι μια ακμάζουσα περιοχή τουριστικού θέρετρου με μοντέρνα ξενοδοχεία, πολυτελή θέρετρα, πολυτελή εστιατόρια και μια δραστήρια νυχτερινή ζωή. Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός του Baja California Sur και αποτελεί ιδανικό μέρος για να εξασκηθείτε σε όλα τα είδη των θαλάσσιων σπορ, του αθλητισμού και του γκολφ.

Το Los Cabos μεταμορφώνεται σε περιοχή θέρετρου:

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η Υπερδιακοσμητική Οδός συνδέει επιτέλους την περιοχή Los Cabos στην Τιχουάνα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Οι Surfers ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στην περιοχή, ακολουθούμενοι από κατασκηνωτές snowbird και αθλητικούς αθλητές. Αλλά μέχρι τη δεκαετία του 1980, η μεσογειακή κυβερνητική υπηρεσία Fonatur, η οποία επενδύει στην τουριστική ανάπτυξη, έβαλε το βάρος της πίσω από την υποδομή που χρειάστηκε να καταστήσει τον Los Cabos γνωστή στην περιοχή του θέρετρου που είναι γνωστή σήμερα.

Δραστηριότητες στο Los Cabos:

Οι κύριες δραστηριότητες στο κέντρο του Los Cabos γύρω από τις παραλίες και τους ωκεανούς. Παρατάσσοντας, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι δημοφιλείς δραστηριότητες, και κανένας τουρίστας δεν θα πρέπει να παραλείψει να κάνει μια βόλτα με γυάλινο βυθό. Το Los Cabos θεωρείται η πρωτεύουσα του κόσμου για τον αθλητισμό του Marlin. Το Los Cabos διαθέτει έξι μεγάλα γήπεδα γκολφ. Οι περιηγήσεις παρακολούθησης φαλαινών πραγματοποιούνται από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο - διαβάστε για μια αποστολή παρακολούθησης φαλαινών Los Cabos. Μια δραστηριότητα που ίσως δεν περιμένετε να βρείτε εδώ, αλλά γίνεται αρκετά δημοφιλής είναι η καμήλα ιππασία .

Ημερήσιες εκδρομές στο Los Cabos:

Η καλλιτεχνική κοινότητα του Todos Santos είναι μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Los Cabos. Πρόκειται για μια μικρή γραφική πόλη και προστατεύεται ως εθνική ιστορική συνοικία του Μεξικού.

Σε μια ημερήσια εκδρομή στο Todos Santos μπορείτε να επισκεφτείτε γκαλερί τέχνης και να ψωνίσετε για χειροποίητα υφάσματα, χειροτεχνήματα και λαϊκή τέχνη. Σταματήστε για μεσημεριανό γεύμα στο Cafe Santa Fe, το οποίο σερβίρει μεγάλη ιταλική κουζίνα σε ένα όμορφα ανακαινισμένο hacienda.

Ακολουθούν μερικές ακόμα ιδέες για το ταξίδι της ημέρας Los Cabos .

Διαμονή σε Los Cabos:

Αν θέλετε να κολυμπήσετε στον ωκεανό, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο ή ένα θέρετρο που βρίσκεται στην παραλία El Medano στο Cabo San Lucas, μία από τις καλύτερες παραλίες κολύμβησης του προορισμού.

Ακριβώς έξω από το San Jose del Cabo στην περιοχή Puerto Los Cabos βρίσκεται το Hotel El Ganzo, ένα boutique ξενοδοχείο 70 δωματίων με πρόγραμμα καλλιτεχνικής διαμονής. Θα βρείτε επίσης τα μυστικά Puerto Los Cabos στην ίδια περιοχή. Δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα θέρετρα μόνο για ενήλικες στο Los Cabos .

Νυχτερινή ζωή:

Το Los Cabos διαθέτει πολλές επιλογές για διασκέδαση και διασκέδαση μετά την πτώση του ήλιου.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή καυτά σημεία όπου μπορείτε να κάνετε πάρτυ τη νύχτα μακριά:

Είτε έρχεστε στο Los Cabos για να απολαύσετε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή, το εκπληκτικό σκηνικό ή απλά για να χαλαρώσετε στην παραλία, αυτός είναι ένας προορισμός που θα σας αφήσει να αισθάνεστε χαλαροί και ικανοποιημένοι.