Ψώνια στο Ελ Σαλβαδόρ

Ελ Σαλβαδόρ Αγορές, τοπικές αγορές και αναμνηστικά

Το Ελ Σαλβαδόρ μπορεί να είναι μια μικρή χώρα, αλλά οι ευκαιρίες αγορών (στο Σαν Σαλβαδόρ και πέραν αυτών) ανταγωνίζονται εκείνες των πολύ ευρύτερων χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Ελ Σαλβαδόρ Χρήματα

Το επίσημο νόμισμα του Ελ Σαλβαδόρ είναι το αμερικανικό δολάριο, το οποίο κάνει τα ψώνια στο Ελ Σαλβαδόρ εύκολο - δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε τα αμερικανικά μετρητά που φέρετε. Όλα τα ΑΤΜ του Ελ Σαλβαδόρ διανέμουν αμερικανικά μετρητά.

Ελ Σαλβαδόρ Αγορές

Οι περισσότερες αγορές του Ελ Σαλβαδόρ καλύπτουν περισσότερο τους ντόπιους από τους τουρίστες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι περιπέτεια.

Οι αγορές είναι συχνά γεμάτες, επομένως προσέξτε τις πορτοφολάδες, και μην βγάζετε μεγάλες ποσότητες νομισμάτων (ή το μεταφέρετε καθόλου).

Αγορά - Σαν Μιγκέλ
Βρίσκεται δυτικά του Parque Gerardo Barrios, η αγορά του San Miguel είναι μια αγορά mazelike του Ελ Σαλβαδόρ που εξυπηρετεί τους ντόπιους του Σαλβαδόρ, που πωλούν τα πάντα, από νωπά κρέατα έως ρούχα μέχρι DVDs.

Mercado Ex-Κουαρτέλ - Σαν Σαλβαδόρ
Πρώην στρατόπεδα στρατού, το Mercado Ex-Cuartel του Σαν Σαλβαδόρ περιλαμβάνει τμήματα για παπούτσια, ρούχα και χειροτεχνήματα. Το τελευταίο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Σαν Σαλβαδόρ για την αγορά αναμνηστικών, Mayan ή αλλιώς. Φροντίστε να παζαρεύετε - αναμένεται!

Mercado Nacional de Artesanías - Σαν Σαλβαδόρ
Το Mercado Nacional de Artesanías του Σαν Σαλβαδόρ είναι ένα ακόμη εξαιρετικό μέρος για τους ταξιδιώτες να αγοράζουν αναμνηστικά του El Salvadoran και χειροτεχνήματα των Μάγια. Βρίσκεται στην Colonia San Benito.

Mercado Central - Σάντα Άνα
Το Mercado Central της Santa Ana είναι ο χώρος συγκέντρωσης για τους πωλητές που εμπορεύονται αγαθά κάθε πιθανής ποικιλίας, από φρούτα και λαχανικά μέχρι πορτοφόλια για ζωντανά ζώα.

Εμπορικά κέντρα του Ελ Σαλβαδόρ

Τα εμπορικά κέντρα στο Ελ Σαλβαδόρ είναι παγκόσμιας κλάσης, τεράστιοι προορισμοί αγορών τόσο για τις τοπικές όσο και για τις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι τιμές ποικίλλουν, αλλά υπάρχουν καλές προσφορές.

Centro Comercial Galerias
Ανακατασκευάστηκε το 2006, το εμπορικό κέντρο Centro Comercial Galerias διαθέτει 133 τοπικά και διεθνή καταστήματα, όπως η Guess, η Givenchy, η Ralph Lauren και το Apple Store.

Το εμπορικό κέντρο περιλαμβάνει επίσης ένα αρχοντικό του 1950 που ονομάζεται La Casona και κινηματογραφικό θέατρο Cinepolis.

Multiplaza Panamericana Mall
Η Multiplaza είναι μια αλυσίδα εμπορικών κέντρων με έδρα το Ελ Σαλβαδόρ με τοποθεσίες στην Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά. Ωστόσο, το Multiplaza Panamericana Mall στο Σαν Σαλβαδόρ είναι η πιο φιλόδοξη εταιρεία, με δύο από τα ψηλότερα κτίρια στην Κεντρική Αμερική . Μεταξύ των πολυάριθμων καταστημάτων της Multiplaza Panamericana Mall είναι η Sears, η Aldo, το Armani Exchange, το Forever 21, το Apple Store και η Δημοκρατία της Μπανάνας.

La Gran Vía Mall
Το La Gran Vía Mall, που βρίσκεται στην Αντίγκουα Cuscatlan, είναι ένα εμπορικό κέντρο του Ελ Σαλβαδόρ που βρίσκεται γύρω από μια ζωντανή, πεζοδρομημένη περιοχή με αυλές. Μια επιλογή από επιχειρήσεις περιλαμβάνει τους Steve Madden, Cinemark, Benihana, Bennigan και Starbucks.

Plaza Futura Mall
Το Plaza Futura Mall βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Σαν Σαλβαδόρ και φιλοξενεί 25 καταστήματα, καθώς και απίστευτη θέα στο Σαν Σαλβαδόρ.

Τι να αγοράσετε στο Ελ Σαλβαδόρ

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε μαγεία χειροτεχνήματα και αναμνηστικά σε λογικές τιμές (ειδικά αν παζαρεύεστε). Ζωντανά χρώματα, χειροποίητα υφάσματα, ταπετσαρίες και κουβέρτες πωλούνται σε όλο το Ελ Σαλβαδόρ. Άλλα αναμνηστικά του El Salvador περιλαμβάνουν κεραμικά, κοσμήματα, χειροτεχνίες σκληρού ξύλου, υφαντές αιώρες και έργα τέχνης.

Ελ Σαλβαδόρ Συμβουλές αγορών