Αλάτι ποταμού σωλήνα

Καλή διασκέδαση που επιπλέει κάτω από τον ποταμό αλάτι σε έναν εσωτερικό σωλήνα

Η σωληνώση του ποταμού Salt είναι μια παράδοση της Αριζόνα. Το Salt River Tubing (αλάτι ποταμών αναψυχής) είναι η εταιρεία που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν για σωλήνα στο Lower Salt River. Εδώ είναι η σύντομη εκδοχή: Μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας, να πάρετε ένα λεωφορείο σε υψηλότερη υψόμετρο του ποταμού, να ενοικιάσετε εσωτερικούς σωλήνες και να επιπλέετε κάτω από τον ποταμό. Οικογένειες, ομάδες περιπέτειας, φοιτητές - όλα τα είδη ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα συμμετέχουν σε αυτό το επιπλέον πάρτι.

Δείτε μια γκαλερί εικόνων από άτομα που απολαμβάνουν σωληνώσεις στον ποταμό αλατιού.

Πότε μπορώ να πάω με αλάτι River Tubing;

Το 2017 η σεζόν ανοίγει τη Δευτέρα, 1 Μαΐου. Το Salt River Tubing θα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα μέσω της Ημέρας Εργασίας. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ. Μετά την Ημέρα Εργασίας, οι σωλήνες προσφέρονται συνήθως τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Καλέστε την τηλεφωνική γραμμή για να επιβεβαιώσετε το χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχει πάντα αρκετό νερό στον ποταμό αλάτι για να πάει σωλήνωση. Ο ποταμός Lower Salt, όπου οι περισσότεροι πηγαίνουν σωλήνες στην περιοχή Phoenix, δεν έχει πολύ νερό (και μερικές φορές όχι πολύ νερό), εκτός από τις περιόδους αποδέσμευσης των φραγμάτων. Η ροή του ποταμού ελέγχεται από απελευθερώσεις από τη λίμνη Saguaro. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σωλήνα στον ποταμό αλάτι μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Μπορεί να πάρει οπουδήποτε από δύο έως έξι ώρες για να βυθιστεί ο ποταμός Salt, ανάλογα με το πού ξεκινάτε, όπου σταματάτε και πώς τρέχει το νερό.

Πού βρίσκεται το αλατούχο ποτάμι;

Το Salt River Tubing βρίσκεται στην περιοχή αναψυχής του Salt River. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Salt River Tubing.

Πόσο κοστίζει?

Το Salt River Tubing and Recreation διανύει λεωφορεία μεταφοράς από διάφορα σημεία στάθμευσης τα οποία οδηγούν προς τα κάτω σε διάφορα σημεία εκτόξευσης. Υπάρχει χρέωση για τη χρήση του λεωφορείου.

Η εταιρεία ενοικιάζει επίσης εσωτερικούς σωλήνες και διαθέτει σνακ και προμήθειες για αγορά. Τα ενοίκια με σωλήνες είναι διαθέσιμα 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9 π.μ. Φέρτε μία έγκυρη άδεια οδήγησης που πρέπει να μείνει ως προκαταβολή για κάθε 5 σωλήνες που νοικιάζονται. Η τιμή για μια μίσθωση με σωλήνα με λεωφορείο είναι $ 17 που περιλαμβάνει φόρο (2017). Υπάρχει έκπτωση εάν φέρετε τους δικούς σας σωλήνες. Το 2017, το Salt River Tubing θα αποδεχτεί τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, την έγκυρη άδεια οδήγησης που απαιτείται για την ταυτότητα.

Το Salt River Tubing δεν ανήκει στην περιοχή αναψυχής του ποταμού Salt River, οπότε αν αγοράσετε τους δικούς σας σωλήνες (δοκιμάστε τη Walmart ή την Costco ) και έχετε δύο αυτοκίνητα έτσι ώστε να μπορείτε να παρκάρετε ένα ποτάμι και στη συνέχεια να οδηγήσετε όλους μέχρι το σημείο στο οποίο θέλετε να ξεκινήσετε (και στη συνέχεια να επιστρέψετε για να πάρετε το αυτοκίνητο αργότερα) δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Salt River Tubing. Σημείωση: Το σωληνίσκο αλατιού δεν θα διογκώσει το σωληνάκι σας για σας εάν δεν είναι δικό του.

Διατίθενται εκπτώσεις;

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κρατάτε τα μάτια σας στα εστιατόρια του Taco Bell. Μερικές φορές θα κάνουν προωθήσεις με το Salt River Tubing.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 ετών και τουλάχιστον τέσσερα πόδια ψηλά για να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του αλατιού. Αν δεν έχετε πάει ποτέ πριν, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πρώτα, για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε καλό χρόνο.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις συμβουλές και τις Συνήθεις Ερωτήσεις.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το αλάτι River Tubing στο 480-984-3305 ή επισκεφθείτε το Salt River Tubing online.

- - - - - -

Επόμενη σελίδα >> Συμβουλές για τη σωληνώσεων αλατιού
Γκαλερί φωτογραφιών: Εικόνες αλάτι ποταμού

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Αν δεν έχετε ξαναβρεθεί ποτέ στον ποταμό αλατιού, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, τα οποία ίσως να μην φαίνονται αμέσως προφανή. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσει να έχετε μια χαλαρωτική και διασκεδαστική μέρα, χωρίς ατυχίες ή κακές αποδράσεις!

Δείτε μια γκαλερί εικόνων από άτομα που απολαμβάνουν σωληνώσεις στον ποταμό αλατιού.

- - - - - -

Επόμενη σελίδα >> Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το αλάτι
Γκαλερί φωτογραφιών: Εικόνες αλάτι ποταμού

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Τώρα που σας έχω πει πώς να προετοιμαστείτε για σωληνώσεις, με την έννοια του τι να φέρει και τι να μην φέρει, εδώ είναι μερικές απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με σωλήνες στο αλάτι.

Δείτε μια γκαλερί εικόνων από άτομα που απολαμβάνουν σωληνώσεις στον ποταμό αλατιού.

- - - - - -

Γκαλερί φωτογραφιών: Εικόνες αλάτι ποταμού

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.