Αλάτι River Tubing Χάρτης και Οδηγίες

Το Salt River Tubing βρίσκεται στην περιοχή αναψυχής του Salt River, 15 μίλια βόρεια των ΗΠΑ 60 στο εθνικό δάσος Tonto. Βρίσκεται κοντά στο Mesa (στα νότια) και στους λόφους Fountain.

Οδηγίες για το σωληνουργείο του Salt River στο Maricopa County, Αριζόνα

Το METRO Light Rail δεν εξυπηρετεί Salt River Tubing, ούτε το σύστημα λεωφορείων του μετρό Valley.

Από το Κεντρικό, Βόρειο και Δυτικό Φοίνιξ: Πάρτε I-10 στο Loop 202 Red Mountain Freeway ** κατευθυνθείτε ανατολικά προς το Mesa.

Exit Power Road και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια (αριστερά). Η Power Road θα βγει δεξιά προς την εθνική οδό Μπους. Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο Μπους προς την αναψυχή του ποταμού Salt.

Από το Scottsdale: Πάρτε το βρόχο 101 Pima Freeway νότια στο Loop 202 Κόκκινος ορεινός αυτοκινητόδρομος ** κατευθυνθείτε ανατολικά προς Mesa. Exit Power Road και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια (αριστερά). Η Power Road θα βγει δεξιά προς την εθνική οδό Μπους. Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο Μπους προς την αναψυχή του ποταμού Salt.

Από την ανατολική κοιλάδα : Πάρτε US60 ανατολικά σε Power Road Exit 188, έξοδος και κατευθυνθείτε βόρεια (αριστερά). Η Power Road θα βγει δεξιά προς την εθνική οδό Μπους. Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο Μπους προς την αναψυχή του ποταμού Salt.

** Μην συγχέετε τον αυτοκινητόδρομο Loop 202 Red Mountain με το Loop 202 San Tan Freeway. Είναι διαφορετικοί δρόμοι!

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.