Εορτασμοί του Κεντάκι Ντέρμπι στο Φοίνιξ και το Σκοτσντέιλ 2017

Δώστε ένα φανταχτερό καπέλο, πιείτε ένα νομισματοκοπείο Julep

Κάθε χρόνο ο πληθυσμός του Louisville, Kentucky, διογκώνεται όταν το φεστιβάλ Kentucky Derby δύο εβδομάδων πραγματοποιείται κάθε άνοιξη, με αποκορύφωμα το "Run for the Roses" το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Churchill Downs για το μεγάλο γεγονός, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση ή να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να την παρακολουθήσετε στο tablet ή smartphone σας. Ειλικρινά, όμως, αυτό φαίνεται σωστό; Οχι σε εμένα. Γιατί να μην ντυθώ, να τοποθετήσετε το πιο φανταχτερό καπέλο σας (για τις γυναίκες) και το κοστούμι σας για τους άντρες και να παρακολουθήσετε ένα γεγονός στο Kentucky Derby εδώ στην περιοχή Phoenix / Scottsdale;

Η ημερομηνία για το Kentucky Derby είναι το Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3:34 μ.μ. ώρα Αριζόνα .

Το Κέρκυρα Ντέρμπι, Αριζόνα Στυλ

Turf Paradise
Συμμετοχή στο Κόμμα Ντέρμπι του Κεντάκυ στις 6 Μαΐου 2017 στο Turf Paradise στο North Phoenix. Εκτός από τις ζωντανές ιπποδρομίες και την ταυτόχρονη εκδήλωση του Kentucky Derby, υπάρχει ζωντανή μουσική, πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά και δωρεάν γυαλιά αναμνηστικών Derby στις πρώτες 5.000 πληρωμένες εισαγωγές. Με το νομισματοκοπείο Juleps και τα μεγάλα καπέλα, το Party Turf Paradise Kentucky Derby είναι το μοναδικό μέρος στην Αριζόνα, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και να στοιχηματίσετε στο Ντέρμπι ενώ απολαμβάνετε ταυτόχρονα τοπικούς αγώνες ιπποδρομιών.

Χιλιάδες οπαδοί αναμένεται να παραστούν στο Turf. Ένα πάρτι του Κεντάκι Ντέρμπι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ένα διαγωνισμό καπέλο πάνω από το καπέλο. Η είσοδος στο τράτα είναι $ 5. Για όσους θέλουν να το κλωτσήσουν, υπάρχουν ολοήμεροι μπουφέδες στην κλιματιζόμενη άνεση της Σουίτας των Διευθυντών του Turf, του Turf Club και του Club House.

Οι τιμές ξεκινούν από 55 δολάρια ανά άτομο. Οι πύλες ανοίγουν στις 7:15 π.μ. Οι ζωντανοί αγώνες ξεκινούν στις 11:30 π.μ. και συνεχίζονται μέχρι τις 5 μ.μ. Τα καθίσματα του Grandstand καθίστανται για πρώτη φορά. Περισσότερα για το Turf Paradise .

Το Stella Artois De rby DayClub

Ανοίγει στις 10:30 π.μ. στο Turf Paradise. Το ίδιο το Kentucky Derby θα μεταδοθεί ζωντανά στο κομμάτι και στο DayClub στις 3:24 μ.μ. Τα γενικά εισιτήρια DayClub ξεκινούν από 25 δολάρια ή διατηρούν το χώρο σας στο VIP Lounge της Sanderson Lincoln Black Label, 100 δολάρια εκ των προτέρων ή 110 δολάρια στην πόρτα, που περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και κοκτέιλ.

Ατομικά κράτηση θέσεων είναι διαθέσιμη για επιπλέον $ 25 / κάθισμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ενέργειες της γραμμής τερματισμού, τους τερματικούς σταθμούς στοίχημα και ένα μπαρ χωρίς φιλοξενία, συμπεριλαμβανομένων των νομισμάτων Juleps, της μπύρας, του κρασιού και των κοκτέιλ, του DJ και του 65 "Τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν το Kentucky Derby. Και οι δύο επιλογές έκδοσης εισιτηρίων παρέχουν επίσης πρόσβαση στο Hefeweizen Beer Garden. Τέλος, ίσως θελήσετε να δείτε την εκδήλωση με ένα αποκλειστικό τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων 8 εισιτηρίων και ένα δωρεάν μπουκάλι σαμπάνιας Chandon. Τα τραπέζια VIP Lounge Black Label της Sanderson Lincoln είναι 1.100 δολάρια (πρώτη σειρά), 1.000 δολάρια (δεύτερη σειρά) και 900 δολάρια (τρίτη σειρά). Τα τραπέζια DayClub είναι $ 500 (πρώτη σειρά), $ 400 (δεύτερη σειρά) και $ 300 (τρίτη σειρά).

Fairmont Scottsdale Πριγκίπισσα
Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 από τις 1 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ. η Scottsdale Princess θα φιλοξενήσει το ετήσιο Κόμμα του Κεντάκυ Ντέρμπι. Φροντίστε τα πιο φανταχτερά καπέλα σας, τις πιο έντονες στολές και, φυσικά, τα καλύτερα παπούτσια χορού. Το μεγαλύτερο "βλέπεις και να βλέπεις" είναι το Bourbon Steak. Δοκιμάστε τα "ταχύτερα δύο λεπτά στον αθλητισμό" και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας μεταξωτά κατά τη διάρκεια της οθ νης πλάσματος του 143nd Run for the Roses στις οθόνες πλάσματος του Bourbon Steak τόσο σε εσωτερικό όσο και έξω. Τα 109 δολάρια και το τέλος φόρου και υπηρεσίας ανά άτομο περιλαμβάνουν ένα κλασικό μενού με μεσημεριανό γεύμα από τον σεφ Jeremy McMillan, το καφέ Browns του Kentucky Derby, το βανδεκτονικό βουρτσάκι, τα τοστ γαρίδων, το γλυκό τσάι, το Derby και το Chess Pie, .

Ζωντανή μουσική, γευσιγνωσίες Bulleit bourbon, φωτογραφικό περίπτερο, παιχνίδια γκαζόν, βραβεία για άνδρες και γυναίκες σε ένα καπέλο Derby και διαγωνισμό μόδας. Προτεινόμενες κρατήσεις, 480-585-2694.

Ο Πάτρ Μέρφι
Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 οι κάτοικοι της κοιλάδας, οι καλύτεροι εκτός δρόμου και οι σχεδιαστές Derby Day που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ιστορία των ιπποτών θα γιορτάσουν το 143ο Kentucky Derby στο Padre Murphy's στο Glendale. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30 π.μ. Ξεκινώντας από το πρωινό (που σερβίρεται μέχρι τις 11:30 π.μ.), οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μια ποικιλία από ποτά ειδικά (νομίζω νομίσματα juleps και mimosas), off-track στοιχήματα, ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του Kentucky Derby 11:30 π.μ. έως 4:20 μ.μ. MST ) στις 90+ τηλεοράσεις και ένα διαγωνισμό καπέλων Derby Day στις 2 μ.μ. Ο νικητής θα λάβει μια ευτυχισμένη ώρα αξίας $ 100 στο Padre Murphy, στη δεύτερη θέση θα λάβει μια κάρτα δώρου αξίας 50 δολάρια για την Gaston Jewelry και τρίτη τόπος θα λάβει μια δωδεκάδα κόκκινα τριαντάφυλλα.

- Διψασμένος Λέων Λέων στην πλατεία μόδας του Scottsdale

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. περπατήστε το κόκκινο χαλί, τραβήξτε τη φωτογραφία σας στο καπέλο σας και παρακολουθήστε το αγαπημένο σας άλογο για τα τριαντάφυλλα. Χορηγείται από την Tito's και D Betty Vodka, θα υπάρχει ένας αναγνώστης παλάμης, ένας καλλιτέχνης καρικατούρας, ένας καλύτερος διαγωνισμός καπέλων, ένας πλειστηριασμός και πολλά άλλα. Οι τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνουν πρόσβαση στην ιδιωτική εκδήλωση και μπουφέ τροφίμων. Οι παροχές υποστηρίζουν το ActivStars, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά τα παιδιά να συμμετέχουν σε εξωσχολικά προγράμματα γυμναστικής. 75 δολάρια εκ των προτέρων και 90 δολάρια στην πόρτα.

Δεύτερη γραμμή Liquor Bar
Ελάτε στο Scottsdale για το ετήσιο Celebration του Kentucky Derby: Bourbon & Bubbles το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 από το μεσημέρι έως ότου τελειώσει ο αγώνας. Απολαύστε ένα πολυτελές πάρτι του Kentucky Derby για μόνο 44 άτομα που φιλοξενούνται σε ένα κομψό lounge speakeasy. Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν κοκτέιλ καλωσορίσματος, περασμένα και κοινά ορεκτικά εμπνευσμένα από το derby. Το Juleps μέντας και τα κλασσικά κοκτέιλ club pendennis θα σερβιριστούν στη μόδα. $ 50 GA Αίθριο περιλαμβάνει φαγητό και ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος, καθίσματα είναι η πρώτη έρχονται πρώτη εξυπηρετούν, στο εσωτερικό καθίσματα δεν είναι εγγυημένη. Τα $ 100 VIP περιλαμβάνουν φαγητό, άφθονο juleps και κοκτέιλ club pendennis, καθώς και όλα τα φαγητά και ιδιωτικό τραπέζι. Τα ποτά μπορεί να μην μοιράζονται. Εγγυημένα καθίσματα. 21+ μόνο. Απαιτείται η έγκαιρη εγγραφή, καλέστε το 480-945-5555.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.