Επισκόπηση της εταιρείας αναφοράς αεροπορικών εταιρειών

Το ARC αντιπροσωπεύει την εταιρεία αναφοράς αεροπορικών εταιρειών. Η Airline Reporting Corporation είναι μια αεροπορική εταιρία που παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης και συναλλαγών για τον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Η ARC επεξεργάζεται πολλά από τα εισιτήρια που αγοράζουν επιχειρηματίες για αεροπορικές πτήσεις και πολλά άλλα.

Λεπτομέριες

Βασικά, μπορείτε να σκεφτείτε την ARC ως υπηρεσία εκκαθάρισης για την επεξεργασία των συναλλαγών (χρήματα ή πιστώσεις ανταλλαγής χεριών) για αεροπορικές εταιρείες , ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τμήματα εταιρικών ταξιδιών και πολλά άλλα.

Ο οργανισμός επεξεργάζεται περίπου 90 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Είναι βασικά μια εταιρεία τεχνολογίας που υποστηρίζει τις αεροπορικές εταιρείες και την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Οι βασικές υπηρεσίες που παρέχει η ARC περιλαμβάνουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προϊόντα δεδομένων και διανομή εισιτηρίων. Λειτουργεί κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με εδάφη όπως το Πουέρτο Ρίκο, οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ και η Αμερικανική Σαμόα.

Επιπλέον, η ARC παρέχει διαπίστευση για ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρικά τμήματα ταξιδιών.

Ιστορία

Η Εταιρεία Αναφοράς Αερομεταφορών ιδρύθηκε το 1984 ως μέρος της διαδικασίας απελευθέρωσης των αεροπορικών εταιρειών. Ιδρύθηκε ως ιδιωτική εταιρεία, σκοπός της οποίας ήταν η διευθέτηση συναλλαγών μεταξύ διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών. Επί του παρόντος χειρίζεται τόσο τις παραδοσιακές συναλλαγές όσο και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Η ARC συνεργάζεται με πάνω από 200 αερομεταφορείς και 14.000 ταξιδιωτικά γραφεία. Παρέχει πάνω από 25 προϊόντα για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Προϊόντα και υπηρεσίες ARC

Από την ίδρυσή της ως πρακτορείου ρεκόρ για τους διακανονισμούς συναλλαγών, η ARC έχει αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχουν πληροφορίες και μυστικές πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ARC περιλαμβάνουν σήμερα τα εξής: