Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ Go Green για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Δεν χρειάζεται να είστε ιρλανδοί για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Αγγλία και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα φεστιβάλ και οι παρελάσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βρετανίας φαίνεται να αυξάνονται κάθε χρόνο.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο

Το Λονδίνο μετατρέπει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου σε τουλάχιστον μία εβδομάδα εορτασμών, δωρεάν παραστάσεων και όλων των ειδών ιρλανδικού πολιτισμού - από τον χορό βημάτων που αγωνίζεται Riverdance με την τελευταία καλλιέργεια ιρλανδών stand-up κωμικούς.

Όλα κορυφώνονται με παρέλαση και φεστιβάλ - την Κυριακή που βρίσκεται πλησιέστερα στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου - στους μεγάλους δημόσιους χώρους του Κεντρικού Λονδίνου - την πλατεία Τραφάλγκαρ και διαχέονται στο Covent Garden και στο Leicester Square.

Το 2018, η εκδήλωση του Λονδίνου είναι μια υπόθεση τριών ημερών, ξεκινώντας την Παρασκευή 16 Μαρτίου, με ένα φεστιβάλ ιρλανδικής κοινότητας και πολιτισμού στην πλατεία Τραφάλγκαρ και γύρω από αυτήν. Θα υπάρξει μουσική ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων στροφών από ιρλανδικά αστέρια που παίζουν τώρα στο West End του Λονδίνου, πάγκους για φαγητό και μια οικογενειακή περιοχή. Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων των πομπών από την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, κοινοτικές ομάδες, αθλητικά παπούτσια, σχολεία και θέατρο του δρόμου, ξεκινά από το Piccadilly το μεσημέρι την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Μπορείτε συνήθως να εγγραφείτε Σημαία της ιρλανδικής επαρχίας. Λεπτομέρειες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ημέρας του Λονδίνου St Patrick μερικές εβδομάδες πριν από την εκδήλωση. Θα βρείτε λεπτομέρειες για τις εκθέσεις τέχνης και φωτογραφίας και ένα ιρλανδικό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Και δεν θα ήταν η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (ή η εβδομάδα στο Λονδίνο) με την αύξηση μιας ή δύο πίττας σε μια αυθεντική ιρλανδική παμπ. Το Λονδίνο έχει πολλά από αυτά Ελέγξτε τις κορυφαίες ιρλανδικές παμπ στο Λονδίνο για να βρείτε αυτό που θα θέλατε. Αν ψάχνετε για το αυθεντικό άρθρο, δοκιμάστε το The Tipperary, την παλιά παμπ pubno στην οδό Fleet Street, το παλαιότερο του Λονδίνου στα 410 χρόνια το 2016.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ υποστηρίζει τη μεγαλύτερη παρέλαση του Ημέρα του Αγίου Πατρικίου του Ηνωμένου Βασιλείου, με πάνω από 70 πλωτήρες, συγκροτήματα και ομαδικές διαδρομές που περνούν στους δρόμους από το Ιρλανδικό Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς στην οδό Queens Road, στην οδό Cheethan Hill Road, προτού ανακινήσετε τη διαδρομή πίσω στην αρχή. Το κέντρο κληρονομιάς έχει επίσης δεκάδες εκδηλώσεις - μουσική, θέατρο και κινηματογράφο - καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα του τρέχοντος έτους. Η παρέλαση αρχίζει το μεσημέρι την Κυριακή πριν από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. (Το 2018 είναι η Κυριακή 11 Μαρτίου). Όλα είναι μέρος του μουσικού, χορού, τέχνης, φαγητού, ποτού, κωμωδίας και οικογενειακής διασκέδασης του Μάντσεστερ, δύο εβδομάδων και του μεγάλου Ιρλανδικού φεστιβάλ, κατά το πρώτο εξάμηνο του Μαρτίου (2 έως 18 Μαρτίου 2018).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιρλανδικού Φεστιβάλ Μάντσεστερ για το πλήρες πρόγραμμα και τις τελευταίες ημερομηνίες.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Μπέρμιγχαμ

Το Μπέρμιγχαμ ξεχωρίζει για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, που προσελκύει τακτικά περίπου 100.000 ανθρώπους για ό, τι ισχυρίζεται η πόλη είναι η «τρίτη μεγαλύτερη Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στον κόσμο», το Σάββατο ή την Κυριακή του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Το 2018, η παρέλαση τρέχει από το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ., στις 11 Μαρτίου στην οδό Digbeth High Street, ξεκινώντας από την κυκλική διασταύρωση του Camp Hill.

Το Parade, που διαθέτει τουλάχιστον 60 πλωτήρες και περισσότερους από 1.000 μάρκες, είναι το αποκορύφωμα ενός ιρλανδικού φεστιβάλ μουσικής, χορού, κωμωδίας, φαγητού και οικογενειακών εκδηλώσεων γύρω από το κέντρο της πόλης του Μπέρμιγχαμ και το Millennium Point. Και είναι μια πολυπολιτισμική υπόθεση. Ουαλικοί δράκοι, κινέζοι δράκοι και χορευτές της Καραϊβικής συμμετέχουν όλοι.

Ένα κύριο σημείο της παρέλασης του Μπέρμιγχαμ είναι η απόδοση των μαζικών πομπών. Στο τέλος της παρέλασης, περίπου 20 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής οι τελευταίοι πλωτήρες και οι περιπατητές, όλες οι ταινίες σωλήνων έρχονται μαζί για να σχηματίσουν ένα μαζικό συγκρότημα σωλήνων. Η τεράστια μπάντα των αγωγών περνά από την Alcester Street στο ιρλανδικό club και στη συνέχεια πίσω στην Alcester Street.

Στο "The Emerald Village", δίπλα στην παρέλαση στην οδό Bradford, υπάρχει δωρεάν ζωντανή μουσική από τις 2μ.μ. μέχρι αργά".

Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μπέρμιγχαμ του Αγίου Πατρικίου για πλήρεις λεπτομέρειες και μια διαδρομή παρέλασης.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Εδιμβούργο

Πώς θα μπορούσε ένα φεστιβάλ και μια κομματική πόλη όπως το Εδιμβούργο να μην μπει στην πράξη της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου; Και, φυσικά, που είναι το Εδιμβούργο, έχουν ένα φεστιβάλ, γεμάτο με φτερά φεστιβάλ . Το Φεστιβάλ της Ιρλανδίας 201 8 διαρκεί από τις 16 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου και περιλαμβάνει συναυλίες, ιρλανδικούς χορούς και ελεύθερες εμφανίσεις κλασικών ιρλανδικών ταινιών. Ένα μεγάλο φινάλε χορού της Ιρλανδίας και της Highland θα διεξαχθεί στο Jam House από τις 6 μ.μ. στις 31 Μαρτίου. Τα ιρλανδικά μπαρ του Εδιμβούργου θα γιορτάσουν επίσης με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό καθώς και άφθονο καλό κυνικό . Δοκιμάστε Malones ή Biddy Mulligans όπου, εκτός από το φαγητό, τη ζωντανή μουσική και το Guinness, έχουν πάνω από 80 διαφορετικά ιρλανδικά ουίσκι - μια αρκετά καλή εμφάνιση στη γη του Scotch whisky. Στο Biddy Mulligans πραγματοποιούν επίσης ένα τετραήμερο ιρλανδικό φεστιβάλ μουσικής από τις 7 π.μ. μέχρι τις 3 π.μ. από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου.