Επιστροφή στη Φύση - Μείνετε σε ένα Δεντρόφυτο

Πολυτελή δέντρα για ζευγάρια και οικογένειες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο

Η διαμονή σε μια καμπίνα δέντρων είναι ένας τρόπος να πλησιάσετε τη φύση. Αλλά δεν χρειάζεται να είσαστε αδερφός δέντρων για να απολαύσετε τα πιο πρόσφατα φιλικά προς το περιβάλλον δεντροστοιχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιλέξτε μια σουίτα πολυτελών ξενοδοχείων ή ένα ζεστό "Middle Earth" μαξιλάρι που θα έκανε ένα χόμπι ευτυχισμένο. Υπάρχουν ονειρεμένες πολυτελείς καμπίνες που χτίστηκαν γύρω από καταστήματα συρμαρίων και αιώρες αιωρούμενες ψηλά στα κλαδιά γιγαντιαίων βελανιδιών. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα που έχουμε δει.

East Sussex Aeries

Το Fair Oak Farm στο Mayfield, κοντά στο Tunbridge Wells, στο Ανατολικό Σάσεξ, διαθέτει δύο θαυμάσια δέντρα για ζευγάρια. Χτισμένα από βιώσιμη ξυλεία και πλήρως μονωμένα, τα δέντρα περιτριγυρίζονται από ώριμα εγχώρια δέντρα στην περιοχή Weald's Outstanding Natural Beauty. Το κατάλυμα, που είναι προσβάσιμο από σκάλες ή ράμπα και περιβάλλεται από ιδιωτικό κατάστρωμα με θέα στην κοιλάδα, διαθέτει όλο τον εξοπλισμό και την πολυτέλεια που θα περιμένατε σε μια ενοικίαση 4 αστέρων, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακής τηλεόρασης και DVD, ασύρματης ευρυζωνικότητας και πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας. Για να διατηρήσουν τα πράγματα πράσινα, οι ιδιοκτήτες έχουν φυτευτεί περισσότερα από 500 δέντρα στη γη τους και το σχέδιο προστασίας των οικοτόπων τους για άγρια ​​ζώα περιλαμβάνει σπάνιες φωλιές κολύμβησης κουκουβάγιας και άλλα κιβώτια πουλιών. Οι εποχιακές τιμές (το 2016) κυμάνθηκαν από £ 430 έως £ 520 την εβδομάδα, με δύο διανυκτερεύσεις μεσαίας εβδομάδας και διαλείμματα διάρκειας τριών διανυκτερεύσεων το Σαββατοκύριακο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες λεπτομέρειες και μερικές εκπληκτικές εικόνες.

Ένας αναισθητοποιητής Somerset

Το Treehouse, κοντά στο Taunton στο Somerset, είναι νοκ-άουτ. Η ξυλεία και το κέδρο που ταράζει εξωτερικά περιβάλλει ένα ευρύχωρο εσωτερικό διακοσμημένο σε απαλές φυσικές αποχρώσεις. Έχει μια απλή, αλλά μοντέρνα κουζίνα, άνετη ενδοδαπέδια θέρμανση, σόμπα ξύλου και ιδιωτικό υδρομασάζ σε μία από τις τρεις του τράπουλες.

Μια σπειροειδή σκάλα οδηγεί σε μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο. Το σπίτι μπορεί να κανονιστεί για ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια πέντε. Οι ιδιοκτήτες του Treehouse επιθυμούν να τονίσουν τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν:

Οι τιμές για το The Treehouse είναι μεταβλητές, ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τον αριθμό των ημερών κράτησης. Αλλά να είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε πολύ νωρίτερα, καθώς το The Treehouse έχει ήδη κλείσει στο μεγαλύτερο μέρος του 2016 και το 2017. Οι τιμές το 2017 κυμαίνονται από περίπου £ 635 έως £ 1800. Είναι διαθέσιμο μέσω του Lavender Hill Holidays. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για να το ελέγξετε και να παρακολουθήσετε ένα βίντεο.

Προσαρμογή για Bilbo Baggins

Στη Σκωτία, στο Fernie Castle στο Fife, το The Treehouse Suite είναι μαγικό και ένα πραγματικό πρωτότυπο. Βρίσκεται σε μια πύλη, περίπου 500 ναυπηγεία από το κάστρο του 14ου αιώνα, διαθέτει έναν κέδρο επιστρωμένο πύργο, τοξωτές, διπλές διπλές πόρτες από βιτρό και χειροποίητα έπιπλα από ξύλο - συμπεριλαμβανομένου ενός κρεβατιού από τραχιά χείλη - που πραγματικά αξίζει ένα παραμύθι - ρομαντικό παραμύθι.

Το φινίρισμα φώτων οδηγεί στην είσοδο και το ψυγείο είναι εφοδιασμένο με σαμπάνια και σοκολάτες. Μια σκάλα, μέσα σε αυτό που μοιάζει με ένα κοίλο δέντρο, οδηγεί σε ένα λουτρό rolltop που περιβάλλεται από ένα ζωγραφισμένο σκηνικό από εύθυμα νεράιδες νεράιδες. Ανάλογα με τις ημέρες της εβδομάδας, θα σας επαναφέρει μεταξύ £ 445 και £ 495 μια νύχτα για δύο (το 2016), αλλά περιλαμβάνει σαμπάνια, σοκολατάκια, καλάθι με φρούτα, αναψυκτικά, μπισκότα, πρωινό και 4 πιάτα δείπνο στο κάστρο. Ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για μια νύχτα του γάμου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερα.

Μάθετε περισσότερα για το Fernie Castle στο TripAdvisor!

Η επιλογή αγκάλιασμα δέντρων

Στο άλλο άκρο του φάσματος από τα πολυτελή δενδρόφυτα πάνω, είναι κάμπινγκ δέντρο, όπου μπορείτε πραγματικά να περάσετε τη νύχτα που αιωρείται από τα δέντρα. Η Mighty Oak Tree Climbing Company στην Κορνουάλλη προσφέρει μαθήματα αναρρίχησης αναρριχητικών δέντρων και κατασκήνωσης δέντρων σε "σκάφη δέντρων", ειδικά σχεδιασμένες αιμωδίες με τέσσερις γωνίες, στις οποίες μπορείτε να περάσετε τη νύχτα και να συνδέσετε για ασφάλεια.

Οι εμπειρίες κάμπισης δέντρων τρέχουν από τις 3 μ.μ. έως τις 11 το πρωί και περιλαμβάνουν δείπνο κατασκηνωτών από το δέντρο και πρωινό στα δέντρα. Προφανώς, όλα είναι πολύ άνετα αν πάτε για τέτοια πράγματα.

Περισσότερα καταλύματα Treehouse

Διαβάστε τα σχόλια των πελατών του Chewton Glen Treehouses και φέρετε την καλύτερη γκάμα στο TripAdvisor.