Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε τις Μεγάλες Λίμνες

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για surfing στις ΗΠΑ, τόπους όπως η Καλιφόρνια, η Χαβάη, ακόμη και η Φλόριντα έρχονται στο μυαλό. Αλλά υπάρχει ένας άλλος εντελώς απροσδόκητος προορισμός που παρέχει και κάποια εκπληκτικά μεγάλα κύματα. Είναι κοινώς γνωστό ως "Τρίτη ακτή" και βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Αμερικής.

Οι Μεγάλες Λίμνες μπορεί να μην προσφέρουν την ίδια εμπειρία με μερικούς από αυτούς τους άλλους δημοφιλείς προορισμούς, αλλά οι περιπετειώδες surfers θα ανακαλύψουν ακόμα 20+ κύματα ποδιών και πλήρη έλλειψη πλήθους. Θα βρουν επίσης πολύ λίγα στον τρόπο ζωής της θάλασσας (διαβάστε: όχι καρχαρίες!) Και η παλίρροια είναι λίγο πολύ ανύπαρκτη πάρα πολύ. Εν ολίγοις, η πλοήγηση σε αυτά τα υδάτινα σώματα δεν μοιάζει με τίποτα άλλο και είναι εξαιρετικά ανταμείβοντας από μόνη της.

Όταν κάνετε σέρφινγκ στις Μεγάλες Λίμνες, είναι σημαντικό να ντυθείτε σωστά (δηλαδή ένα κόσμημα ή ένα στεγνωτήριο), να έχετε μια σωστή σανίδα (παχύτερη για surfing στο γλυκό νερό) και να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτες συνθήκες. Το νερό μπορεί να είναι τραχύ και οι υψηλοί άνεμοι προσθέτουν στην πρόκληση να μείνετε στο σκάκι σας.

Με αυτό κατά νου, εδώ είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα σημεία για να σερφάρετε σε αυτά τα εκπληκτικά νερά.