Τα καλύτερα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ στην Ευρώπη

Φεστιβάλ που αξίζει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι γύρω

Ακολουθούν ορισμένα συνιστώμενα φεστιβάλ στην Ευρώπη, εκείνα που δεν θα θέλετε να χάσετε εάν πρόκειται να είστε κοντά. Αυτά είναι τα καλύτερα από τα μεγάλα φεστιβάλ, θα βρείτε μικρότερα κορίτσια, σαγκρέ, φαιστά και παρελάσεις σε όλη την Ευρώπη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, οπότε κρατήστε ένα μάτι έξω για αφίσες γεγονότων και φυλλάδια στις διακοπές σας.

Ιούλιο Φεστιβάλ στην Ευρώπη

Festa Della Madonna Bruna - Ιταλία
Εάν βρίσκεστε στη νότια Ιταλία στις αρχές Ιουλίου και σας αρέσουν τα φεστιβάλ που έχουν ξεκινήσει από την αρχαιότητα και χάσετε τα πυροτεχνήματα του τέταρτου Ιουλίου, το Festa Della Madonna Bruna μπορεί να είναι το φεστιβάλ για εσάς.

Φεστιβάλ d'Avignon
Εάν βρίσκεστε στο θέατρο και στις ωραίες μεσαιωνικές πόλεις, δείτε το Φεστιβάλ d'Avignon στις 8-27 Ιουλίου στην Αβινιόν.

Φεστιβάλ Γάνδη
Αν είστε γύρω από τη Γάνδη στα μέσα Ιουλίου, ελέγξτε το Φεστιβάλ της Γάνδης, το μεγαλύτερο πολιτιστικό και λαϊκό φεστιβάλ υπαίθρου στην Ευρώπη.

Άρντια ντι Σαν Κωνσταντίνο - Ιταλία (Σαρδηνία)
Επίσης, στις αρχές Ιουλίου, αυτό το φεστιβάλ της Σαρδηνίας είναι γεμάτο με κίνδυνο και νόημα για τους ντόπιους, καθώς και μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη των τουριστών.

Εθνικό Eisteddfod της Ουαλίας
Από το τραγούδι, την απαγγελία και τον χορό στα τρόφιμα και το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το μεγαλύτερο πανηγύρι φεστιβάλ στην Ευρώπη. Όλα ξεκίνησαν το 1176. Τέλος Ιουλίου έως αρχές Αυγούστου.

Φεστιβάλ Pistoia Blues
Πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην ελαφρώς τουριστική αλλά αρκετά συναρπαστική πόλη της Πιστόια , αυτή είναι μία από τις κορυφαίες φεστιβάλ μπλουζ της Ευρώπης.

Palio di Siena
Η περίφημη ιπποδρομία στην κεντρική πίτσα της Σιένα πραγματοποιείται μια φορά στις αρχές Ιουλίου και μια φορά τον Αύγουστο.

Redentore - Βενετία
Γιορτή και πυροτεχνήματα την τρίτη Κυριακή του Ιουλίου, ένα από τα πιο θεαματικά φεστιβάλ της Βενετίας.

Φεστιβάλ Roskilde - Δανία
Ένα από τα μεγαλύτερα ροκ φεστιβάλ στην Ευρώπη. Τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου.

Σάλτσμπουργκ Φεστιβάλ
Τεράστιο φεστιβάλ τεχνών. Πραγματοποιήθηκε στην αυστριακή πόλη του Σάλτσμπουργκ στα τέλη Ιουλίου-Αυγούστου.

Φεστιβάλ τζαζ
Το καλοκαίρι φέρνει πολλά φεστιβάλ τζαζ στην Ευρώπη.

Τα δύο biggies: το Montreux στην Ελβετία στις αρχές Ιουλίου και η Umbria Jazz , που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουλίου.

Αυγούστου Φεστιβάλ στην Ευρώπη

Φεστιβάλ του Εδιμβούργου
Ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ τέχνης της Ευρώπης, από τα μέσα Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Φεστιβάλ του Ελσίνκι
"Φινλανδικές και διεθνείς ερμηνείες και δημιουργικές τέχνες, με καλλιτέχνες, σύνολα και εκθέσεις υψηλού επιπέδου". Μέσα Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου.

Puck Fair - Ιρλανδία
Χωρίς αποτυχία στις 10, 11 και 12 Αυγούστου κάθε χρόνο με 12 ώρες ελεύθερης οικογενειακής ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης ιπποδρομιών, παρέλασης και τελετής στέγασης του King Puck, ανοιχτόχρωμες βραδινές συναυλίες, εκθέσεις πυροτεχνημάτων, παιδικές διοργανώσεις, διασκεδαστές και χορευτικές οθόνες.

Φεστιβάλ Tomatina - Ισπανία
Το κομμάτι της έκθεσης και τα συμβαλλόμενα μέρη του Buñol στα τέλη Αυγούστου, παίρνετε να γλείψετε όλους με την περίσσεια των ντοματών που εμφανίζονται τον Αύγουστο.

Για άλλες πληροφορίες για τα φεστιβάλ, ελέγξτε τον Ευρωπαϊκό Κατάλογος Φεστιβάλ.